Hlavní obsah

7 milostných důvodů, proč je skvělé být ženou

Foto: Thinkstock

Být ženou je super. Máme pro toto tvrzení hned 7 důkazů!Foto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý muž by chtěl znát tajemství, která se ukrývají v ženském těle. A pokud je trochu odhalí, musí uznale konstatovat, že je fajn být ženou. Proč? Těchto sedm výhod je na dámské straně hřiště!

Článek

Existují ženy, které si neustále stěžují na to, že mají mezi nohama klitoris a ne penis. A pak jsou ty ostatní, které si uvědomují, o co by přišly, kdyby jim příroda nadělila „přívěsek“ místo „pokladničky“. Hlavní argumenty? Zde!

1. Může „to“ být pokaždé jiné

Není vyvrcholení jako vyvrcholení! Mnohé ženy vysvětlují, že mají orgasmy dva. Tak zvaný klitoridální, vybavený z oblasti poštěváčku, a druhý vaginální, vybavený z pochvy, přičemž každý z nich má jiné „zabarvení“. A kde se „berou“?

Sexuoložka Jaroslava Pondělíčková-Mašlová uvádí sedm míst, při jejichž dráždění jsou některé ženy schopny dospět k pocitu vyvrcholení. Je to: při líbání a dráždění úst, při dráždění prsů, drážděním oblasti poštěváčku, drážděním bodu G, drážděním hluboké části pochvy, drážděním konečníku, určitým psychickým vzrušením, aniž by se dráždila jakákoli část těla. O takové variabilitě a možnostech si muži mohou nechat jenom zdát!

2. Sláva orgastické šňůře

Není tolik věcí, které by byly jisté jako následující fakt. Existuje více multiorgastických žen než multiorgastických mužů. Sexuologové dokládají, že zvláště ve věku kolem 40 let je velmi těžké znát někoho s penisem, kdo bez přerušení dokáže prožít tři orgasmy. Refrakterní fáze, během které si muži musí odpočinout, patří k výsměchům přírody… Ostatně jako další bod tohoto seznamu.

Foto: Thinkstock

Budete se milovat „zepředu", nebo „zezadu"? Žena má zkrátka více tělesných otvorů a tedy více možnostíFoto: Thinkstock

3. Ženské dávkované uspokojení

„Zatím co u mužů je neuspokojivější orgasmus první, u žen to tak jednoznačné není. U některých to bývá druhý, ojediněle i třetí,“ vysvětluje sexuoložka Jaroslava Pondělíčková-Mašlová v knize O sexualitě a partnerských vztazích. Ženy jsou zkrátka nádherně multifunkční!

4. Víc tělesných otvorů

Jistě, ne každá žena je stavěná na milování zadním vchodem, ale i když zadeček má primárně jinou funkci než sexuální, některým ženám anální sex přináší radost – zvlášť v kombinaci s „klasickou“ stimulací.

„Výhodu nás žen vidím v tom, že si můžeme vybrat, na jaký otvor máme náladu, protože jich zkrátka máme víc,“ směje se třicetiletá žena s přezdívkou Shauni s tím, že ona sama je na vrcholu blaha, když s ní a manželem ložnici okupuje ještě dildo. „Miluju ten pocit zaplněnosti a maximální využitelnosti, když jsou oba otvory obsazené. Ať si mě klidně lidi odsoudí, je mi to jedno,“ uzavírá a předem počítá s možnými negacemi.

5. Milostná pohotovost 24 hodin

Ženy se mohou milovat kdykoli, nic jim nebrání. Ale co má říkat muž, který by chtěl, ale mužství mu vypoví službu? Neudělá nic, ani kdyby se na hlavu stavěl! Karel Kočí z pražské andrologické ordinace uvádí, že 54 % mužů ve věku 35–65 let trpí lehčí či těžší formou poruchy erekce. No, a tam, kde se nepostaví, ani žena nic nesebere…

Foto: Thinkstock

Představte si dnešní večer..., už víte, jaké sexy dráždivé prádlo si vezmete na sebe?Foto: Thinkstock

6. Méně věcí na starosti

„Natáhni ruce, nebuď příliš vysoko ani nízko, ať ji nerozmačkáš! A pozor na penis, jinak vyklouzne! Taky nepřestávej kopulovat, ztratíš erekci!“ Takhle nějak by měla vypadat příručka pro začínající mladé hochy.

Ženy to v tomto směru mají (a budou mít) jednodušší. Většinou je netrápí zdřevěnělý jazyk, umrtvené paže nebo ztuhlé klouby, přece jen to, aspoň v mnoha případech, „oddře“ ten druhý – muž.

7. Líbivá estetika věci

Slipy, trenky, směšné sexuální kostýmy nebo vůbec nic. To je nabídka pro muže. Ale erotické prádlo pro dámy? Různé druhy kalhotek a podprsenek, košilky, skřipce na bradavky, pantoflíčky s peříčky, samolepky na tělo a tvář, overaly, korzety, podvazky, vycpávky, punčochy, krajkové ozdoby na krk… Výběr a tudíž i milostné možnosti naprosto nekončící! Je či není to spravedlivé?

A v čem vidíte výhody ženského těla právě vy?

Související témata:

Načítám