Hlavní obsah

10 slavných baculek, které svou postavu neřeší

Foto: isifa

Adele svou postavu neřeší, důležitá je pro ni rodina a její zpěvFoto: isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavným baculkám vůbec nevadí, že mají někdy i pěkných pár kilo navíc. Tyhle dámy se většinou dietami netrápí a hrdě nosí všechno, co k nim patří.

Článek

Našli jsme pro vás deset žen, které asi těžko najdete chroupat salát k obědu i večeři. Ženy bujných tvarů, které ukazují světu, že krása nekončí velikostí 38. Že i po červeném koberci či předváděcím molu se dá chodit s jakoukoli postavou, pokud se za ni nestydíte a umíte ji prodat…

Chloe Marshall

Chloe měří 168 cm a váží 80 kg – přesto je velmi známou modelkou, právě pro oblečení XXL. Ačkoli ji kvůli váze kritici opravdu nešetří, ona chce dokázat, že se svým pravidelným cvičením a zdravým stravováním je rozhodně pro lidi lepším příkladem než některé vyhublé modelky.

Foto: isifa

Chloe chce být vzorem zdravě vypadající modelkyFoto: isifa

Amber Riley

Amber si budete zřejmě pamatovat jako Mercedes z úspěšného muzikálového seriálu Glee. I v reálném životě je svérázná a velmi talentovaná – právě proto zpívala i americkému prezidentovi Baracku Obamovi. Amber se za svou postavu nestydí a ráda se obléká do velmi zářivých barev.

Foto: isifa

Amber si můžete pamatovat ze seriálu GleeFoto: isifa

Beth Ditto

Beth je rebelka, která se jen tak něčeho nelekne, takže ji neminulo ani zatčení pro výtržnictví. Svou postavu opravdu neřeší. Frontmanka skupiny The Gossip se opravdu nebojí ukázat se v krátkých šatech, sukních – o ulítlých účesech a výstředním líčení ani nemluvě.

Foto: isifa

Beth se nebojí i velmi extravagantních modelů a vizáže vůbecFoto: isifa

Ashley Fink

Ashley se chtěla stát herečkou od svých čtyř let a její rodina se právě kvůli ní odstěhovala do Los Angeles. Začala chodit do herecké školy a o role opravdu nemá nouzi – filmaři evidentně potřebují i herečky její postavy. Ashley platí v Americe za vzor pro děvčata, která také nemají ideální postavu. Znát ji můžete ze seriálu Glee.

Foto: isifa

Ashley je pro filmaře klasická „tlustá americká holka"Foto: isifa

Queen Latifah

Queen málokdy vidíte jinak než s úsměvem od ucha k uchu. Proslavila se nejen jako herečka, ale i spisovatelka, moderátorka vlastní televizní show, manažerka hvězd a organizátorka charitativních akcí. Inspirativní je i v tom, jak umí nosit svá kila, a v její skříni se to hemží řádně vypasovanými modely.

Foto: isifa

Queen je jednou z nejznámějších plnoštíhlých celebrit. Svá kila umí moc pěkně nositFoto: isifa

Oprah Winfrey

Její život připomíná scénář dojemného filmu – od života v ghettu, přes těhotenství a smrt dítěte ve čtrnácti, až po slávu, v rámci které umí ročně vydělat miliardy, ale i zhubnout či přibrat dvacet kilo.Teď už svou postavu neřeší a říká: rozhodně nedejte na to, co říká váha – važte si sami sebe.

Foto: isifa

Oprah je přebornicí v tom, jak hubnout za velké pozornosti médiíFoto: isifa

Melissa McCarthy

I díky své figuře dostala tahle komediální herečka roli Sookie v seriálu Gilmorova děvčata, kterou velmi úspěšně vpadla do světa filmu. Všem, které chytají depky z postavy, vzkazuje, aby štěstí hledaly v sobě, nikoli na sobě a užívaly života bez ohledu na to, jakou konfekční velikost právě nosí.

Foto: isifa

I Melissa radí ženám, aby ignorovaly svá kilaFoto: isifa

Adele

Čerstvá maminka Adele přiznala, že je momentálně naprosto spokojená a svou váhu rozhodně řešit nemíní. Hlavní je pro ni syn a rodina – samozřejmě také zpívání. Nechala se slyšet, že kdyby si měla vybrat mezi štíhlou postavou a úspěšným albem, pak by volila zpěv, i za cenu toho, že bude vážit pět tun.

Foto: isifa

Raději budu vážit pět tun než přijít o hlas, řekla AdeleFoto: isifa

Jennifer Coolidge

Jennifer sama říká, že by na sobě nic neměnila. Ostatně nemá důvod, protože mnoho rolí dostala zřejmě i kvůli svým nepřehlédnutelným tvarům. A pro nás zůstane navždy plnoštíhlou, ale neodolatelnou Stiflerovou matkou z filmů Prci, prci, prcičky, stejně jako praštěnou kamarádkou Pravé bolondýny.

Foto: isifa

Jennifer umí být zatraceně sexy – ostatně jak se na Stiflerovu matku slušíFoto: isifa

Denise Bidot

Holka krev a mlíko – přesně to vás napadne při pohledu na Denise. I ona se stala hvězdou přehlídek velikostí pro dobře rostlé ženy. Kdykoli se objeví na molech, vyvolá velmi bouřlivou diskusi zastánců a odpůrců jejích tvarů. Z případné kritiky si ale Denise pramálo dělá a klidně se svlékne do plavek.

Foto: isifa

Denise je modelkou, která se přes kila navíc nestydí fotit v plavkáchFoto: isifa

Myslíte si, že je nadváha překážkou ve vaší kariéře? Budeme rádi, když nám napíšete.

Reklama

Související témata:

Načítám