Hlavní obsah

5 vět, které vyděsí každého chlapa

Foto: thinkstock

Jsou věty, které znervózní a vystraší i toho nejodvážnějšího muže. Že by genetické prokletí?Foto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Můžete mít doma jakkoli odvážného muže, přesto jsou věty, které ho zákonitě vyděsí. Stačí pár slov, a z vašeho hrdiny je rázem ustrašený klučina. Na některé věci jsou prostě pánové citliví.

Článek

Obdivujete, jak se váš partner hrdinně vrhá do tmy, když máte pocit, že se ve vašem domě pohybuje zloděj? Jak s vervou likviduje odporné pavouky, zatímco vy se krčíte v rohu? Jednoduše si myslíte, že máte doma nejodvážnějšího chlapa na světě? Tak mu zkuste říct jednu z následujících vět, a uvidíte, jak se jeho chrabrost rozplyne.

1. Musíme si promluvit

Klasika! Stačí nasadit dostatečně utrápený či vážný výraz a ledovým tónem tato tři slova pronést. A nejlépe ve chvíli, kdy je váš partner téměř na odchodu do práce a nemá čas začít pátrat, co přesně potřebujete probrat. Věřte, že bude celý den nesvůj a večer přijde domů jak spráskaný ustrašený pes.

2. Volala maminka

Jakmile tohle řeknete, jeho alarm se rozezvučí. A to, i když s tchyní vychází vesměs dobře. Muž k tomu totiž přistupuje logicky. Kdyby volala jen tak, nebo pro vás měla nový recept na meruňkový koláč, proč byste mu o tom říkaly? Takže informace o telefonátu s maminkou pro něj znamená jediné. Něco se stalo, případně se brzy stane. „U nás to znamená, že se k nám tchyně chystá na několikadenní návštěvu, kterou já strávím na gauči, aby ona měla kde spát. Nebo se řeší nějaká rozepře v rodině a chystá se rodinná rada. To se sejdou všichni sourozenci, jejich partneři a děti, a mě z toho bolí hlava ještě týden,“ popisuje osmatřicetiletý Jiří.

Foto: thinkstock

Zmínky o tchyni vydýchají opravdu jen ti nejotrlejšíFoto: thinkstock

3. Tak ty si ten včerejšek nepamatuješ?

Jestli váš manžel mívá po bujarých večírcích výpadky paměti, tahle věta bude trefou do černého. Vyvolá nejistotu a strach z toho, že vyvedl něco opravdu nepěkného. „Manžel to jednou za čas pořádně rozjede a druhý den mívá totální okno. A je fakt sranda sledovat, jak je špatný z toho, že on si nic nepamatuje, zato já vím všechno. Vyloženě si to užívám a je to tak trochu můj způsob, jak mu dát ten jeho alkoholový úlet malinko sežrat,“ popisuje dvaatřicetiletá Lucie.

4. Miláčku, to auto nejede

O tom, že jsou muži poměrně hákliví na své vozy, netřeba dlouze hovořit. A pokud už se vám s jeho autem někdy něco tak trochu nepovedlo, jakákoli zmínka o jeho plechovém miláčkovi ho rozklepe jak osiku.

Foto: thinkstock

Každý muž je jiný, ale na své auto jsou hákliví téměř všichni. Nejspíš i ten vášFoto: thinkstock

„Moje žena mi před lety volala, že jí nejede auto. Popsala mi, že dojela na pumpu, natankovala a po pár kilometrech auto chcíplo. Byl to průšvih, místo nafty ho naládovala benzinem. A ano přiznávám, od té doby se vyděsím při sebemenší zmínce o tom, že je s mým autem něco v nepořádku,“ říká jednačtyřicetiletý Jan. Naposled ho takto žena vyděsila, když ho v esemesce žádala, aby jí poslal číslo na automechanika. „Měla zase moje auto, a já už viděl, jak s ním zase něco provedla. Nakonec se ukázalo, že to číslo chtěla pro kamarádku,“ popisuje Jan.

5. Povzdechy

Někdy není třeba ani jediného slova. Muže snadno vyděsíte už jen pouhými vzdechy. Ví, že je to znak toho, že jste kvůli něčemu naštvané, zlobíte se, ale nemá ponětí, proč. Jen tuší, že v tom samozřejmě nějak figuruje jeho osoba. A logicky se bojí, kdy to ve vás bouchne a co za problém bude muset řešit.

Jaké věty děsí vašeho partnera?

Reklama

Související témata:

Načítám