Hlavní obsah

8 věcí, kterými si ženy ničí sexuální život!

Foto: THINKSTOCK

Sex vás nebaví? Napravte to! Našich 8 bodů vám v tom pomůžeFoto: THINKSTOCK

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ženy si samy ničí milostný život a partnerský vztah! Jak a čím? Ve hře je nejen špatné spodní prádlo, ale i hloupá odevzdanost a neschopnost přimět svůj mozek myslet sexy!

Článek

Kdo chce šťastný a fungující vztah? Přece každý! Tak pro to musíte něco udělat! Staňte se silnější v milostné oblasti a nekomplikujte si život tímhle:

1. Nevyhovující spodní prádlo

„Oděv je velmi důležitý, i když máte v úmyslu ho svléknout. To, co nosíte, ukazuje, co si o sobě myslíte,“ říká Anna Span, britská režisérka filmů pro dospělé s tím, že padnoucí spodní prádlo je základem všeho. Žena se musí cítit dobře, aby naladila mozek „na akci“.

2. Odmítání čehokoli nového

„Většina z nás dělá stejnou věc den co den. A ať už je to v ložnici nebo v zasedací místnosti, stojí za tím nuda. I proto muži chtějí zkoušet a experimentovat, na tom není nic špatného,“ nechává se slyšet britská sexuoložka Tracey Cox, která vysvětluje, že mužský návrh není kritikou směrem k vám! „On jen touží po změně, tak mějte mysl otevřenou,“ radí Tracey Cox. Pořád máte strach, že mu něco chybí? Nemějte. „Chuť poznávat je projevem sexuální kreativity a nejlepší prevencí problémů,“ uvádí český sexuolog Zlatko Pastor v knize Tajemství ženské sexuality.

Foto: isifa

Nebojte se experimentovat!Foto: isifa

3. Posedlost svým tělem

Věřte nebo ne, ale podle Tracey Cox přibírání na váze není žádná omluva pro sexuální abstinenci. „Pokud s vámi chce mít sex, myslí si, že jste sexy,“ dodává sexpertka. O spokojenosti s vaším tělem nemůže být řeč? A proč s tím něco neuděláte?

4. Odmítání sexy myšlení

Jasně, musíte tomu vědomě věnovat dost úsilí, aby se sexy myšlenky staly součástí vašeho rušného dne, nicméně když se tak stane, přivítáte svého milence s větším nadšením než minule.

„Je důležité vědět, co vás nažhaví, ale nelze obecně říct, co si máte myslet a jak máte reagovat, protože neexistuje žádný správný nebo špatný způsob, který by se hodil pro každého,“ popisuje anglická spisovatelka Amanda Lowe ve své knize Myslete sexy. Co se takhle pomilovat ve sprše před odchodem do práce? Jste spíš na romantiku? Přemýšlejte o tom, jak ji začlenit do svého víkendového plánu!

5. Sex jen pro druhé

Když on měl tak náročný den, možná by si zasloužil sex… A proč na milování nepohlížíte jako na přirozený projev lásky, který potřebujete oba a který by vám měl působit radost? Pokud na něj nemáte náladu, nechte ho na jindy a taktně se omluvte. Jak správně odmítat sex? Čtěte zde!

Foto: isifa

Opravdu víte, co od sexu očekáváte?Foto: isifa

6. Hloupá odevzdanost

„Zdá se, že ženy nad svými problémy raději pláčou, než je řeší. Pro muže je  typičtější opak. Nechtějí mluvit, mluvit, mluvit, kvílet, fňukat, analyzovat, přeanalyzovávat a tak dále,“ píše Laura Schlessiger, americká manželská terapeutka a autorka knihy Deset největších hloupostí, jimiž si ženy komplikují život. Přestaňte tedy vinit muže nebo společnost za svá osobní zklamání. Když něco v posteli chcete, řekněte si o to, a mějte vlastní cíle – donekonečna se hloupě nepřizpůsobujte. Vždyť dokud jste naživu, máte na vybranou…

7. „Dobrovolné“ rukojmí

Nejdřív se zeptejte, potom se milujte. Ženy by měly zapomenout na romantické fantazie. Když si nevyjasní předem, co vlastně chtějí, nesmí si pak stěžovat, že byly špatně pochopené nebo zneužité. Vyhnou se tak žebrání o lásku i probuzení se vedle nesnesitelného cizince.

8. Špatné návyky

Jen proto, že muž vyvrcholil, nemusí být všem dnům konec. Však má ještě ruce a ústa. Těmi může rozdávat pozornost. „Nechte ho splnit vaše potřeby. Pro příště,“ zastává názor Tracey Cox, která tak poukazuje na jeden důležitý fakt: ženy mnohdy dovolují svým mužům, aby je zanedbávali. Tak na to myslete!

A co ničí sexuální život vám?

Reklama

Načítám