Hlavní obsah

Anální sex: Máme tipy, díky kterým bude bavit i ženy!

Foto: thinkstock

Každá pátá žena u nás má zkušenosti s análním sexem, prozradil průzkumFoto: thinkstock

Reklama

S análním milováním má zkušenost každá pátá žena naší země, uvádí poslední průzkum sexuálního chování zveřejněný loni na podzim. Patříte k nim taky? A umíte si ho doopravdy užít?

Článek

Anální sex není pro každého, a možná proto má špatnou pověst – i když konečník je opravdu silná erotogenní zóna pro muže i ženy. Zkusíte to s ním? Pak vsaďte na rady Allison England z erotického butiku Coco de Mer jakožto odbornice na výprask a vstup zadním vchodem. Ona ví, jak uvolnit svaly, a proč potřebujete pomůcky!

1. Klíčová příprava

Pro klid duše je třeba se včas a řádně vyprázdnit. „S tím vám může pomoci spousta kávy v dopoledních hodinách,“ radí Alllison s tím, že pokud zrovna trpíte zácpou, na svoje plány zapomeňte. Následovat by měla sprcha. Jo a k ruce si připravte kondomy a lubrikant. (Ten s označením „anal“ je na vodní bázi a má optimální hodnotu pH. Za všechny jmenujme třeba Waterglide, 150 ml za 199 korun.)

2. Uvolnění svalů

„Rozdíl mezi pochvou a konečníkem spočívá v tom, že bránu zadního vchodu hlídají dva relativně mohutné svalové prstence, anální svěrače, stavěné tak, aby si dovolily odchod, ale účinně bránily vstupu, i když je možné vycvičit tyto hlídače tak, aby se poddaly oběma směry,“ popisuje Paul Joannides, odborník na výchovu americké mládeže, ve své knize Sex je umět, chtít a vědět. I Allison se nechává slyšet, že uvolněné svaly přijmou objekty mnohem snadněji než napjatá zadnice. Chcete vědět, jak se provozuje rektální aerobik?

Foto: thinkstock

Jednou z cest, jak uniknout sexuálnímu stereotypu, je zkoušet nové věciFoto: thinkstock

Experti doporučují po dobu sedmi až deseti dnů vsunovat do konečníku prst, přičemž se tlačí opravdu jemně a pomalu. Princip spočívá v masáži anální krajiny. Prst by se měl ohnout tak, aby jeho špička směřovala ke kostrči. Záměr? Dokud se nenaučíte tento svěrač uvolnit, nemůže pro vás být anální sex uspokojivý. Ale pak…

3. Strategická pozice

Pokud máte obavy, že by se váš partner mohl nechat při tomto druhu sexu unést, ujměte se vedení a přisedněte (přiklekněte) si na penis. „Budete mít věci pod kontrolou, určíte si, jak rychle a hluboko,“ říká Allison a dodává, že můžete být i trochu ambiciózní a používat malý vibrátor na dvojitou penetraci.

4. Zástrčky

Tak se dají nazvat erotické hračky, které jsou určeny ke vložení do konečníku, což je skvělé ze dvou důvodů. Anální sex je jednodušší, jelikož hračky pomohou uvolnit svaly, za druhé je to dobrý začátek. Než si pořádně pohrajete s penisem, vyzkoušíte, jak se budete cítit, s nějakou zástrčkou uvnitř. Prodávají se ve všech velikostech a tvarech. Ale pro anální prvňáčky postačí mini kolíček na prst. (Orion Butt Anal Finger, který stojí okolo stokoruny.)

Foto: archiv firmy

Odborníci radí začít zvolna pomůckamiFoto: archiv firmy

5. Anální kuličky a vibrátory

Zástrčky nejsou jediným typem análních erotických pomůcek, na anální korálky a vibrátory narazíte v každém obchodě s erotickými pomůckami. Rozdráždí vaše nervová zakončení do extrému. Zkusit můžete například anální řetízek Oriental Jelly Butt Beads za 169 korun.

Foto: archiv firem

Anální korálky seženete v každém specializovaném obchoděFoto: archiv firem

Tak co, zkusíte to taky?

Reklama

Načítám