Hlavní obsah

Bojíte se nevěry? Nasaďte mu moderní pás cudnosti!

Foto: isifa

Láká vás představa nasadit partnerovi pás cudnosti?Foto: isifa

Reklama

Zpestření milování? Pouhý žert? Recese? Na co všechno se vlastně hodí pásy cudnosti? A dokážete si představit, že jedním uzamknete partnerovo nádobíčko třeba na čtyři týdny?

Článek

Pás cudnosti neboli věcičku, která ve středověku údajně bránila pohlavnímu styku i masturbaci, není třeba představovat, i když se, aspoň co se týče funkčnosti, pravděpodobně jedná o mýtus. Esme Wilson, mluvčí londýnského Britského muzea pro agenturu AFP, dokonce uvedla, že většina pásů, se kterými je možné se setkat na výstavách, byla vyrobena až v 19. století, a to spíš z recese, než aby měly praktické využití.

Ať už to bylo jakkoli, v posledních letech mají výrobci hodně práce s tím, aby uspokojili poptávku svých zákazníků, z USA se valí zprávy o neskutečných tržbách obchodů, které pásy prodávají, uživatelé je vychvalují do nebes. Co je na uzamykání rozkroků tak sexy? Důvody jsou dva.

1. Slouží jako pomůcka při sexuálních praktikách

„Nikdo neví, kolik lidí je sexuálně anomálních, ale nelze se domnívat, že by jejich počet od generace ke generaci příliš kolísal,“ nechal se slyšet Richard Lewinsohn-Morus Stiftung ve své knize Světové dějiny sexuality na adresu sadomasochistů a fetišistů. V té době určitě netušil, kolik nadšenců tvrdších praktik má ve skříni právě moderní pás cudnosti.

Dokonce jedna firma z Las Vegas doporučuje dámám, aby si jeden kousek pro svého partnera obstaraly, a měly tak absolutní kontrolu nad jeho orgasmy a erotickými choutkami. Když totiž necháte klíč od „vrátek“ u sebe a budete si vychutnávat svoji dominanci způsobem „sex na příděl“, stanete se hlavní postavou partnerových každodenních myšlenek. Muž prý pak bude krotký a poslušný jako pejsek, říká jeden z výrobců.

2. Nutí k věrnosti

„Když mi žena přišla na milenku, bylo to dost krutý. Hodně jsme se hádali a já abych ji uklidnil, slíbil jsem, že už se to nikdy nebude opakovat, že si ho radši někam uvážu. Chytila se toho a za pár dní přinesla chromový pás s visacím zámkem,“ popisuje jeden z uživatelů diskusního fóra, kterého humor přešel v momentě, když poznal, že to manželka myslí vážně.

„Teď ho nosím necelé čtyři týdny, protože mi ho žena nasadila na dvě zahraniční cesty,“ doznává se. „Nevadí mi to, jen spotřebu lubrikantu mám velkou. Před každým přikleštěním doporučuju penis promáznout, ať se tam nedře jen tak na sucho,“ radí zvědavcům, kteří se ptají na jeho pocity i optimální dobu strávenou v erotickém brnění. Někomu totiž měsíc připadá až příliš. Je to vůbec reálné?

Ježek v kleci. A jak dlouho?

Ano, dlouhodobé nošení bez nutnosti sundání dokonce až v řádu měsíců je možné, otvory na močení dovolují vykonávat běžnou denní potřebu i hygienu, ovšem nic víc. Totéž platí i pro dámské verze, které většinou vzdáleně připomínají dámské kalhotky z nerezavějící oceli a gumovými okraji jako prevence proti zařezávání do kůže (cena takového modelu je i 6 tisíc korun). Za to si můžete nastavit rozměr obvodu pasu a výšky rozkroku.

Obě pohlaví si mohou vybírat z mnoha tvarů a materiálů pásů, které si moc nezadají s luxusním provedením některých hraček pro dospělé, které najdete ve článku Erotické hračky pro bohaté: Super, nebo šílenost? a jež se diskrétně dají nosit pod většinou běžného oblečení, neboť váží pár gramů až jeden kilogram včetně zámku. Mezi objemově nejlehčí patří výrobky společnosti MY-STEEL.

Kolik stojí odnětí svobody?

Již zmíněný kožený Zado Leather Chastity (cena asi 2000 korun) s kovovými prvky uchovává penis a varlata v koženém košíku. Průhledná verze od americké společnosti A. L. Enterprises vyrobená z polykarbonátu zase slibuje lehkost a odolnost zároveň, díky důvtipnému plochému designu je omývání genitálu snadnější. Už si ale připravte tisícovky tři. Stejně jako u dřevěného typu, který se tváří, jako by ho vyrobil mistr řezbář.

Otázkou ale je, s jakou odezvou se takový nápad setká u vás doma. Mnozí nejspíš uzamykání klínů považují za jednu z věcí, které by se ve vztahu neměly testovat aneb 7 sexuálních tpů, které doma nezkoušejte.

Zkusit, či nezkusit?

„Ten můj by se mi totálně vysmál,“ odhaduje Andrea. „Mně to zase přijde jako celkem dobrý nápad. Když někdo zlobí, musí být přece potrestaný i přes nelibost,“ rázně odpovídá Michaela. Právě tohle ale jejího partnera vzrušuje. „Musí se to prostě vyzkoušet,“ uzavírá Luděk.

Ostatně nechat spoutat se můžete i vy… Nebo jste snad zásadně proti tomu?

Reklama

Načítám