Hlavní obsah

Zkrocený bouřlivák Justin Bieber bude otcem! Oznámení radostné události zbořilo instagram

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není žádným tajemstvím, že zpěvák Justin Bieber a modelka Hailey Bieber, kteří se brali v roce 2018, toužili po dítěti už dlouho. Podle fotek, které kráska umístila na instagram, se konečně dočkali a jsou v radostném očekávání.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Po pětiletém manželství, které se zdá už od počátku idylické, se JustinHailey podělili se svými fanoušky o radostnou zprávu – čekají první miminko! Soudě podle velikosti bříška a informací, které mají zahraniční média k dispozici, to vypadá, že modelka a neteř slavného herce Aleca Baldwina by měla rodit za tři měsíce.

Ten samý zdroj pro etonline.com prozradil, jak se budoucí rodiče na novou roli těší: „Hailey a Justin jsou nadšeni. Toužili po tom už dlouho a nemohou se dočkat, až rozšíří svou rodinu a přivedou na svět dítě.“ Manželé také zveřejnili sérii fotografií, na kterých obnovují svůj svatební slib. Hailey je oblečená v bílé krajkové róbě a za objektivem stál Justin. Na jednom snímku je vidět i on, jak se jejího břicha láskyplně drží. Příspěvek, kterým pár oznámil tuto radostnou událost, lajkovalo během pouhých několika hodin přes 12 milionů lidí.

Věděli, že k sobě patří

Zprvu sice jejich vztahu nikdo nedával velké šance na úspěch. On byl znám svými alkoholickými a drogovými excesy, kvůli nimž skončil několikrát i v policejních poutech. Byla to ale právě Hailey, kdo jej dokázal zkrotit.

V roce 2018 Justin Bieber na svém instagramu oznámil, že se dvojice zasnoubila, a napsal: „Hailey, jsem do tebe strašně zamilovaný! Jsem ti oddaný a chci strávit svůj život tím, že budu poznávat každou jednotlivou část tebe. Miluji tě trpělivě a laskavě. Jsi láska mého života,“ napsal a dodal: „Nechtěl bych ho strávit s nikým jiným.“ Po takovém vyznání by toužila nejedna žena!

Po skromné svatbě obrovská party

Jen pár měsíců poté, co oznámili své zasnoubení, se tajně vzali jen s dvojicí svědků v New Yorku. O rok později uspořádali druhý obřad, ten už byl pojat tak, jak se na největší hvězdy světového showbyznysu sluší a patří – jako pořádná party s mnoha hosty v luxusním resortu v Blufftonu v Jižní Karolíně.

„Je to neuvěřitelný, úžasný muž a také dobrý partner, se kterým se dá projít životem,“ řekla Hailey Bieber v rozhovoru pro magazín Elle v roce 2020. „Není nikdo jiný, s kým bych chtěla strávit život, mám ohromné štěstí,“ dodala.

Načítám