Hlavní obsah

4 cviky pro pevnější prsa! Navíc díky nim zeštíhlí i paže a bříško

 

Reklama

S postupujícím věkem tělo ztrácí na pevnosti. Povoluje kůže i svaly všech tělesných partií, což platí pro ženy i muže. Ženy se obvykle nejvíce trápí povadlým poprsím. S tím pomůže především cvičení!

Článek

Negativa způsobená stárnutím se nevyhnou nikomu. V tomhle případě ani mužům. Nejen že se začne zpomalovat metabolismus. Taky dochází k úbytku svalů a naopak nárůstu tukové hmoty. Stejně tak se z kůže ztrácí kolagen, což vede k celkovému povadání těla.

Jediné, co tomuhle efektu může zabránit, je vyvážený jídelníček s dostatkem bílkovin a spolu s tím pravidelný aktivní pohyb zahrnující komplexní posilování těla.

Silové aktivity zaměřené na prsa bývají pro ženy obvykle náročnější. Zvláště s nimi bojují právě začátečnice již pokročilého věku, které ač třeba v minulosti sportovaly, prsa většina z nich spíše vynechávala.

Každopádně nikdy není pozdě začít. A pokud chcete opravdu trochu zapracovat na zpevnění poprsí, vyzkoušejte cviky, které pro vás připravil Jakub Bína z pořadu Zpátky na vrchol internetové televize Stream.cz.

Mějte pevnější ňadra i vy!

Reklama

Související témata:

Načítám