Hlavní obsah

8 jasných příznaků nevěry. Takhle poznáte, že vás podvádí!

Foto: thinsktock

Nevěrného partnera poznáte podle osmi znaků, dnes vám je představímeFoto: thinsktock

Reklama

Nevěra. Málokdo se jí vyhne, málokým nezacloumá. Můžete mít jistotu, že s ní váš partner, milenec nebo manžel nesvádí boj? Nemůžete! A proto buďte ve střehu a všímejte si těchto osmi věcí!

Článek

Samozřejmě, nevěru prozrazují podezřelé věci. Chodí domů pozdě, používá nový parfém, je tajemný jako hrad v Karpatech. Nebo je to celé úplně jinak!? Odborníci na partnerství a nevěru z portálu Shopping Lifestyle sestavili osm typů mužského chování, které signalizuje aférku. Buďte i vy zasvěceny do temných pánských myšlenek!

1. Zájem o vzhled a šatník

Většina lidí chce vypadat co nejlépe, když se pustí do nového vztahu. A proto Rebekah Fensome, britská koučka partnerských vztahů, varuje, že náhlý, větší zájem o jeho vzhled je špatným znamením. „Pravděpodobně se objevil někdo jiný, na koho se muž snaží udělat dojem,“ varuje.

2. Nevěru má v genech

Odborníci se shodují, že všichni jsou podvědomě ovlivněni chováním našich rodičů, ať už pozitivně či negativně. Seznamovací guru Lisa Daily z Los Angeles vysvětluje, že pakliže muž viděl nevěru u svého otce, mohou se stát dvě věci. „Jedná se o extrémy. Buď váš partner bude nejvěrnější chlap na světě, protože si pamatuje, jaký dopad měl poměr jeho otce na rodinu, nebo si bude myslet, že podvádění je naprosto normální.“ Už se vám svěřil, jaký má na úlety názor?

Foto: thinsktock

Přestal před vámi telefonovat? To je jeden z momentů, na který byste si měly dát pozorFoto: thinsktock

3. Už to kdysi udělal

Lidé mají tendenci opakovat se, myslí si nejeden odborník. Proto jestli už jednou nevěrný byl a teď se chová „podezřele“, pravděpodobně v tom lítá znovu. „Největším ukazatelem budoucího chování je chování v minulosti. Pakliže dotyčný podváděl svého posledního partnera, je jen otázkou času, než to zkusí i u vás," varuje Lisa Daily s tím, že pokud mu nevěru odpustíte a takzvaně mu ji „dáte zadarmo“, je téměř jisté, že se situace bude opakovat. „V podstatě mu dáte najevo, že s ním zůstanete za každé situace,“ dodává expertka.

4. Chválí kamarády

Ovlivňují ho kamarádi? Chválí je za jejich milostné „přešlapy“? Tak pozor! „Lidé s podobnými hodnotami mají tendenci se podporovat,“ dál popisuje Lisa Daily s tím, že jestli jeho přátelé podvádějí své partnery a on je na jejich straně, není to dobré znamení. Opravdu má čisté svědomí?

5. Méně času s vámi

Vyhýbá se vám? Rozvíjí intimitu a pocit bezpečí někde jinde! „A nejspíš o vás ztrácí zájem,“ dodává Rebekah Fensome. Kdy se bát? Kombinace s jinými „červenými vlajkami" (nový šatník, utajené hovory a podobně) nevěstí nic dobrého!

Foto: thinsktock

Pokud jste odhalily několik z námi vyjmenovaných případů u vašeho partnera, je možná čas si s ním promluvitFoto: thinsktock

6. Náhlá pozornost

Květiny, dárky a jiná „vykoupení“? Pocit viny může být pro nevěrníka opravdu silný! Lisa Daily zdůrazňuje, že někdy náhlé dárky nemusí být důvod k obavám, nicméně znovu platí, že spolu s dalšími příznaky nevěry je to víceméně jasná věc.

7. Odchody z domu

Časté úniky mohou signalizovat problémy. Rebekah Fensome radí, že nejlepším způsobem, jak vidět až za roh, je upřímný rozhovor. „Proč odcházíš, zlato?“ Obavy mějte hlavně z jeho odpovědí „nepraktického charakteru“. Chtít zmrzlinu v jedenáct večer je přece nesmysl.

8. Změna mobilních návyků

Co je podezřelé? Blokace mobilu či tiché vyzvánění. „Zvlášť pokud si svůj mobil chrání týden před narozeninami, výročím nebo dovolenou, je to špatné,“ varuje Lisa Daily s tím, že určitě něco skrývá. A co víc? Uhodíte a následuje mlčení? Je to jako tichý souhlas…

Pořád nevíte, jak na tom jste? Zůstaňte ve střehu, ovšem pozor na posedlost! Experti varují, že jeden příznak nevěry nemusí být směrodatný, ale jakmile zaznamenáte vícero podezřelého chování, vaše domněnky jsou oprávněné!

A jak jste nevěru odhalily vy?

Reklama

Načítám