Hlavní obsah
Vepřová pečeně pečená (nesolená)
| Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
|---|---|
| Energie | 800 kJ |
| Bílkoviny | 34 g |
| Tuky | 6,5 g |
| Sacharidy | 0 g |
| Sůl | 0,1 g |
| SAFA | 2,93 g |
| Vláknina | 0 g |
| Cukry | 0 g |
Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu, u vepřové pečeně, pokud odstraníte viditelný tuk z povrchu masa, je obecně velmi nízký. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, zinek).
Náhrada potraviny
Vepřovou pečeně můžete zařadit do jídelníčku, nahradit ji můžete vepřovou panenkou nebo kuřecími či krůtími prsy.
Náročnost Střední
Náročnost Nízká
Náročnost Nízká
NačítámPostranní panel
Reklama
Reklama






