Hlavní obsah
Sardinky v tomatě
| Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
|---|---|
| Energie | 530 kJ |
| Bílkoviny | 13 g |
| Tuky | 6 g |
| Sacharidy | 4 g |
| Sůl | 1 g |
| SAFA | 1,68 g |
| Vláknina | 0 g |
| Cukry | 2 g |
Ryby a rybí výrobky je obecně vhodné zařazovat do jídelníčku, jsou zdrojem hodnotných lehce stravitelných bílkovin, zdraví prospěšných tuků, minerálních látek a vitaminů. Mořské ryby jsou významným zdrojem jodu a omega 3 mastných kyselin, které působí příznivě na kardiovaskulární systém. Tento výrobek obsahuje poměrně malé množství tuku a můžete ho proto občas zařazovat do jídelníčku.
Náhrada potraviny
Tento výrobek můžete zařazovat do jídelníčku, ještě lepší alternativou jsou vhodně upravené čerstvé ryby.
Náročnost Střední
Náročnost Nízká
Náročnost Nízká
NačítámPostranní panel
Reklama
Reklama






