Hlavní obsah
Knäck Snack (Racio)
Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
---|---|
Energie | 1 510 kJ |
Bílkoviny | 17,1 g |
Tuky | 7,5 g |
Sacharidy | 55 g |
Sůl | 2,4 g |
SAFA | 3,75 g |
Vláknina | 20,8 g |
Cukry | 2,75 g |
Jedná se o extrudovaný výrobek z žitné mouky, pšeničné mouky, rostlinného oleje, pšeničných otrub a dalších přísad. Je především zdrojem sacharidů, vyššího množství neplnohodnotných bílkovin a mírně vyššího množství tuku, jedná se o tuk neznámého složení. Výhodou je velmi vysoký obsah vlákniny. Tento výrobek můžete občas v přiměřeném množství zařadit do jídelníčku, vždy ho však doplňte nějakým zdrojem bílkovin a zeleninou.
Náhrada potraviny
Vhodnější jsou výrobky, které obsahují méně tuku, např. knäckebrot nebo běžné celozrnné pečivo.
Náročnost Nízká
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama