Hlavní obsah

6 slavných žen, které chtěly být sexy, ale přehnaly to

Foto: Isifa

Madonna je skvělá, ale občas to i ona poněkud přeženeFoto: Isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou slavné, krásné a chtějí být za každou cenu sexy. Jenže ne vždy jim to vyjde. Občas to i ty největší hvězdy prostě přeženou. A mezi tím, co je sexy, a co už je laciné, je bohužel tenká hranice.

Článek

Ani těm největším celebritám se nedaří všechno. A tohle je například šest zpěvaček, které to ve snaze být sexy poněkud přehnaly. Zda záměrně či omylem, to je otázka. Každopádně tohle už je trochu moc!

Mladá a nezkrotná

Co nejtitěrnější kostýmy plavkového střihu, vykrojené tak, že člověka napadá, zda to je vůbec fyzicky možné. K tomu lascivní gesta a pohyby napodobující sex. Tak vypadají vystoupení mladinké zpěvačky Miley Cyrus.

Mají být sexy a mají provokovat. Podle mnoha reakcí už je to ale hodně přes čáru, rozhodně to není sexy a dávno to již nikoho nepřekvapí.

Foto: Isifa

Miley Cyrus opravdu nemá snad žádné zábrany. Její vystoupení vyvolávají rozpaky i u těch nejotrlejšíchFoto: Isifa

Dokonalá, ale…

Madonna vypadá na pětapadesát let naprosto luxusně! Je štíhlá, pyšní se vypracovanou postavou, nehyzdí ji jediný gram tuku. Je ve skvělé kondici, její vystoupení jsou jednou velkou show. Navíc je Madonna obchodnicí s velkým „O“, jednoduše ví, jak se prodat.

Přesto už to někdy přehání a její oblečení by se hodilo spíš do domu s červenými lucerničkami, než na pódium či na oficiální společenskou akci.

Foto: Isifa

Tak tenhle outfit si vzala Madonna na oficiální akci, přitom se hodí spíš do ložniceFoto: Isifa

Prsa, kam se podíváte

Mariah Carey má nádherný hlas a obecně je pokládána za krásnou ženu s dokonale oblými tvary. Její hrudník nejspíš nenechá jediného muže chladným.

Bohužel se zpěvačka vyžívá ve velkých večerních róbách, které jsou tak těsné, že máte strach, že každou vteřinou prasknou. Navíc mívají většinou tak velký dekolt, že jediné, čeho si na ní všimnete, jsou její obrovská prsa. Tady by se rozhodně vyplatilo krapet ubrat.

Foto: Isifa

Mariah Carey je na svůj hrudník právem pyšná, ale čeho je moc, toho je přílišFoto: Isifa

Slavná bradavka

Zpěvačka Janet Jackson je sexy žena a moc dobře to ví. Většinou se jí podaří šatník vychytat, i když občas se na pódiu objeví v něčem, co připomíná spíš sado maso klub.

V roce 2004 se jí tahle záliba v upnutých kožených oblečcích opravdu nevyplatila. Vystupovala s Justinem Timberlakem na zápase Superbowl a během duetu jí vykoukla bradavka. Viděl ji tehdy nejen celý stadion, ale i miliony diváků u televizí. Bylo z toho velké pozdvižení, Janet se několikrát veřejně omlouvala, televize, která zápas přenášela, dostala tučnou pokutu a před soudem se ocitla i zpěvačka. Ta byla nakonec uznána nevinnou, ovšem na její bradavkovou aféru se jen tak nezapomene.

Foto: Isifa

Janet Jackson občas vykoukne bradavka. A i když jí zrovna nekouká, vypadá to, že to může kdykoli přijít...Foto: Isifa

Méně je opravdu více

I slovenská zpěvačka Sisa Sklovská se pyšní na svůj věk dokonalou postavou. Je štíhlá, vysoká, má dlouhé nohy, vlastně by se dalo říct, že si může dovolit cokoli.

Jenže to je omyl. Sisa si bohužel libuje v nákladných róbách, velkých výstřizích, rozparcích, barvách, flitrech a spousty jiných zdobných prvků. Výsledek bývá dost často velmi sporný a k výrazu „sexy“ to mívá daleko.

Foto: Isifa

I Sisa Sklovská by občas mohla trochu ubratFoto: Isifa

Bývávalo, bývávalo

Britney Spears se proslavila jako mladinká sexy zpěvačka s dokonalým tělem. Na její taneční kreace v krátkých sukýnkách byla radost pohledět. Jenže to už je dávno pryč.

Z Britney je zasloužilá matka, její tělo dost utrpělo přívalem alkoholu a drog, kterým jeden čas zpěvačka holdovala, a ačkoli se Britney snaží, staré časy prostě nevrátí. Jakkoli má období, kdy se týrá v posilovně a na její postavě se to samozřejmě projeví, na korzety, síťované punčochy a vůbec sporé kousky oblečení to už není.

Foto: Isifa

Britney Spears bohužel zapomíná, že staré dobré časy nelze vrátitFoto: Isifa

Co si o tom myslíte?

Reklama

Související témata:

Načítám