Hlavní obsah

6 věcí, které muže vzrušují. A vy jste o nich nevěděli!

Foto: thinkstock

Muže vzrušují podivné věci...Foto: thinkstock

Reklama

Rudé minišaty, plné rty, výstřih až ke kolenům? Tyhle klasické prvky koketerie jsou pověstné! Co ale dalšího, méně známého a neotřelého muže všech kategorií vzrušuje? Upečte koláč a odhalte paže!

Článek

Svést muže vyžaduje úsilí, říkáte si? Vlastně na tom nic není. Jde to bez jediného slova, a způsoby, o kterých (zatím) nemáte ani tušení. Aby ne, i vědci a odborníci dosud nevěděli, co na muže „zabírá“!

6 způsobů, jak nažhavit muže

1. Vůně dýňového koláče

Zapomeňte na drahé parfémy, dámy. Smell & Taste Treatment and Research Foundation v Chicagu, tedy ústav zabývající se výzkumem účinků pachů na stravovací a sexuální návyky, zjistil, že vůně dýňového koláče smíchaná s aromatem levandule zvyšuje průtok krve v penisu více než 23 zkoumaných parfémů. Muži se prý cítí extra uvolněně a jsou nadšeni ze slastné vzpomínky na plné břicho. Zakladatel a ředitel ústavu Doktor Hirsch tak všem ženám doporučuje upéct koláč a vedle něj položit snítku levandule. No vida!

2. Dlouhé, štíhlé ruce

Že se muži dívají jenom do výstřihu? Tak to vás překvapí jejich obdiv nad ženskýma rukama. Vědci z Univerzity Nového Jižního Walesu v australském Sydney ukázali mužským dobrovolníkům videa s různými typy žen. Muži souhlasně ohodnotili dámy s dlouhými pažemi jako nejatraktivnější. Takový úspěch neměly ani ženy s dlouhýma nohama. A vysvětlení? Díky dlouhým rukám vypadá ženské tělo štíhlejší, a navíc takové paže mohou poskytnout velké objetí. Tak to aspoň uvádějí autoři studie.

Foto: thinkstock

Muži sledují i to, jak má žena dlouhé ruce. Zvládne je obejmout?Foto: thinkstock

3. Oblé boky a silnější stehna

Nožky jako kost a kůže už dávno nejsou v módě. Mnozí muži dávají přednost macatějším stehnům! Vědci z University of Pittsburgh a University of California v Santa Barbaře to komentují tak, že oblejší boky a silnější stehna signalizují zdravé tělo natěšené na početí, a proto ho muži mají radši.

4. Upřímný smích

Úsměv může vydat za tisíc slov, o tom žádná. Ale že by měl moc působit jako afrodiziakum na muže? Doktorka Maria E. Sophocles, součást odborného týmu univerzity v Basileji ve Švýcarsku, uvádí, že pány podvědomě vzrušuje ženský smích. A prý možná proto, že zvuk tohoto typu jim připomíná sténání, které mohou slyšet při sexu. A taky že je motivuje mít doma veselou družku. Tak to vidíte, humoru není nikdy dost!

5. Sladěné spodní prádlo

Ne, že by muži byli příliš vybíraví, co se barev a textilií týče, ale taková sladěnost spodního prádla není na škodu! Pokud si nezkombinujete spodek a vršek, nepůsobí to na ně dobře, ba naopak. Podle Američanky April Masini, mezinárodně uznávané odbornice na seznamování a vztahy, stejná barva spodního prádla, jakožto i shodný materiál, poukazuje na to, že žena věnuje energii a peníze do šatů. Na vztahu jí tudíž záleží. Chcete ještě více vydráždit pánské smysly? „Vyberte si set v červené barvě,“ radí April.

Foto: thinkstock

Hezké spodní prádlo znamená, že ženě na vztahu záležíFoto: thinkstock

6. „Postelové oči“

Jak taková kukadla vypadají? Mají rozšířené zorničky! „Vědci provedli pokus, při kterém ukázali mužům dvě sady fotografií ženských tváří. Snímky byly identické, s výjimkou jednoho detailu: v jedné sadě měly ženy uměle zvětšené zorničky. Tyto portréty mužům připadaly atraktivnější,“ uvádí britská sexuoložka Tracey Cox. Velikost zorniček nelze ovlivnit, můžete však k jejich roztažení vytvořit vhodné podmínky. Například v šeru se panenky zvětšují, takže při večeři volte svíčky a tlumené světlo. Až to vyzkoušíte, dejte vědět, zda to na něj zabralo!

A co neobvyklého má ráda vaše drahá polovička?

Reklama

Načítám