Hlavní obsah

Alžběta Kolečkářová rychle a lehce zhubla 20 kg

Foto: StockholmDiet.com

Alžběta Kolečkářová rychle a lehce zhubla 20 kilogramůFoto: StockholmDiet.com

Exkluzivní individuální dietní program StockholmDiet.com garantuje svým klientům rychlé a snadné hubnutí. Stačí vyplnit test na oficiálních webových stránkách a následně se držet instrukcí nutričního specialisty. Požádali jsme Alžbětu Kolečkářovou, aby nám popsala svou zkušenost s dietním programem.

Článek

Zpěvačka a účastnice Česko Slovenské SuperStar Alžběta Kolečkářová se zbavila 20 kilogramů navíc a je připravena inspirovat další ke krásné změně.

Co jste v minulosti dělala proto, abyste snížila nadváhu?

S nadváhou jsem se potýkala už od 11 let. Musím přiznat, že mě neminuly ani nejrůznější diety na slovo vzaté, jako je low carb dieta, dieta bez tuku, bez masa nebo jsem jedla jen jedno jídlo za den.

Proč si myslíte, že jste v minulosti s hubnutím neuspěla?

Jednoznačně to byl nevhodně zvolený jídelníček v kombinaci s nezdravými zlozvyky, kterých jsem neměla správnou motivaci se zbavit. Tím, že jsem neměla potřebnou výživu, tak jsem měla vlčí hlad a přejídala jsem se.

Řekněte nám, proč jste se tentokrát rozhodla zhubnout?

V těhotenství jsem si řekla, že se nebudu omezovat, a navíc mi bylo celou dobu dost špatně. Takže hlavní důvod byl, že jsem se necítila dobře.

Jaké bylo dodržovat tento jídelníček?

Můžu jíst to, co mám ráda, a cítit se takhle dobře. To jsem nečekala. Recepty zůstanou natrvalo v mém jídelníčku, tím pádem i v jídelníčku mé rodiny, protože mi přirostly k srdci. Jednoduchá příprava a skvělý pocit po jídle. Hodně jsem se toho naučila o potravinách samotných a o tom, jak moje tělo pracuje, co potřebuje a jak mě za takový režim odmění.

Péče, jaké se mi dostalo při komunikaci s odborníky, je velice vřelá a cítila jsem, že se mám o koho opřít. A myslím si, že právě díky individuálnímu přístupu, kterého se mi dostalo, jsem měla po celou dobu potřebnou motivaci, abych došla k cíli. A věřte nebo ne, nikdy bych nevěřila, že takhle skvělým jídelníčkem dokážu zhubnou během půl roku 20 kilo. Bez dřiny v posilovně, urputného hladovění, doplňků stravy nebo nesmyslných omezení. Cítím se výborně, sexy a moje okolí to vidí a taky říká. Nikdy jsem se necítila líp.

Foto: StockholmDiet.com

Alžběta Kolečkářová rychle a lehce zhubla 20 kgFoto: StockholmDiet.com

Co byste doporučila lidem, kteří mají nadváhu?

Nevěřte omezujícím dietám ani doplňkům stravy. Pokud vám záleží na tom, abyste byli zdraví a shodili kila navíc, tak běžte určitě do Stockholm diet. Já jsem pochopila, že pokoušet se zhubnout bez rady odborníka s osobním přístupem je nesmysl. Každý z nás je totiž více či méně odlišný a potřebuje něco jiného k tomu, aby mohl snížit nadváhu. Stačí vám odhodlání začít nový aktivnější život a cítit se více sexy a pohodlně.

Foto: StockholmDiet.com

Alžběta Kolečkářová rychle a lehce zhubla 20 kgFoto: StockholmDiet.com

Reklama

Načítám