Hlavní obsah

7 důvodů, proč muži milují, když má žena vyvrcholení

Foto: Thinkstock

Ženino vyvrcholení fascinuje muže odjakživaFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyvrcholení je tak vzrušující! Zvlášť to ženské, které podlamuje kolena všem mužům světa! Ale proč pány tolik fascinuje? Důvodů je sedm a všechny stojí za pozornost!

Článek

I když to není to nejdůležitější, v mnoha případech se bez něj milování neobejde. Jasně, řeč je o vyvrcholení. Nebudeme si nic nalhávat… S ním je to prostě úplně jiný level, než když schází, shodují se ženy i muži. Zvlášť oni na tom ženském ulétávají! V jakém směru? Proč jim dělá vyvrcholení partnerky nesmírně dobře? Výraznou roli sehrávají zákony přírody!

1. Cítí se schopně a statečně

Ženský orgasmus? Muži potřebují být jeho strůjci, protože touží po úspěchu! „Některé ženy ho dokonce předstírají jen proto, aby potěšily svého muže, aby se necítil neschopný a nešikovný, další z toho důvodu, aby v očích partnera nevypadaly jako dysfunkční,“ vyjmenovává sexuolog Petr Weiss ve své knize Sloupky o sexu.

Překlad: Jde o uspokojení ega. Orgasmus rovná se měřítko vlastní sexuální zdatnosti mužů.

Foto: Thinkstock

Možná muže baví nejvíc pocit, že jsou pány situaceFoto: Thinkstock

2. Považují milování za kvalitní

Orgasmus je něco jako nejvyšší meta, je spojován se šikovností milence, a dokonce i se sexuální a společenskou emancipací žen. „V generaci babiček je více těch, které nikdy nezažily orgasmus, než v generaci současných mladých žen. Souvisí to především se zvýšenou informovaností žen o sexuálních otázkách, o tom, na co při milování mají právo a jak toto své právo naplnit,“ hlásá Petr Weiss.

Překlad: Orgasmus je vrcholem večera. Žena, která ho dosáhne, na muže působí sebevědomě, dravě i nespoutaně.

3. Milují pocit ztracené kontroly

Nekontrolovatelný výraz, zrychlený dech, přivřené oči? „Když jste mimo sebe, je to daleko svůdnější a intimnější než všechno ostatní,“ popsala jednou britská odbornice na sex a vztahy Tracey Cox pro deník Daily Mail.

Překlad: Zkrocení divoké ženy, která se pod rukama stane tou nejcitlivější osobou? Kdo by o tohle nestál?

4. Potřebují sexuální odezvu

„Zní to neuvěřitelně nezrale, ale každý muž má nepříjemné obavy, že když není schopen přivést svoji partnerku k orgasmu, jednou se objeví někdo jiný, který toho schopen bude,“ kroutí očima čtenář Patrik.

Překlad: Muži vidí souvislost mezi ženskou rozkoší a hloubkou citů k nim chovaných. Leckdy si myslí, že když žena vrní při orgasmu, tak strůjce svého štěstí bezvýhradně miluje.

Foto: Thinkstock

Často se také klade rovnítko mezi kvalitní sex a láskuFoto: Thinkstock

5. Povzbuzuje je to k výkonu

„No, řeknu vám, nikdy jsem se nesetkal s někým, kdo by nebyl rád u orgasmu ženy. Každý chlap chce být tím, kdo takový zážitek vyrobí. Už jen proto, že jeho samotného to vzrušuje,“ objasňuje Karel.

Překlad: Probuzení původních instinktů. Ty syrové, primitivní emoce proměňují muže ve zvířata lačnící po dokonalé tečce. Vlastním orgasmu.

6. Žasnou nad variabilitou

Vědci z Brown University říkají, že asi 10 % žen má orgasmus „s výstřiky“, tedy tak zvanou ejakulací, kdy z močové trubice vytéká tekutina. A co takhle několikanásobný orgasmus? A vyvrcholení jednou vaginální, podruhé klitoridální? Těch variant je! Oproti mužským orgasmům změna!

Překlad: Člověk vždy nejvíc touží po tom, co nemůže mít…

7. Chtějí vidět do duše

I když každá žena prožívá orgasmus jinak, většinou má nutkání sténat, nebo dokonce i křičet. Je rudá v obličeji a po sexu se obyčejně ráda mazlí. A přesně tyhle krásné a společně prožité zážitky mají na milenecký a partnerský vztah pozitivní vliv.

Překlad: Jestli má mazlivost po orgasmu něco společného s orgasmem nebo něčím jiným, to ví jenom žena sama… Ale muži si jen to nejlepší myslet mohou, no ne?

A proč orgasmus miluje váš partner?

Reklama

Načítám