Hlavní obsah

10 signálů, že vás chce bývalý zpět

Foto: THINKSTOCK

Existují finty, podle kterých poznáte, že se chce vrátitFoto: THINKSTOCK

Reklama

Jak proměnit svoji bývalku zpět na současnou přítelkyni? Muži na to mají svoje metody! Jaké? Těchto 10 způsobů nikdy nevyjde z módy!

Článek

Pokud se jedná o bývalé lásky, člověk je víc než zmatený. Sice se s ex můžete dohodnout, že zůstanete přátelé, nicméně pokušení dát vztahu druhou šanci může být silnější. A to na obou stranách. Chce se vrátit on k vám? Pravděpodobně použije nějaký z nejčastějších mužských fíglů! Víte, kdy mít oči otevřené?

10 znamení, že vás ex chce zpět

1. Nová známost

„Vyměnit truchlení za rande s jinou není přece trestné,“ říká Karel. „Skvělým vedlejším efektem je to, když se o tom bývalka dozví. Devadesát procent žen na novou sokyni žárlí. Toho je třeba při získávání její pozornosti využít,“ dodává.

2. Hra na city

Chce se o svoje negativní pocity podělit s celým světem? Aktualizuje svůj stav na sociální síti slovy „můj život je tak prázdný“ nebo „ztratil jsem to jediné, co jsem v životě miloval“? „Pokud tohle visí na veřejných místech, je tu velká šance, že si toho všimnete. A to je účel,“ přiznává Venda.

3. Přátelský kontakt

„Když chci ženu zpátky, potřebuju mít přehled o jejím čase i životě. Zavolám, zeptám se, jak se má, a zahraju si na bezradného. Výběr kravaty, loužičky nového štěněte, recept na guláš. Existuje tolik věcí, se kterými si chlap neví rady, když opravdu nechce,“ zmiňuje se Radek s tím, že komunikací pochopitelně získává informace, ze kterých dál těží.

Foto: Thinkstock

Nemyslete si, že jste se potkali náhodou!Foto: Thinkstock

4. Svěřování se s pocity

„Příznakem toho, že muž pomýšlí na návrat, je to, že cokoli v minulosti nešlo, nyní mu problém nedělá. Mluví o svých pocitech, o tom, co se pokazilo, a jak by to šlo napravit. Jo a projevuje romantické srdce a říká, jak se mu stýská,“ směje se Lukáš.

5. Útok na vzpomínky

Den starého výročí? Nějaký společný zvyk? To zabírá! „Chlap si vždycky najde způsob, jak mluvit o těchto zvláštních příležitostech. Spojení minulosti se současností je pro ženy důležité, aby mohly porovnávat, co se za tu dobu změnilo,“ upozorňuje Petr. „Pak už jen stačí chvíli ukazovat, jak jím rozchod zacloumal, a že to byla největší chyba jeho života.“

6. Žárlivost

Pokud má ex ve tváři zlost, smutek či zklamání, když se bavíte s jiným mužem, je na místě si myslet, že vás ze svého srdce ještě nedostal. „To je naše slabá stránka,“ přiznává Jirka.

Foto: thinkstock

Ukazuje se před vašimi známými s novou přítelkyní? Důvodem může být, že chce, aby se to k vám donesloFoto: thinkstock

7. Opilecké nehody

„Zavolat v podnapilém stavu, třeba půl roku po rozchodu, svojí bývalce a říct jí, co si o našem vztahu myslím, zavání upřímností. I vyčuraností. Když by se moje vyznání minulo účinkem, vždycky se to dá svést na přemíru alkoholu a otupění smyslů,“ doznává se Zdeněk s tím, že za pokus to přece stojí.

8. Ochota

Opravuje vaše auto, vyřizuje pochůzky, když ho požádáte, nabídne se, že se vám postará o kočku? A trvá jeho nadšení už nějakou dobu? Tak to se nejspíš snaží získat lásku zpět!

9. Velké náhody

„Když chci ženu zpátky, stanou se pravidelností takzvané náhody – tedy šance, že se mnou stráví víc času. Potkám ji před posilovnou, kam chodí, jdu běhat do parku, kde venčí psa. Strategie se jmenuje: navázání tam, kde to skončilo,“ směje se Vlastík.

10. Něžné doteky

Pokus o znovuobnovení chemie naznačuje dvě věci: chce vás jako partnerku nebo milenku. Tak se rozmyslete, jestli do toho půjdete znovu…

A vůbec, co říkáte vztahům „na druhý pokus“? Mají podle vás naději?

Reklama

Načítám