Hlavní obsah

Pavol Habera slaví narozeniny. Největší dárek si užívá každý den, přes 20 let ho miluje Daniela Peštová

Foto: Václav Šlauf / MAFRA / Profimedia

Foto: Václav Šlauf / MAFRA / Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Pavol Habera slaví 12. dubna 62. narozeniny. Proslul jako kat v soutěži SuperStar nebo jako milovník extrémně krátkých džínových kraťasů (nosil je v mládí často a rád). Přes 20 let má po svém boku topmodelku Danielu Peštovou. Jaký je příběh jejich lásky?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Na televizní obrazovce se sice Pavol Habera tváří jako drsňák, ale zdá se, že má citlivou povahu. V několika rozhovorech řekl, že je konzervativní a rodinně založený člověk. I proto s ním rozvod s jeho první ženou Naďou, se kterou má dceru Zuzanu, dost zamával, přestože se obešel bez vleklých soudních tahanic a rozepří. „Tolik let spolu, měli jsme dceru – nebylo to lehké. Tehdy jsem na tom byl vážně zle,“ řekl pro časopis Instinkt. Současně ale přiznal, že žít ve vztahu, ze kterého se vytratila komunikace, přinášelo jen trápení.

Zlomené srdce Daniely Peštové

První manželství i rozvod Daniely Peštové probíhal daleko drsněji. Byla vdaná za podnikatele Tomasse Butiho, mají syna Yannicka. Manžel ji psychicky trápil a podváděl. „Můj bývalý muž zradil moji absolutní důvěru, bez které moje verze vztahů nefunguje. Ukončila jsem to já, ale dlouho jsem se pak nemohla zbavit psychické, ale i fyzické bolesti. Nikdy bych nevěřila, jak bolí zlomené srdce. Ta intenzita fyzické bolesti mi vyrazila dech,“ svěřila se pro web Dáma.cz.

Začátek lásky Peštové s Haberou

Slavný zpěvák se s krásnou modelkou seznámil při jedné akci v roce 2001. Oba byli láskou zklamaní a nesli si výčitky svědomí z rozpadu manželství. Právě to je svedlo dohromady – stejný pohled na rodinu i hodnoty. Jejich vztah měl ale hodně pozvolný začátek, rozhodně se nechovali jako dva zamilovaní puberťáci. Nechtěli ublížit ani sobě, ani tomu druhému a dělat unáhlené kroky. Přece jen byli zejména rodiči dětem z předešlých vztahů.

Zpěvák pak začal modelku v Americe, kde v té době žila, pravidelně navštěvovat. Spojoval to s návštěvou dcery, protože jeho první žena se za velkou louži s dcerou po rozvodu odstěhovala. Brzy se ukázalo, že jeden bez druhého nedokážou být a našli v sobě spřízněnou duši.

Vztah potvrdili společnými potomky

Skutečným propojením se pro ně stala dcera Ella, narodila se v roce 2002 v Americe. Pavol ale musel stále dojíždět na Slovensko a do České republiky za pracovními povinnostmi. Situace se stala neudržitelnou. Daniela proto svolila, že se všichni odstěhují do Prahy, kde žijí i její rodiče. Jejich vztahu už nestálo nic v cestě. O šest let později do rodiny přibyl ještě syn Paul Henry, minulý týden oslavil patnácté narozeniny.

Bude se Daniela Peštová vdávat?

Mnoho fanoušků spekuluje nad tím, jestli už Pavol s Danielou nestvrdili svůj vztah i úředně. Zdá se ale, že to není na pořadu dne a dost možná k tomu ani nikdy nedojde. Nedávno v rozhovoru pro časopis Story Peštová řekla: „Už jsem jednou vdaná byla a Paľo byl taky ženatý. Po své první svatbě jsem zjistila, že mi koncept manželství úplně nevyhovuje. Vždycky jsem chtěla být vdaná, protože jsem byla naučená, že to je něco, co se má dělat, určitý životní vzorec. Ale neposlouchala jsem sama sebe, asi mi ten formát nevyhovuje.“ Podle všeho to má zpěvák stejně. Život na psí knížku jim vyhovuje. A to je přece to nejdůležitější!

Načítám