Hlavní obsah

7 tipů, jak si hrát s jeho penisem

Foto: Thinkstock

Pozorujte, jak partner reaguje na vaše dotykyFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nahoru a dolů. Jak rukou, tak ústy. Takhle dráždíte klenoty svého milovaného? A není to trochu nuda? Vyzkoušejte méně tradiční postupy, ať mu nadělíte ten nejkrásnější dárek ke konci roku – něhu nebo bouřlivý orgasmus!

Článek

Hlazení, líbání, olizování, kousání, sání, jemné mačkání, prohmatávání, škrabkání, šimrání a lechtání… To jsou techniky, které má kdejaký penis rád, a proto je také mnoho žen ke vzrušení partnera využívá. Ovšem má to háček. To, jak ruka nebo jazyk klouže po těle pyje, se sice může líbit vám, ale partner stejné pocity sdílet nemusí. V překladu to znamená, že hodně milenek nesleduje reakce těla svého partnera, hladí ho, nebo jinak stimulují, a pak s údivem komentují, jak je možné, že původně nažhavený penis zvadl. Myslí si, že selhání není na jejich straně, protože muž se prostě z nějakého důvodu „nepochlapil“. Přitom by kolikrát stačilo změnit úchop, rytmus nebo třeba tlak.

Zkoušet a pozorovat. Značka: Vždycky! Proto vždy platí staré omílané heslo: Každému se líbí něco jiného! Tak využijte trochu té své ženské empatie a zahrajte si na badatele a cestovatele po krásách a záhybech mužského přirození! Čím začít a co vyzkoušet? Kromě klasického postupu – stahování předkožky – třeba tohle:

Tření citlivého místa pod žaludem

Na spodní straně žaludu se nachází zajímavé místečko, které dokáže způsobit erotickou smršť. Hledejte v oblasti uzdičky, opravdu těsně pod žaludem. A pak? Líbejte, třete prstem, dlaní, pavím perem nebo nějakou jinou pomůckou, bradavkou, konečky vlasů… Záleží na stupni vzrušivosti a tomu, co milenec snese…

Válení

V době, kdy cukroví voní po celém bytě, jistě není problém aplikovat naučený pohyb rukou i na penis. Jako když válíte těsto. Uchopte jeho chloubu do dlaní a hezky si s ní pohrajte převalováním od dlaně směrem ke konečkům prstů a zpět. Bude vrnět jako kocour!

Okusování

I když by se mohlo zdát, že kousání do velmi citlivé části mužského klína zrovna nepatří k erotickým kratochvílím vzbuzujícím touhu, při troše šikovnosti je to naopak. Samozřejmě je třeba zvolit stisky spíše symbolické než bolestivé a hlavně postupovat opatrně, aby se přijímající nezalekl vyceněných tesáků. Pootevřete ústa, stiskněte penis do zubů a systematicky tímto stylem oblažte kousek po kousku. Použití zubů opravdu může stimulaci penisu dodat nový, nevídaný rozměr.

Napodobování ženského klína

Když partner stojí a žena v kleče ústně „promlouvá“ k tomu nejdůležitějšímu, co muže řídí – chtivému pyji, může to čas od času pojmout trochu jinak, než jak jsou oba zvyklí. Postup: Ona znehybní hlavu, otevře ústa a nechá muže, aby prováděl zcela stejné pohyby jako při klasické souloži. Čili vsunoval penis dovnitř a ven. Rychlost a hloubku průniku si milenec řídí sám, takže pokud byste z toho měla špatný pocit, jednou rukou si jeho klenot přidržujte, abyste mohla ztlumit případné velké nárazy do svého hrdla.

Svatyně z rukou

Jedinečný zážitek partnerovi i vám přinese další varianta napodobování ženského klína. Navlhčete si ruce lubrikantem, stáhněte mu předkožku, spojte bříška palců k sobě a prostor uzavřete propletením zbylých prstů. Vznikne komůrka, kterou bude pyj proklouzávat jedna báseň! Třete jí obnaženou část penisu pomalu, rychle, jak je libo. Nebo spíš dokud milenec nebude stát před orgastickým vyvrcholením.

Kam s ním? Do podpaží!

Penis ovšem nepatří jen do rukou nebo úst. S úspěchem ho lze dráždit i vložením mezi prsy, stehna, do podpaží či ohybu lokte nebo kolena. U první varianty je ale důležité mít ňadra objemnější, aby se rukama stiskla k sobě a vytvořila toužebnou prohlubeň, do které ztopořený úd zapluje. (Všechny varianty jsou vhodné mimo jiné i při indispozici milenky – menstruace, bolestivý klín v šestinedělí a podobně.) Bez lubrikantu nebo vlastních slin to ale raději nezkoušejte. Opravdu to musí klouzat!

Uzel

Neobvyklý zážitek zpravidla přinese i obyčejný šátek nebo jemná šála, kterou žena smyslně uváže muži na penis hned u jeho kořene. Poté uchopí konce této pomůcky a různě s nimi pohybuje, tahá za ně, podvazuje varlata nebo šátek utahuje a zase povoluje… Zkuste to. I vám se to možná zalíbí!

Mnoho inspirativních erotických nápadů vám přeji!

A co vy? Jak to děláte u vás doma? Jste věrná klasice, nebo na partnerovi ráda zkoušíte všechno možné i nemožné?

Reklama

Související témata:

Načítám