Hlavní obsah

Milujte se jinak. Do podpaží!

Foto: Thinkstock

Co to tentokrát zkusit trošku netradičně?Foto: Thinkstock

Reklama

Nemůžete se milovat klasicky z důvodu menstruace, rizikového těhotenství či pooperačních poranění? Zkuste si vsadit do loterie a vyzkoušet zcela něco nového! Nastavte partnerovi podpaží! P. S.: Platí i pro ty, co chtějí vybočit z řady a zatočit s nudou v posteli!

Článek

„Milovat se do podpaží? Tak to je teda hnus! Jsi čuně,“ píše jeden anonymní pisatel druhému, když se dotyčný na erotickém fóru zmínil o tom, že ho tahle část ženského těla přitahuje. Čuně určitě není. Jen prostě patří mezi fetišisty, kteří jsou zaměřeni na části těla zastupující jim normální sexuální objekt (mohou to být například ňadra či nohy, přesvědčte se o tom ve článku Foot fetiš aneb Miluje moje nohy. Až moc!). Nebo patří mezi experimentátory. Jednou zkusil a zalíbilo se mu to. I to je celkem běžná alternativa.

Co muže vzrušuje? Vaše žlázy!

Podpaží vlastně patří mezi erotogenní zóny lidského těla, a taky ho mnoho kultur považuje za velmi vzrušující. Důvodem jsou možná apokrinní (pachové) žlázy, které se aktivují v průběhu dospívání, takže jsou jistým znakem pohlavní zralosti. Nenechte se ale mýlit. Se štiplavým, „klasickým“ potem nemají nic společného. Nereagují na teplo, ale emoce jako hněv, strach, sexuální touhu… Při aktivaci vylučují malé množství tekutiny, a jelikož se nacházejí jen v okolí prsních bradavek, pohlaví, ušních kanálků a právě v podpaží, kde je jejich koncentrace nejvyšší, může jejich „aroma“ protějšek sexuálně přitahovat.

Proč podpaží?

Podle výsledků některých studií zabývajících se rozborem čichových žláz, bylo prokázáno, že existuje pozitivní vztah mezi tímto „příjemným potem“ ze ženského podpaží a sexuálním vzrušením mužů. Údajně dokonce jeden z výzkumů hlásá, že muži byli mnohem aktivnější a nabuzení na sex, pokud čichali ke vzorkům ženského potu, a že vůně značkových parfémů řadili až na druhé místo.

Foto: Thinkstock

Pokud svolíte k axilárnímu sexu, nezapomeňte se dobře oholitFoto: Thinkstock

Milování trochu jinak

Axilární styk, jak se milování do podpaží říká, je nepenetrační technikou používanou především jako předehra či při obavách z nechtěného těhotenství a přenosu pohlavních chorob. Provádět se dá prakticky v libovolné poloze. Ležet, sedět nebo klečet můžete vy stejně jako on. Záleží pouze na tom, aby pozice byla pohodlná a nikdo z vás si nevykroutil krk, nebo se na dlouhou dobu nemusel prohýbat v kolenou.

Jak na to?

Jeden tip, u kterého se nehraje na fyzické rozdíly, za všechny: Partner leží na boku, vy taky, ale hlavou na druhou stranu (jako u polohy 69). Milenec pokrčí jednu nohu tak, abyste mohla svoji ruku protáhnout skrz jím vytvořený prostor a maximálně se tak přiblížit podpažím nastavenému penisu.

Taky se můžete posadit na okraj postele, nohy svěsit dolů, přitáhnout si rozkrok partnera k sobě a nechat ho, aby pronikl do mezery mezi vaším ňadrem a rukou. Tady už ale hraje roli, jak jste oba vysocí, a zda bude jeho penis aspoň v přibližné výši co vaše podpaží. Určitě je třeba zkoušet to „ze všech stran“ a úhlů, abyste přišli na tu nejlepší polohu. Budete-li trošku vynalézaví, příjemný zážitek na sebe nenechá dlouho čekat. Koketovat lze se stiskem, tlakem i tempem. Zatnout ruku, povolit ruku, přimáčknout ji k tělu nebo si jí podpírat ňadro...

Pravidla axilárního styku

  • Sprchu před samotným počinem snad není třeba připomínat. Hygiena a přirozená vůně lidského těla k sexu patří víc než cokoli jiného.
  • I když jsou tací, kteří uvítají „přírodnější“ styl sexu s porostem v klíně i podpaží, většina mužů pro takovou srandu nebude. Je proto třeba se důkladně a dohladka vyholit. Tření penisu o chlupy nebo dorůstající „strniště“ by touhuchtivou anakondu mohlo vyřadit ze hry i na pár dnů.
  • Základem všech nepenetračních technik od sexu ňadry po podpaží je lubrikace. Podrážděná kůže je nepřítelem každého milování! Proto důkladně namazejte sebe i partnerův penis.

Sex není jen jedna technika

Ještě stále máte pochybnosti, zda vás s tím partner nepošle k šípku? Zkuste to a uvidíte. Už minimálně proto, abyste vy i on poznali, co do budoucna nechcete. Jak ale říká sexuolog Petr Weiss: „Falický mýtus je škodlivý. Podle něj trpí někteří lidé představou, že všechny ženy chtějí penis v pochvě – to je mýtus mužský – a všichni muži penis v pochvě – to je mýtus ženský.“ Podle něj na základě těchto mylných představ dochází k technickému nesouladu při milování a zvýšení počtu anorgastických žen. Budiž to poučením pro všechny „sexuální klasiky“, kteří preferují vaginální sex za všech okolností…

A co vy? Zkusíte sex do podpaží?

Reklama

Související témata:

Načítám