Hlavní obsah

Zuzana Belohorcová (42) má postavu snů! Jak to dělá?

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moderátorka Zuzana Belohorcová žije už několik let v americké Miami. Miluje pohyb a různé sporty. Také proto má i po čtyřicítce figuru snů!

Článek

Slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová si s manželem a dvěma dětmi užívá rodinný život „za velkou louží“. O návratu zatím nepřemýšlí. Na léto se však do Česka a na Slovensko rádi vracejí.

Přestože je na dovolené, ze svého aktivního životního stylu Zuzana neslevuje ani o prázdninách. Pravidelně chodí do fitka a cvičí i doma. Přestože má ráda slovenskou kuchyni, vyhýbá se nezdravému jídlu. Každý den začíná miskou doslova nabitou energií a vitaminy. Zázrak, o kterém je řeč, se jmenuje acai. To jsou plody palmy z amazonských pralesů. Vypadají jako malé borůvky nebo rybíz. Toto ovoce má vůbec největší množství antioxidantů na světě a řadí se mezi nejzdravější potraviny vůbec.

To ale zdaleka není všechno! Jaký je její jídelníček a co vaří svým dětem? Čemu všemu se v Americe věnuje? To se dozvíte v následující reportáži.

Děkujeme W. Spa & fitness, InterContinental Prague za poskytnutí prostoru k natáčení. Pařížská 43/30, 110 00 Staré Město, Praha 1; wfitnessspa.com

A co děláte vy pro svojí postavu?

Načítám