Hlavní obsah

Sexuální magie: Přinese do vaší ložnice vášeň!

Foto: thinkstock

Zkuste sexuální magii, partner vás bude nejen objímatFoto: thinkstock

Reklama

Jak naučit partnera, aby byl v posteli i v životě všímavější, vnímavější vůči vašim přáním a potřebám, silnější a něžnější? Zkuste ho začarovat podle tantry aneb Máme pro vás 7 magických kroků k úspěchu! Až s ním skončíte, ani vlastní matka ho nepozná! A co z toho budete mít vy? Jenom samé výhody!

Článek

Co si představíte pod pojmem sexuální magie? Že dnes k večeři připravíte svému partnerovi dobrotu ze lvích varlat jako v severní Africe, něžných holubic, které byly kdysi dávno spojované s Afroditou, Ištar a Junonou, bohyněmi sexu, či snad slizké šneky, jež erotická pověst předchází jenom proto, že připomínají ženský klitoris? Tak o tom to není! Sexuální magie má mnohem hlubší význam. Když jí přijdete na chuť, můžete se později těšit na velké a silné orgasmy, maximální uspokojení, rozvíjení tvořivosti a sexuální inteligence, dosažení tantrického stavu blaženosti a souznění s partnerem.

Jsou to čáry? Ne! Jen trénink!

Sexuální magie je duchovní praxe, která využívá sexuální touhu k nejsilnějším intimním zážitkům a přetváří vzrušení v životní energii podle vzoru tantrického učení. Psycholožka Margo Anand z Kalifornie, která je autorkou knihy Umění sexuální magie, ve svém díle dokonce uvádí, že mezi základní principy sexuální magie patří transformace sexuální energie na sílu pro realizaci osobních cílů. Jinými slovy to znamená, že spokojenost v posteli je tak nějak nakažlivá: působí i na jiné životní oblasti jako práce, zdraví, vztahy. I když tomuto tantrickému pohledu na svět mnozí nevěří, například doktorka Elsbeth Meuth z TantraNova institutu v Chicagu s některými svými postupy slaví úspěchy.

Zkuste to také, pojďte s námi nakouknout do tajemna sexuální magie!

Foto: thinkstock

Nalaďte na sebe všechny vaše smyslyFoto: thinkstock

Sexuální magie v praxi: 7 kroků k úspěchu

  1. Vytvořte si prostor, kde můžete být hodinu absolutně nerušeni. Je to čas, kdy budete milovat sami sebe nebo svého partnera. Pojměte to jako posvátný rituál. „Svíčky, květiny, a oblíbená hudba podporuje klidný a meditativní prostor,“ uvádí doktorka Elsbeth Meuth.
  2. Klidně seďte a přejděte do vědomého dýchání(soustřeďte se na rytmus a hloubku svého dechu.) To umožňuje energii proudit bez námahy v celém těle a mezi partnery. Pokud jste ve dvojici, synchronizujte se tak, abyste dýchali naprosto stejně. Vytrvejte několik minut.
  3. Nastavte záměr! „Po vědomém dýchání přemýšlejte o tom, co chcete vytvořit ve svém životě, práci, rodině, intimním vztahu. Dejte si čas, aby se vše vyjasnilo. Poslechněte si i záměr protějšku, když ho bude chtít vyslovit,“ říká doktorka Meuth. Prý to umožňuje všem smyslům, aby to v nich vyvolalo pocit bezpečí.
  4. Chcete-li zvýšit vaši energii, lehněte si do pohodlné polohy a vraťte se zpět k vědomému dýchání. Při každém nádechu si představujte, jak do vás vstupuje energie, výdechy „odplavují“ starosti. Dotkněte se jeden druhého, vnímejte sebe navzájem. Masturbujte, provokujte se, mazlete se.
  5. Nechte orgasmický tok energie vrcholit. Rituál je zvláště silný, pokud nemáte vyvrcholení, protože je energie směrována do vašeho stvoření. Prostě dělejte všechno, jen si orgasmus nechte na jindy…
  6. Zpomalte! Udržujte dýchání a zklidňujte se.
  7. Po dokončení zhodnoťte, jak se cítíte, svěřte pocity partnerovi a naopak.Rituál provádějte aspoň jednou týdně a to minimálně do té doby, než sami zaznamenáte pozitivní změny ve vaší ložnici. Mimochodem, to, jestli máte ve svém věku dostatek sexu, zjistíte zde.
Foto: thinkstock

Souznění v ložnici. To je to, oč tu běží...Foto: thinkstock

Tantra se afrodiziak nebojí!

Svoje tantrické sexuální školení můžete podpořit i afrodiziaky. Sexuologové sice říkají, že žádná neexistují, ale mnoho lidí na jejich účinek přísahá. Kam pro ně? Třeba na zahrádku nebo na balkon. „Bylinky a koření jsou duší vaší kuchyně nejen proto, že jakékoli jídlo změní v potencionální afrodiziakum, ale také proto, že zakryjí kulinářské chyby,“ říká chilská spisovatelka a gurmánka Isabel Allende.

Samozřejmostí by měla být bazalka, máta, anýz, skořice nebo oregano. Až se spolu půjdete koupat, vhoďte ho taky hrst do teplé lázně, neboť povzbuzuje všechny smysly. Váš inovativní přístup ho ohromí. (A někdy mu udělejte radost i tím, že svolíte ke koukání na lechtivý film. Stydíte se? Návod, jak na to, je jednoduchý.)

A že láska prochází žaludkem, ví snad každý. Zkuste recept, který je koncentrátem afrodiziak.

Zamilované palačinky

Na 6 kusů potřebujete: 6 palačinek (jak na ně najdete v článku Naučte se parádní palačinky!), 2 šálky čerstvých oloupaných fíků, 4 lžíce mletých oříšků, 2 lžičky koňaku, 4 lžíce moučkového cukru a špetku muškátového oříšku.

Příprava: Rozmačkejte fíky vidličkou, smíchejte s cukrem, oříšky, koňakem a muškátovým oříškem. Naplňte touto směsí palačinky a složte na čtverce. Naskládejte je na mísu a dejte na jednu minutu ohřát do mikrovlnné trouby. Vzrušením se nezmůže ani na slovo!

Koktejl zvaný Rozžhavení doruda

Potřebujete na 1 nápoj: 3 cl vašeho oblíbeného rumu, 3 cl Frangelico likéru, 18 cl horké čokolády, šlehačku, hoblinky čokolády na ozdobu.

Příprava: Všechen alkohol nalijte do nádoby z varného skla. Doplňte horkou čokoládou, zamíchejte a na povrch přidejte šlehačku a hoblinky čokolády na ozdobu. Tělo i mysl bude tuhle dobrotu zbožňovat!

A co vy? Už jste někdy vyzkoušeli nějaký z rituálů tantry? Nebo snad nějaký jiný?

Reklama

Načítám