Hlavní obsah

10 top rockerů: Jsou drsní, žhaví a tak sexy!

Foto: isifa

Jared Leto v době, kdy měl image romantického hochaFoto: isifa

Reklama

Milujete muže, kteří preferují černé oblečení, nebojí se pořídit si nové tetování a z romantických filmů se jim dělá špatně? Tak to vítejte v dnešní galerii tvrdých hochů.

Článek

Milovnice Justina Biebera a podobných sladkých chlapců musíme varovat. Tady dnes poteče testosteron proudem a na depilovaná podpaží tu rozhodně nenarazíte.

Chris Martin

Zpěvák skupiny Coldplay Chris Martin se ke skládání písniček prý odhodlal proto, aby zvýšil své šance u dívek. Evidentně to zabralo, protože po něm šílí davy fanynek a doma má už od roku 2003 herečku Gwyneth Paltrow. Oba vypadají šťastně a stihli si spolu pořídit i dvě děti. Stejně spokojeně vypadá Chris i v kapele – není divu, jejich poslední album si koupilo už víc než 60 milionů lidí.

Foto: isifa

Chris Martin ze skupiny Coldplay začínal s hudbou kvůli holkámFoto: isifa

Nikki Sixx

Nikki Sixx by si měl koupit akcie fabriky na výrobu pracího prášku na černé prádlo – ani na fotkách z pláže ho v jiném než černém či lebkami posetém oblečení neuvidíte. Nikki je nejen hudebník a zakladatel heavy metalové skupiny Mötley Crüe. Je také fotograf a autor již dvou knížek. Jeho autobiograické Heroinové deníky vyšly i v českém překladu.

Foto: isifa

Metalový hudebník, ale i fotograf nebo spisovatel, to je Nikki SixxFoto: isifa

Chad Kroeger

Chad Kroeger je zpěvákem skupiny Nickelback, kterou založil spolu s bratrem. Ostatně čím jiným než hudbou, by se měli zabývat chlapci, jejichž babička tloukla do bicích, děda jí k tomu hrál na kytaru a mamka dávala hodiny klavíru? Chad se nedávno oženil s o deset let mladší kanadskou zpěvačkou Avril Lavigne.

Foto: isifa

Chad Kroeger se musel stát muzikantem, protože hudbou žila celá jeho rodinaFoto: isifa

Jared Leto

Jared Leto je nejen muzikant, ale i herec, kterého můžete znát například z filmů Tenká červená linie, Klub rváčů, Obchodník se smrtí, Pan Nikdo nebo Zázračný běžec. Na pódiu se ale objevuje i jako frontman skupiny 30 Seconds to Mars. Jared je muž mnoha tváří – někdy klasický hezounek, za chvíli reinkarnace Ježíše a někdy bezdomovec.

Foto: isifa

Jared Leto, známý nejen jako hudebník, ale i herecFoto: isifa

Gavin Rossdale

Gavin Rossdale je zpěvákem rockové kapely Bush. Jeho manželkou je zpěvačka skupiny No Doubt Gwen Stefani, se kterou má dva syny. Pokud bychom usuzovali z rodinných fotek, jsou velmi spokojeni. Pokud ale nahlédnete na titulky bulvárů, občas se nějaký mráček v podobě flirtíku s chůvou přece jen objeví.

Foto: isifa

Skvělý muzikant, ale i taťka – to je Gavin RossdaleFoto: isifa

Anthony Kiedis

Zpěvák skupiny Red Hot Chili Peppers je i ve svých padesáti jako živé stříbro. Stejně jako vlaje na pódiu, vlaje zřejmě i ve svém životě – alespoň tak to vypadá podle častých problémů s drogami. Jak sám přiznává, začal s nimi už ve dvanácti letech, kdy mu je měl nabídnout vlastní otec. Anthony je známý i častými změnami účesů, které střídá stejně rychle jako ženy po svém boku.

Foto: isifa

Život Anthonyho Kiedise je hodně pálivá červená papričkaFoto: isifa

Matthew Bellamy

Matthew Bellamy je zpěvákem, kytaristou, ale i klávesistou britské alternativní rockové kapely Muse, jejíž písně zazněly na všech třech soundtracích Twilight ságy. Mattew má charakteristický a nezaměnitelný falset. Je také zadaný – s herečkou Kate Hudson má dvouletého syna, u jehož porodu osobně byl. Nedávno začali mluvit o svatbě, která by se mohla uskutečnit příští rok.

Foto: isifa

Hlas Matthewa Bellamyho můžete znát z upíří ságy StmíváníFoto: isifa

Billy Idol

Pokud hledáme v rockových vodách, nesmíme přehlédnout Billyho Idola. V době největší slávy doslova zářil – hlasem i blonďatou hlavou. Zpěvák, skladatel a herec začínal jako punkrocker ve skupinách Chelsea a Generation X. Jeho následná sólová dráha už byla o poznání měkčí než punková. V současnosti plánuje návrat – píše knihu vzpomínek a točí desku.

Foto: isifa

Nomen omen – rocker Billy IdolFoto: isifa

Chris Cornell

Při pohledu na Chrise Cornella můžete mít dojem, že jde o horského vůdce nebo ochránce deštných pralesů – zarostlý, dlouhé vlasy, hrubě pletený svetr... Asi byste v něm nehledaly rockového zpěváka, který působil ve skupinách Soundgarden a Audioslave. Jeho hlas může být povědomý fanouškům Jamese Bonda, zněl totiž v úvodu filmu Casino Royal.

Foto: isifa

Rockový zpěvák Chris Cornell působí někdy spíš jako „lesní muž"Foto: isifa

James Hetfield

Jméno Jamese Hetfielda je spojeno se známou metalovou kapelou Metallica. Jako správný rocker vždy vyznával klasický trojlístek – ženy, alkohol a muziku. Teď se brzdí alespoň v pití – prý mu vyhovuje abstinovat. Ačkoli má se svou ženou tři děti, přiznává, že věrnost není jeho silnou stránkou. Jeho koníčkem jsou lodě, motorky a stará auta, na kterých dělá tuningové úpravy.

Foto: isifa

Bouřliváka Jamese Hetfielda znáte ze skupiny MetallicaFoto: isifa

Jsou rockeři pro vás těmi pravými? Napište nám, kterého zpěváka byste do přehledu daly vy.

Reklama

Načítám