Hlavní obsah

Sexy a sebevědomá jako Rihanna, JLo a Hailey Bieber! Podprsenky, kalhotky a župánky podle celebrit

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spodní prádlo v dnešní době spojuje praktičnost i krásu, ale ne vždy mu věnujeme dostatečnou pozornost. Může vylepšit nejen vaše outfity, ale i náladu a sebedůvěru. A kdy jindy si to uvědomit než v den, kdy tyto někdy přehlížené kousky garderoby oslavujeme? 3. duben je totiž Mezinárodním dnem spodního prádla!

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Říká se, že když si na sebe oblečete krásné spodní prádlo, cítíte se celý den víc sebevědomě. Shodneme se, že to platí! Ta správná podprsenka dokáže vylepšit outfit, kalhotky jakbysmet. V záloze se pak vyplatí mít i sexy krajkové body nebo kombiné. A proč věnujeme tolik pozornosti těmto kouskům? Dnešní den, 3. duben, je totiž Mezinárodním dnem spodního prádla. K správnému výběru vás může inspirovat zástup slavných žen. Třeba Rihanna, která na apríla uvedla svou novou módní kolekci.

Rihanna

Rihanna je především zpěvačkou, ale celý svět přesvědčila, že jí to jde i coby podnikatelce v čele vlastní beauty značky Fenty Beauty, ale i té módní, Savage X Fenty, zaměřené na spodní prádlo. Když vydá novou kolekci, zpravidla si v ní zapózuje sama - jako v nejnovější s názvem Signature Script. Poselství kolekce, které chtěla Rihanna do módních kousků vtisknout, zní, že každý z nás má svůj vlastní „podpis“ (signature): „Ať už je to způsob, jakým se podepisujete, nějaký rys na vašem obličeji nebo těle, který rádi zvýrazňujete, nebo váš jedinečný módní styl,“ upřesnil hlavní designér značky Adam Selman. V rámci fotek zpěvačka předvedla nejen skvostné křivky, ale také zbrusu nové blonďatější a kratší vlasy ostříhané na mikádo.

Hailey Bieber

S novou kolekcí přichází i gigant Victoria’s Secret, do jehož butiku můžete konečně zajít už i v Česku. Zaujala nás nejnovější kolekce, která je určená speciálně pro nevěsty. Najdete v ní klasické podprsenky, kombiné, body i saténový župánek, na kterém je kamínky vysázený nápis Bride (nevěsta). Hlavní roli na kampaňových fotkách hraje oblíbená modelka a influencerka Hailey Bieber. Kolekci ale neužije - svoji svatbu s Justinem Bieberem má za sebou už od roku 2018!

Jennifer Lopez

Nemůžeme zapomenout ani na Jennifer Lopez, která svojí spoluprací s italskou značkou spodního prádla Intimissimi zbořila internet. Její sytě růžová a modrá podprsenka s bílou krajkou byly vyprodané, než jste stihli vůbec zkontrolovat, kolik vlastně stojí. K dostání jsou však podobné varianty pod názvem Pretty Flowers. K dispozici je také pár kousků z její limitované podzimní kolekce, kde zbyly už jen topy nebo župánky. Avšak nepochybujeme, že se brzy vytáhne s nějakou další! Nevěsty, pozor! U této značky najdete rovněž elegantní svatební kousky.

Heidi & Leni Klum

Pro stejnou značku pózují pravidelně také Heidi Klum a její dcery Leni. Ty si připravily svoji první kolekci na podzim 2022, další následovala rok nato a záhy se vytasily s vánočními komplety ve slavnostní červené krajce. Nesetkaly se ale jen s chválou, někteří jejich kampaň „matka a dcera“ od začátku považovali za nevhodnou. Necháme rozhodnout vás, ale nutno dodat, že jim to spolu moc sluší a Leni už není takové mládě - v květnu oslaví 20. narozeniny.

Prohlédněte si fotogalerii, kde najdete i ukázku spodního prádla od modelky Rosie Huntington-Whiteley, která pravidelně spolupracuje na kolekcích pro Marks & Spencer.

Načítám