Hlavní obsah

Baví vás prát a žehlit? Tak tenhle článek radši nečtěte

Foto: CityZen s.r.o.

Unikátní triko CityZen ze 100% bavlnyFoto: CityZen s.r.o.

Ano, opravdu mezi námi žijí hrdinky, pro které jsou trička plná fleků od potu či jídla výzvou, kterou s pomocí pračky a žehličky trpělivě zdolávají. My všechny ostatní s radostí pozvěme do šatníku unikátní trička CityZen, která se nešpiní, nemačkají, nemění tvar ani barvu a snižují tělesný zápach!

Článek

Taky se vám zdá, že tenhle výčet vlastností triček CityZen je natolik úžasný, že snad ani nemůže být pravdivý? Jenže tentokrát nejde o nafouknuté marketingové fráze, ale o realitu prověřenou tisícovkami zákazníků, jejichž zkušenosti si můžete přečíst na webu CityZen. Pořízení trika CityZen provází snad jen jedno jediné riziko – že ho pak nebudete chtít sundat. Je totiž opravdu pohodlné a příjemně se nosí. K mání jsou pánská trička i polokošile, dámská trička různých střihů (ve velikostech S až 6XL) a také trička šitá na míru. Černé, šedé, vínové, khaki, petrolejové…. A další módní odstíny a produkty budou postupně přibývat.

Triko CityZen odolá špíněVideo: CityZen s.r.o.

Za vším hledej bavlnu

Trika CityZen možná překvapivě nejsou z umělých vláken, ale z přírodního materiálu – 100% bavlny špičkové kvality. Speciálním ošetřením jsou vylepšeny její základní vlastnosti: savost, hebkost, omak, vzhled. Tuhle unikátní úpravu CityZen® vyvinul a používá jako jediný na světě. Triko díky ní funguje přesně opačně než sportovní funkční prádlo. Pot totiž neodvádí na povrch látky, ale zachytí ho na vnitřní straně. Tam ho rozprostře do velké plochy, a protože je materiál dokonale prodyšný, pot se velmi rychle odpaří. Zvnějšku tedy není pot vůbec vidět a tělo zůstává v suchu. Zmenšuje se tak i prostor pro množení vlhkomilných bakterií, které jinak způsobují tělesný zápach.

Made in Czech Republic

Tenhle zázrak se zrodil v roce 2018 v dílně chrudimského start-upu CityZen®. Tři inovátoři a tátové od rodin, Martin Burkoň, Pavel Hrstka a René Němeček, se rozhodli zužitkovat svoje znalosti a dovednosti a stvořili maximálně praktická chytrá trička. „Sláva!“ chtělo by se zvolat radostně nad každým kouskem. A to ještě nevíte, že se výroba odehrává kompletně v České republice, v režii českých švadlenek, což je pro nás, vyznavačky lokálních produktů, další skvělá zpráva.

Foto: CityZen® s.r.o.

Zakladatelé značky CityZen®. Zleva Martin Burkoň, Pavel Hrstka a René NěmečekFoto: CityZen® s.r.o.

Reklama

Načítám