Hlavní obsah

10 nejotravnějších témat, která ženy dovedou rozebírat stále dokola

Foto: Profimedia

Ženy toho namluví hodně, ale občas jsou to řeči tak trochu o ničemFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že toho ženy namluví víc než muži, se obecně ví. Občas by se ale vyplatilo mlčet, protože když se o něčem mluví pořád dokola, už je to nuda. A tohle je top 10 ženských témat, o nichž dokážou mluvit hodiny.

Článek

Ženy toho jednoduše dost napovídají, příroda to tak zařídila. Takové to holčičí povídání bývá zábavné a má relaxační účinky. Ale dámy se nesmí zaseknout na některém z následujících témat. Protože když se o tomhle mluví pořád a pořád, je to otrava!

1. Děti

Jasně, že když máte děti a sejdete se s jinými ženami, které jsou také matkami, dojde na vaše ratolesti řeč. A může to být i zábava, když jste ochotné a schopné dát k dobru nějakou vtipnou historku, v níž vaše dítko hraje hlavní roli.

Ale podrobný popis toho, co snědlo, kolik toho vykakalo, kolik slov už umí říkat nebo jak mu to jde ve škole, jakou výchovnou metodu zrovna zkoušíte a kolik kroužků je pro druháka tak akorát, to je teda pěkná nuda!

2. Diety

Ano, všechny chceme být štíhlé a přitažlivé, a ano, většina z nás alespoň jednou v životě nějakou tu dietku zkusila. Ale taky všechny moc dobře víme, že jediné, co doopravdy funguje, je pohyb a zdravá strava.

Takže věčné probírání nejrůznějších šílených diet od polévky tukožroutky až po jídelníček podle tvaru vašich uší je naprostá ztráta času, nikoli zábava!

Foto: Profimedia

Historky, v nichž figurují děti, mohou být úsměvné. Ale když se nemluví o ničem jiném, je to nudaFoto: Profimedia

3. Slevy

Utrácet s rozmyslem je samozřejmě chvályhodné. Ale proboha, všeho s mírou. Společné sezení nad letáky ze všech možných supermarketů a obchodních řetězců přece nikoho nemůže bavit.

4. Muži

Téma „muži“ může být celkem zábava, co si budeme povídat, jsou to leckdy legrační tvorové. Ale to věčné stěžování si na to, jak dělají doma nepořádek, jak nechávají zvednuté prkénko, neví, na co je myčka, to je tak ohrané!

5. Těhotenství a porod

Kolikrát jste zvracela, kdy jste zjistila, že jste v tom, kdy to na vás začalo být vidět. A pak, jak dlouho jste rodila, v jaké poloze, ve které nemocnici, kdy jste si poprvé mohla zase normálně sednout. Fakt někoho může bavit tyhle věci probírat pořád dokola?

6. Úklid

Úklid je nutnost, ne zábava! Takže bavit se donekonečna o tom, který prostředek je nejlepší na okna, který na podlahy, a která firma vyrábí ten nej nej mop, je nuda! Jednou provždy, nuda!

7. Recepty

Vaření může být zajímavý koníček. A vyměňování receptů, obzvlášť když je spojené s ochutnávkou, je super. Ale žádné super rychlé receptíčky typu „co dům dal“, aby si váš „manža" čvachtal a „mimískové" měli plná bříška. Žádné kynuté knedlíky plněné gumovými medvídky, žádné domácí pizzy s párkem a kečupem! To není jen nuda, to je o život!

Foto: Profimedia

Takový klasický holčičí dýchánek by muž nejspíš nevydrželFoto: Profimedia

8. Nedostatek času a únava

Dnešní doba je rychlá a náročná. Všichni věčně něco nestíháme, máme toho hodně a jsme unavení. A bavit se o tom není relax!

Nikoho přece nemůže bavit, když mu budete líčit, kolik hodin a čím jste strávily v práci, jak moc vás zlobily děti, jak jste s nimi psaly úkoly, u toho vařily večeři, a když usnuly, tak jste žehlily.

9. Móda

Móda je hra, zábava, pro někoho životní koníček. Ale věčné klevetění o tom, jestli letos frčí lila, nebo broskvová, hodiny strávené diskusí nad tím, zda se k tělovým lodičkám hodí zelená kabelka a jestli si stále můžete dovolit šaty nad kolena, je otrava!

10. Hovory o „ní“

Opustil vás a našel si jinou? Smutné, bolestné, sprosté, nefér! Když si kamarádkám postěžujete jednou či dvakrát, společně se shodnete, že ta jeho nová je teda fakt hrozná (ošklivá, tlustá, hloupá…), není to zrovna zábava, ale může vám to pomoci.

Ale pokud své okolí zásobujete pomluvami a informacemi o vaší sokyni dennodenně, stanete se ztělesněním nudy!

O čem se s kamarádkami bavíte vy?

Reklama

Načítám