Hlavní obsah

K orálnímu sexu už nepotřebujete chlapa!

Foto: Thinkstock

Orální sex na baterky... to není nadávka, ale skutečnostFoto: Thinkstock

Reklama

Co má žena v kalhotkách? „Jistý výčnělek, na kterém je přilepený chlap,“ nechává se slyšet programátor Martin. To ale ještě neví, že jeho jazyk je již při orálním sexu plně nahraditelný strojem! Nebo snad ne? Klasika versus inovace. Kdo u žen vyhrává?

Článek

„Bez orálního sexu já osobně nemůžu být,“ tvrdí s trochou ostychu Marika. „Představit si život bez jazyka v klíně? To je jako vzdát se kyslíku,“ konstatuje Helena. Spojení úst a genitálií je prostě nerozlučné! „Podle výzkumů provozuje orální sex pravidelně asi čtvrtina mužů i žen. Pro mnohé je to vrchol sexuálního štěstí,“ uvádí sexuolog Zlatko Pastor.

Orál? Je připraven v šuplíku!

V užším slova smyslu vnímáme orální sex jako dráždění pohlavních orgánů ústy a jazykem. Za cunnilinctus (či cunnilingus) označujeme stimulacirodidel ženy za účelem pohlavního vzrušení. Ovšem pozor… Druhý do páru k tomuto účelu již není potřeba! Lidský jazyk totiž lze docela snadno nahradit pomůckou, která bortí veškeré výkonnostní limity! Již žádné přestávky kvůli zdřevěnělému jazyku a bolavým pantům v ústech, již žádné krátkodobé akce a náhlé změny rytmu, které váš orgasmus opakovaně oddalují! Výrobci erotických hraček mají pro ženy neskutečné překvapení na tři mikrotužkové baterie! Jaké?

Foto: Thinkstock

Muži jsou přece jenom zdatní „lingvisté"Foto: Thinkstock

Co umí umělá ústa?

Výrobce Sqweel se pochlubil elektrickou „orální turbínou“, jenž je doslova fenoménem mezi ženami, které rády cítí vlhký a měkký dotek jazyka na své svatyni. Silikonový bubínek totiž obsahuje deset malých hbitých jazýčků (každý z nich o velikosti 2,3 x 2,5 cm), které kmitají tak, jak jim jejich majitelka nakáže – ve třech různých rychlostech. Navíc jazýčky ve svém umu neustále odhalují klitoris z jeho kožního záhybu, jako když to provádí partner svojí rukou.

Pro toho, koho hned napadne, že taková pomůcka nikdy nenahradí kvalitní orální sex od milence, který nešetří slinami, a taky není studený jako kámen, je nutno podotknout, že stroj na orální slast je stejně třeba náležitě promazat lubrikantem na bázi vody. A pro pocit lidského tepla ho stačí na chvíli zahřát v dlaních nebo těsně před akcí ponořit do teplé vody.

Multistimulace? Na počkání!

Jasně, nebude to na 100 % váš Mirek, Karel ani Standa, ale ambicemi a snaživostí se rozhodně vyrovná všem třem dohromady! A co víc. Dokoupit lze další tři nově tvarovaná kolečka (asi za 250 korun) s různým počtem výstupků či držák se třmenem (asi za 390 korun), který podrží jakýkoli přidaný vibrátor.Současně tak můžete mít stimulaci poševního vchodu, bodu G i klitorisu! A to za cenu méně než tisíc korun.

V mužských rukách – zbraň na slast

Koneckonců, když doma partnerovi vysvětlíte, že takový dárek může být k užitku oběma stranám (i jemu se možná zalíbí stimulace varlat tímhle způsobem), nebudete muset svůj tajný poklad schovávat z důvodu újmy jeho hrdosti. Stát se může i to, že vezme za vděk pomocníkem, který mu ušetří dlouhé a dlouhé minuty snažení, kvůli kterým se doteď do orálního sexu moc nepouštěl. A která z vás by takový upgrade z průměrného milence na super šikovného borce neuvítala?

Pro a proti. Je muž nahraditelný?

Ještě stále váháte, zda si tuhle fajnovku pořídit? Zajímá vás, v čem je hračka lepší než milenec? Zde je porovnání!

Výhody umělého jazyka:

• Vydrží mnohonásobně déle než muž.

• Laská klín rytmicky tak, jak mu to určíte.

• Nemění styl, což ocení ženy, které mají problémy s dosažením orgasmu.

• Lze si ho nasměrovat na milimetry přesně tam, kam chcete.

• Zvládne současně stimulovat poševní vchod, bod G i klitoris.

• Nepotřebuje pravidelně polykat, aby si zvlhčil sucho v ústech.

Nevýhody umělého jazyka:

• Nečekejte od něj variabilitu ani překvapení. Pracuje jako stroj, protože je to stroj, který je hnán po své stopě.

• Někdo ho musí v klíně přidržovat, bez doprovodného třmenu to opravdu nezvládne.

• Je nutné ho před použitím i po něm omýt vodou (muž se snad omyje sám).

• Nesnese silové přitlačení do klína, což ho dohání ke stávce.

• Neholíte-li se na přirození, mohou se do něj zamotat chloupky.

• Nebude se usmívat, až dosáhnete orgasmu.

Kdo dál umí potěšit „ústy“?

Fajnšmekři, kteří se nezdráhají vyndat z kapsy o pár bankovek víc, jistě uvítají i další pekelný stroj napodobující orální sex, a tím je SaSi od JeJoue. Vibruje a pohybuje se současně, stojí ovšem 3600 korun. (Přijde muž opravdu na méně?) Kdo však pro svůj klitoris hledá spíš klasické vibrace, nechť sáhne například po celosvětovém hitu Fun Factory Delight Click´n´Charge (2000 korun). Určitě neprohloupí!

Každopádně nikdy se neztratí vakuová pumpa, která díky otokům zvýší citlivost ženského klína tak, že každý zážitek bude vnímán na maximální počet procent.Tipy na tyhle „hračičky" najdete ve článku Hit! Vakuové pumpy pro ženy.

A co vy? Zůstanete u klasiky a nastavíte klín partnerovi, nebo vás Sqweel zaujal natolik, že pomýšlíte o jeho pořízení?

Reklama

Související témata:

Načítám