Hlavní obsah

4 stylové kombinace aneb Jarní šaty, které vám budou slušet

Foto: OlScher, Shutterstock.com

Foto: OlScher, Shutterstock.com

Reklama

Přesně za deset dní oficiálně začíná jaro, a tak je nejvyšší čas poohlédnout se po pozitivním outfitu. Černou barvu uložte k zimnímu spánku a vyberte si nové kousky z palety pestrých odstínů. Představujeme vám nejkrásnější šaty blížící se sezony.

Článek

Do léta je ještě daleko, ale modely s dlouhým rukávem upotřebíte už za pár dní. Prozradíme, kde koupíte originální šaty s potiskem, i to, jaké kombinace jim budou nejvíce slušet. Jde se vybírat!

Dotek slunce

Modrobílé abstraktní květy připomínající cibulový vzor jsou motivem, který si zaslouží pozornost. A protože letmý dotek žlutých tónů vypadá na košilových šatech zkrátka skvěle, můžete jej v outfitu zopakovat s přehledem ještě na větší ploše. Zářivý kabát vám dodá šmrnc, zbytek doplňků volte už v neutrální bílé.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabát Bruuns Bazaar (prodává About You), 4399 Kč; 2. šaty Part Two (prodává Zalando), 3510 Kč; 3. náušnice Zara, 399 Kč; 4. lodičky Baldowski (prodává Answear), 1749 Kč; 5. kabelka Asos, 775 Kč Foto: Archiv firem

Kovbojské prvky 

Máte dlouhé štíhlé nohy? Pak není důvod je neukazovat. V obchodech naleznete nádherné kousky ve zkrácené verzi. Nebesky modré šaty s ažurovou výšivkou a balonovými rukávy navíc splňují všechny letošní trendy. Slaďte je s džínovou bundou a nezapomeňte ani na detaily v kovbojském duchu.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabelka Reserved, 549 Kč; 2: šaty Zara, 1299 Kč; 3. bunda Levi’s, 3299 Kč; 4. boty Steve Madden (prodává Eobuv), 3994 Kč; 5. síťované punčocháče Calzedonia, 229 KčFoto: Archiv firem

Láska na první pohled

Nádherné košilové maxišaty uchvátí dokonalou souhrou mentolových a pomněnkových tónů na první podívanou. Plisování spodní části zase zdůrazňuje, že ani letos se módním skládačkám opravdu nevyhnete. Pokud vám počasí zavelí přidat na šaty další vrstvu, sáhněte po obyčejném pleteném svetru. Tohle duo je zkrátka sehrané.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. rolák H&M, 999 Kč; 2. šaty Mango, 2999 Kč; 3. náušnice Swarovski, 1692 Kč; 4. boty Asos, 700 Kč; 5. prsten Swarovski, 3817 Kč Foto: Archiv firem

Růžový herbář

Pastelově růžové šaty s potiskem lučního kvítí můžete obléknout na svatbu kamarádky i slavnostnější oběd v centru města. Jestliže nechcete působit příliš sladkým dojmem, vsaďte na kabát v tlumenější hnědé barvě. Pohodlné balerínky klidně vyměňte za béžové lodičky, tedy v případě, že se na vysokých podpatcích cítíte sebevědoměji.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabát H&M, 3999 Kč; 2. šaty Trendyol (prodává Zalando), 1200 Kč; 3. náramek, přívěsky a prsteny Pandora, info o ceně v prodejně; 4. balerínky Ojju (prodává Zoot), 1999 Kč; 5. kabelka Seidenfelt Manufaktur (prodává About You), 809 Kč Foto: Archiv firem

Reklama

Související témata:

Načítám