Hlavní obsah

3 pomocníci, které potřebuje každá žena

Reklama

Pečlivě tvarované lokny, předpisově narovnané vlasy nebo přirozeně zvlněné kadeře? Stačí, když si pořídíte tři vlasové pomocníky, s nimiž můžete být kýmkoli: dámou, rockerkou, byznysmenkou i vílou.

Článek

Každá žena chce být krásná. A k tomu potřebuje mít dokonalé vlasy. S jakými pomocníky dosáhnete skvělých výsledků, ať už toužíte po loknách nebo je chcete narovnat?

1. Automatická kulma na vlasy

Už nikdy žádné rozčilování se s kartáčem a fénem, případně nedůstojné používání natáček. Jestliže toužíte po záplavě vln, které budou vypadat přirozeně a zároveň upraveně, a navíc nerady trávíte úpravou účesu příliš mnoho času, sáhněte po automatické kulmě. Ideálně po takové, která umožňuje nastavit teplotu a délku natáčení podle toho, jaké lokny zrovna potřebujete.

Automatická kulma na vlasy Philips ProCare nabízí hned tři teplotní stupně a tři různé časy, díky nimž můžete vytvářet všechny typy vln od přirozených po vyhlazené a od volnějších po těsné. Zároveň si můžete vybrat, jestli chcete natočit lokny zprava či zleva, případně střídavě, čímž docílíte přirozeného sexy rozcuchaného vzhledu. Také se můžete rozhodnout, jestli vám mají vlny lemovat obličej, nebo se vlnit směrem k zádům.

S touto kulmou ani nemusíte přemýšlet, jestli jste již nahřály vlasy dostatečně – jednoduše nastavíte teplotu podle typu svých vlasů a zvolíte takovou dobu kulmování, abyste vytvořily požadovaný typ vln. Do nahřáté a přednastavené kulmy pak jen vložíte jeden třímilimetrový pramen za druhým, vždy jen počkáte, až kulma cvaknutím oznámí, že je vlna natočena do požadované podoby a máte hotovo.

Podívejte se, jak je natáčení vlasů s automatickou kulmou Philips ProCare snadné:

2. Žehlička na vlasy, která vlasy chrání a nevysušuje

Pokud si rády vlasy narovnáváte, ale vadí vám, že je žehlička příliš vysušuje a ničí, pořiďte si takovou, která respektuje jejich přirozenou hydrataci a je vybavena speciální technologií, jež vlasy chrání před poškozením.

Žehlička na vlasy Philips Moisture Protect automaticky upravuje teplotu podle úrovně hydratace vašich vlasů a chrání je před přehřátím. Plovoucí destičky žehličky zároveň průběžně upravují tlak vyvíjený na vlasy, čímž se snižuje riziko jejich lámání. Žehlička také nabízí funkci okamžitého zahřátí za 15 sekund a ionizační technologii, která dokáže vyhladit svrchní vrstvu vlasů (takzvanou kutikulu) a zaručí tak ještě zářivější účes.

3. Vysoušeč vlasů, který je zanechává lesklé

Kvalitní fén je základem kosmetické výbavy. Vybírejte opět takový, který co nejméně zatěžuje vlasy a maximálně je hýčká. Vysoušeč vlasů Philips Moisture Protect při fénování automaticky přizpůsobuje teplotu tak, aby nedošlo k narušení přirozené úrovně hydratace vlasů. K vaší hřívě je šetrný, zároveň je vybaven ionizační technologií, která vyhlazuje vlasové kutikuly a dopřeje vašemu účesu oslnivý lesk.

Reklama

Související témata:

Načítám