Hlavní obsah

10 věcí, které muži slibují svým přítelkyním. A nikdy je nedodrží!

Foto: Profimedia

Muži jsou plní slibů, ale když dojde na činy, tak je vše jinak... V čem nemůžete věřit svému partnerovi vy?Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sliby? Chyby!? Co se týče mužů, prý v jistých deseti oblastech mají dost velké mezery. Však samotné ženy přiznávají: Nevěřte těmto typicky pánským příslibům! Dědí se po generace!

Článek

Nový průzkum portálu Mekky Bingo odhalil, jak je to se ženským přátelstvím. Mezi nejoblíbenější sliby, o kterých si ženy myslí, že udržují přátelský vztah, patří příslib kávy nebo telefonátu aspoň jednou za měsíc či zachování nějakého tajemství o kamarádce a jejich bližních. (To ženy zvlášť rády slibují, ale dle výzkumu do 48 minut poruší.)

Ale pozor, ony nejsou jediné, kdo někdy „nedrží basu“. I muži mají svoji sbírku milosrdných slibů, které rádi praktikují na svých drahých polovičkách. Jaké fráze používají nejčastěji?

1. „Už nikdy nebudu pít.“

„To slyším skoro každou sobotu, kdy si ten můj vyrazí na fotbal,“ svěřuje se čtenářka Kristýna s tím, že její partner chodí domů v podroušeném stavu. „Udělá bordel v předsíni, v ložnici je puch jak z ropuch. Celou neděli leží, protože je mu špatně, a tradičně se kaje, že ‚příště‘ a ‚už nikdy‘ nebude pít. Samozřejmě. Za týden se historie opakuje,“ krčí rameny. Že by taková malá mužská perioda?

2. „Uklidím po sobě.“

„Muži zásadně spoléhají na to, že vy věci řešíte ihned. Proto vám milerádi slíbí, že si po sobě uklidí, a vyčkají půl hodiny. Mezitím to vy uděláte za ně,“ naráží na další typicky pánský slib Blažena, která tento jev pozoruje dlouhodobě. „Vidím to u manžela, syna i vnoučka. A moje matka úplně to samé řešila s mým tátou,“ dodává. Tak jo, asi těch period je víc…

Foto: Profimedia

Však on to někdo uklidí... Anebo máte doma chlapa, který si umí odnést hrnek ze stolku do myčky sám?Foto: Profimedia

3. „Dám si pozor. Slibuji.“

„Muži si myslí, že mají všechno pod kontrolou, i když to tak není. Aby při sexu uklidnili sebe a hlavně partnerku, naslibují hory i doly. Díky bohu za antikoncepci,“ zvedá oči v sloup Mariana, která si takhle na základě jednoho skálopevného ujištění běžela pro postkoitální pilulku.

4. „Nepodvedu tě.“

„Tak tenhle slib by měli snad zakázat. Nikdo z mužů si neuvědomuje jeho pravou podstatu,“ domnívá se Jarča, která jeho porušení zaznamenala již několikrát. „Rozvedená jsem třikrát,“ doznává se. Sestry, přidejte se. Kdo větu o doživotní věrnosti slýchává pravidelně?

5. „Neboj, nedám to na internet.“

„Jakmile vám chlap svatosvatě slíbí, že se vaše nahé fotky či erotické video nedostane mezi lidi, můžete si být na 99 procent jistá, že jakmile dojde na rozchod, všechno bude jinak,“ říká ze své zkušenosti Marcela. Kde visí její rozkrok, neprozradila. (Však jedině dobře. Nemusíme vědět všechno.)

6. „Vždycky se tě zastanu.“

„Muži vám slíbí všechno, jen aby od vás měli klid. Martin mě taky ještě nedávno lakoval, jak mě před svojí matkou bude bránit, ale když došlo na věc, radši odešel,“ svěřuje se Karolína s myšlenkou, že muži jsou prostě takoví. Je jediná, která to vnímá? „Všechny moje kámošky jsou zklamané, jak se vztahy vyvíjí, a že když už se jednou něco řekne, nemá to v dnešní době váhu,“ stěžuje si Karolína. Vidíte to stejně?

Foto: Profimedia

Respektovat soukromí by se mělo vždy, bez výjimek. Mobilní telefon nevyjímaje...Foto: Profimedia

7. „Minulost mě nezajímá. Přísahám.“

„Můj bratranec se před dvěma měsíci rozvedl. Zjistil, že jeho manželka byla v minulosti striptérka a prostitutka. Neunesl to,“ vysvětluje Bára, která se s jeho, teď již bývalou manželkou, setkala. Podle ní si tohle tajemství dotyčný vyloženě vydupal, ale ještě než se mu „hříšnice“ svěřila, sliboval, že minulost nedělá budoucnost. „Tohle chlapovi nikdy nevěřte,“ radí Bára.

8. „Tak jo, tvůj mobil je tabu.“

„Kontroloval mě bývalý přítel, kontroluje mě i manžel. Nutno dodat, že nemá důvod, ale stejně to dělá, i když se dušoval, že ne. Prostě žárlivost je silnější než nějaký slib,“ popisuje Katarína. Tak to asi no comment.

9. „Ozvu se.“

„To, že vám partner slíbí zprávu, podle mne patří k nejrozšířenějším mužským slabostem. Opozdí se? Nepřijde včas na večeři? Může se tisíckrát zapřísahat, že příště dá vědět, ale víte jak. Prostě klasika,“ říká Míša, která tvrdí, že i tyhle prkotiny dělají vztah.

10. „Budu tolerovat tvé přátele.“

„Kamarádky? Byly tu dlouho předtím, než přišel on. Nejdřív se na ně usmíval, pak mu začaly vadit,“ svěřuje se Pavlína, která si s partnerem promluvila. Ten údajně pochopil situaci a přislíbil, že kamarádky přestane řešit. „No jo, nevyhazuje je od nás z bytu, ale dává jim najevo, že nejsou vítané. Prý to s jeho slibem nemá co dělat,“ dodává Pavlína. Prostě kdo chce, cestu si najde…

A co slibuje váš partner vám?

Reklama

Načítám