Hlavní obsah

8 týdnů bez holení? Víme, jak na to!

Reklama

Toužíte po hladké pokožce? Tušíme, že odpovíte ano, protože která z vás by netoužila po sexy pokožce bez chloupků. A po čem ještě toužíte? Přece po tom, aby vám ta hladká kůže vydržela co nejdéle.

Článek

Už žádná pořezaná kůže a chloupky, které zarůstají do kůže. Už žádné hodiny strávené v koupelně s holicím strojkem, holítky a holicí pěnou. Ale jak na to, pokud chcete nádherně hebkou a jemnou pokožku bez chloupků? Pokud patříte k ženám, které se také už nechtějí holit a řídit svůj harmonogram podle délky strniště na své kůži, zbystřete.

Na trhu je revoluční novinka, se kterou můžete směle zapomenout na všechny holicí krémy, holítka a strojky. Jde to totiž i bez nich. Philips Lumea funguje na bázi světelné stimulace IPL. Tahle technologie, kterou najdete prakticky jen v profesionálních salonech, dokáže fantastickou věc – přirozeně tlumí růst chloupků.

Philips Lumea pomocí světelné stimulace tlumí růst chloupků až na osm týdnů

Nečekané rande? Už vás nic nepřekvapí!

Znáte to každá – důležitá schůzka, nečekané rande s partnerem… A nepříjemný pocit: „Kdy jsem si vlastně naposled holila nohy? Před třemi dny? To už bude pěkné strniště." A co ostatní místa na těle? Příjemnou a romantickou chvilku může vaše pochybování pěkně pokazit. Třeba ve chvíli, kdy partnerovi bezděčně odtáhnete ruku, která se letmo dotkla vaší nohy. Díky Philips Lumea už si za žádných okolností nemusíte připadat jako kaktus – na osm týdnů můžete starost o svoje chloupky zcela vypustit.

Technologie IPL (Intense Pulse Light) je bezpečná pro použití i v intimních partiích

A co na to ženy?

„Funguje to. A výborně,“ pochvaluje si Lucka Bartoňová, testerka ŽENY s.r.o., která se do testování revoluční novinky od Philipsu pustila v rámci akce Testováno skutečnými ženami. „Hladké nohy bez každodenního holení už není jen sen. A co je vůbec nejdůležitější – vydrží až osm týdnů.“

Další testerka Petra Zemková zase oceňuje fakt, že je Lumea určena pro domácí použití. „Nečekám na termíny depilace v salonu. Lumea čeká na mě!“

„Odpadla mi jedna starost – nemusím hlídat, jestli mám koupená holítka, a nemusím trávit čas obden holením ve sprše. Už po druhé aplikaci s Lumeou rostly chloupky pomaleji a byly výrazně slabší,“ shrnuje nadšené reakce další z testerek Kamila Zieglerová.

S Philips Lumea můžete bezpečně ošetřit i jemnou pokožku nad horním rtem. Bez bolesti

Jak to funguje?

Pomocí světelné stimulace IPL tlumí Philips Lumea přirozený růst chloupků. A když chloupky nerostou, nemusíte je holit! Kůži stačí ošetřit zpočátku 1x za 14 dní po dobu čtyř týdnů, a poté až každých osm týdnů! Jednoduše. Bezbolestně. S téměř okamžitými výsledky a dlouuuhýýým časem, kdy starost o svou hladce oholenou kůži můžete hodit směle za hlavu. Použít jej můžete i na tu nejjemnější pokožku včetně obličeje, jediným omezením je barva chloupků a kůže.

Bezpečí potvrzeno 105 studiemi a více než 2200 ženami. A nejsou to žádné bezejmenné tváře, testuje se v České i Slovenské republice, jen se na ně podívejte!

Reklama

Související témata:

Načítám