Hlavní obsah

3D povlečení - hit v českých ložnicích

Reklama

Každé časové období si sebou nese specifické módní trendy, ať už se týkají stylu oblékání nebo bytového designu. Dnes zavítáme do ložnic, ve kterých se v posledních měsících daří zejména 3D vzorům.

Článek

Ačkoli se v posledních letech přízni zákazníků těšilo především florální ložní prádlo, nyní se karta obrací a na scénu vstupuje 3D povlečení. Že nevíte, co si pod tímto pojmem představit? Rádi vám vše vysvětlíme.

3D je v kurzu

3D nebo také trojdimenzionální je označení pro prostor, který disponuje třemi rozměry. Tato novinka se nevyhnula ani oblasti ložního prádla, což je důvodem, proč se 3D povlečení těší stále větší oblibě.

Aktuálně se nejvíc daří designům květin, zvířat, pláží a světových metropolí, mezi které se tradičně řadí Paříž, New York, Londýn nebo Dubaj. Ani s materiálem si nemusíte lámat hlavu, ve 3D si můžete pořídit jak bavlněné povlečení, tak i syntetické materiály, které jsou díky své hřejivosti vhodné především pro zimní období.

3D povlečení Leopard

Dejte vale nudným vzorům

Povlečení 3D se žádné meze nekladou, prakticky můžete mít jakýkoli design, na který si vzpomenete. Tento druh lůžkovin se totiž vyrábí zcela odlišným způsobem než tradiční povlečení. Určitě je zajímavostí to, že se tiskne bez šablon. Barvy se aplikují přímo na látku podle předem určených virtuálních předloh, a díky tomu je možné dosáhnout velkolepých trojrozměrných vzorů.

3D povlečení Manhattan

Udělejte radost teenagerům

Pokud vaše ratolesti již odrostly pohádkovým postavám, trojrozměrným povlečením s fototiskem je určitě nezklamete, stačí jen vybrat správný vzor.

Teenagera potěšíte takzvanými vesmírnými motivy či povlečením s filmovou tématikou jako například Star Wars. K nákupu lůžkovin si však nezapomeňte vybrat ověřeného prodejce. Za nás doporučujeme internetový obchod RodinneBaleni.cz, kde najdete širokou nabídku lůžkovin a dalšího bytového textilu.

3D povlečení Podzim

Reklama

Související témata:

Načítám