Hlavní obsah

8 krásek se silikonovým hrudníkem. Nepřehnaly to s velikostí?

Foto: Isifa

Když už velká prsa, proč je nevystavit - to je slogan Coco AustinFoto: Isifa

Reklama

Opravdu z nás nemluví závist majitelek „nulek“. Tyhle známé ženy to ale prostě podle nás s velikostí silikonů trošku přepískly. Však se podívejte, a posuďte sami!

Článek

Když jdou, všimne si jich každý – a rozhodně se jim přitom nedívá jen do očí. Chtěly to opravdu tak, nebo si nechaly „dobře poradit"?

Coco Austin

Americká modelka, která umí sakra nosit, co k ní patří. Nepřepadne jenom proto, že obří hrudník snadno vyrovná ne zrovna malé pozadí. Coco svůj předek i zadek vystavuje ráda a bez jakéhokoli studu. Většinou při tom nemá na těle víc látky, než by se vešlo do jediné dlaně.

Foto: Isifa

Tahle fotka patří k těm, na kterých neuvidíte Coco Austin skoro nahouFoto: Isifa

Katie Price

Katie možná znáte i pod přezdívkou Jordan. Ani ona nemá potíže s nahotou, což často dokazuje i fotografům. Katie je skvělou ukázkou toho, jak se ukazovat oblečená - neoblečená. Samozřejmě s důrazem na své silikony.

Foto: Isifa

Katie Price svá prsa vystavuje velmi rádaFoto: Isifa

Chelsea Charms

Při pohledu na tahle prsa se zatají dech každému. A to prý stále rostou! Striptérka Chelsea si nechala před asi patnácti lety voperovat později zakázané polypropylenové implantáty, které neustále nabývají na objemu. Každé prso už váží skoro dvanáct kilo!

Foto: Isifa

Co k této velikosti dodat? Všechna slova jsou malá!Foto: Isifa

Pamela Anderson

Mluvit o slavných silikonech a zapomenout na Pamelu? To by nám Pobřežní hlídka neodpustila! Dodnes platí, že když se objeví na pláži v plavkách, hrnou se muži do vysokých vln dobrovolně, s očekáváním, že je přiběhne zachránit.

Foto: Isifa

Tenhle pohled mužům nezevšedněl už hezkých pár letFoto: Isifa

Tila Tequila

Někdo by měl Tile říct pravdu, která by jí ušetřila spoustu peněz a času. Pokud si bude nechávat stále zvětšovat prsa, může klidně upustit od přepečlivého prodlužování řas. Na obličej, natož do očí, jí totiž pohlédne už tak mizivé procento lidí, že to nemá cenu.

Foto: Isifa

Tila Tequila si zřejmě stále myslí, že se jí muži dívají do očíFoto: Isifa

Tori Spelling

Její prsa nejsou příliš velká, ale tak nějak příliš umělá. Tori si je nechala poprvé udělat ve dvaceti a neměla zřejmě štěstí na opravdu šikovného plastického chirurga. Prý si nechávala hrudník několikrát opravit. Teď, co má čtvrté dítě, jsou ale takové starosti podružné.

Foto: Isifa

Tori Spelling nekápla na moc šikovného plastického chirurgaFoto: Isifa

Heidi Montag

Tahle sexbomba, která přišla ke své popularitě díky reality show MTV The Hills, je u plastického chirurga jako doma. Opakovaně experimentuje s velikostí svých prsou, ale má i nový nos… Není divu, že ji kvůli změnám vzhledu na chvíli opustil i manžel. Pak se sice vrátil, ale on i Heidi otevřeně říkají, že takové množství plastik nebyl moc dobrý nápad.

Foto: Isifa

Heidi Montag se s množstvím plastik trochu unáhlilaFoto: Isifa

Jodie Marsh

Britská modelka a realitní hvězda Jodie umí upoutat pozornost. Na dálku vás uzemní novou barvou vlasů, pak vás dodělá velikostí svého hrudníku. A kdybyste neměli dost, tak hupne na hrazdu a dá na zadek vaší představě, že silikonové krásky posilují jen zvedáním sklenek s koktejlem a paraplíčkem.

Foto: Isifa

Jodie Marsh ani taková prsa nevadí, aby na hrazdě nedělala psí kusyFoto: Isifa

Znáte jinou slavnou ženu, která to podle vás přehnala s velikostí hrudníku? Napište nám!

Reklama

Načítám