Hlavní obsah

6 příhod o nejhorším sexu všech dob

Foto: Thinkstock

Někdy si od sexu slibujete hodně. A výsledek? Šok!Foto: Thinkstock

Reklama

Pokud jde o milování, některé věci jsou opravdu neodpustitelné. Jakých šest závažných prohřešků se dopouštějí muži vůči ženám? Možná je taky znáte, i když lepší je vůbec je nezažít! No kéž by!

Článek

Aby člověk rozeznal absolutně nejlepší sex, měl by mít s čím porovnat a zažít pravý opak: tedy něco jako sexuální peklo, říká se. Posuďte sami, jestli byste měnili s našimi šesti čtenářkami, které měly v posteli pány Dudlíka, Šílence, Šmudlu, Sobce, Oplodnila a Slintala.

1. Vášeň z dětství

„Prvního sexu jsem se nemohla dočkat,“ vypráví třiatřicetiletá Yveta. Ovšem její nový nápadník tak úplně nedospěl. „Otevřel dveře ložnice a mně se nechtělo věřit vlastním očím. Všude, ale úplně všude byly modely autíček! Připadala jsem si jako v hračkářství,“ popisuje Yveta s tím, že přístup k sexu dotyčného odpovídal prostředí. „Malý kluk, co si chce hrát a u toho zkouší, co jeho rodiče vydrží. Když jsem mu potřetí odsunula ruku z klína, abych ho trochu zbrzdila, vztekal se jako batole. Odešla jsem. Díky bohu,“ vzpomíná.

2. Překvapení? Horor!

„Oba patříme mezi živly, které pořád něco vymýšlejí,“ začíná svoje vyprávění třicetiletá Adéla. „Otevřeně? Při sexu mi není cizí téměř nic, ale i tak jsme se s přítelem dohodli, že by to chtělo něco šokujícího. V pátek večer jsem se měla ustrojit sexy a jít ven. Stalo se. Zavedl mě do swingers klubu. Jeho se ujaly tři dámy, mě zase dva pánové. Nejdelší hodina, kterou jsem kdy zažila! Každý souložil s někým jiným tak, aby to druhý viděl. Že nás takhle rozdělí, to jsem nečekala! Měl to se mnou probrat předem,“ vzdychá Adéla.

Foto: Thinkstock

Chcete se mít jen pro sebe? Tak nenavštěvujte swingers party...Foto: Thinkstock

3. Absence hygieny

„Hromada špinavého prádla a nádobí, odpadky pod postelí. I tak může vypadat byt svobodného mládence,“ myslí si Katarína, které se doteď zvedá žaludek nad jednou vzpomínkou. „Byla jsem přiopilá. Sex průměrný, probuzení hrozné. Nepořádek, prázdné lahve od piva, omšelá matrace, špína, zápach, jeho trenky na zemi. Byly umazané od stolice! Fuj! Nechtěla jsem vidět koupelnu ani záchod. Utíkala jsem domů,“ popisuje Katarína s tím, že i kdyby sex byl super, základy hygieny se neodpouštějí!

4. Přemýšlení rozkrokem

„Nejhorší sex? Tak to je takový, když se muž na nic neptá a přemýšlí výhradně rozkrokem,“ přemítá mladá, teprve šestadvacetiletá Marie. „Příklad? Otočila jsem se k němu zády a on mi strčil ten svůj poklad mezi moje půlky, aniž bychom to před tím někdy zkusili! Bolest, šok i vztek. To všechno se dostavilo ve vteřině,“ s pohrdáním v očích přiznává čtenářka.

Foto: Thinkstock

Chtěly byste chlapa, který opravdu nemyslí na nic jiného?Foto: Thinkstock

5. Milování rozkazem

„Nejhorší sex se dá zažít i s milujícím partnerem, ne že ne,“ tvrdí devětadvacetiletá Marcela. „Ovulace, pokusy o otěhotnění, nucený sex, jemu se nechce, vám už se nechce, oba unavení z práce a sex na povel? Co může být horšího? Jen ležíte, čekáte, až bude konec, který jako naschvál nepřichází. Tenkrát mě to strašně sexuálně i psychicky znechutilo na několik dalších týdnů. Partner mi později přiznal, že měl stejný pocit,“ krčí rameny Marcela.

6. „Bernardýnovský styl“

„Žádný učený z nebe nespadl, ale čeho je moc, toho je moc,“ zastává názor čtenářka Beáta. „Myslel si, že je pán bůh, a přitom strašně slintal! Při líbání i orálu. Bylo mi hloupé upozorňovat ho na to, takže jsem se snažila zachovat klid. Ale plná pusa cizích slin stékajících po bradě vás donutí. Odtáhla jsem se a on ještě začal vyvádět! Snad už ho nikdy v životě nepotkám. Ani na ulici,“ doufá Beáta.

A co se při sexu stalo vám? Schováváte ve svojí mysli ještě horší vzpomínku?

Reklama

Načítám