Hlavní obsah

Blanka v akci: Učila se běhat se zpěvačkou Debbi!

Foto: David Kadlec

Běhání je zdravé, a navíc běhání v přírodě a s hvězdou...Foto: David Kadlec

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vydali jsme se zaběhat si – s hvězdou a do Hvězdy. Zpěvačka Debbi (známá písničkou Touch The Sun) nás provedla oblíbenou trasou a běžecký trenér Honza nám poradil, jak běháním i zhubnout. Chcete vědět víc? Pusťte si naše video.

Článek

Běhat můžete kdykoli a kdekoli. „Já si tím čistím hlavu," říká Debbi. Sama se kdysi atletice věnovala a náš nápad zaběhat si spolu s trenérem přijala s nadšením: „Jsem ráda, když mi někdo poradí, jak nedělat chyby. Třeba kolik je potřeba uběhnout, abych hubla. Nebo jak dýchat, aby mě nepíchalo v boku," říká se smíchem. Za každou radu od Honzy Jakubíčka je ráda.

Udělejte to!

Zkuste vyrazit také. Právě teď! Není potřeba si rezervovat lekce, tlačit se mezi ostatními ani utrácet peníze. Budete volní!  Běh totiž dokonale osvobozuje od starostí, posiluje zdraví, a hlavně: přináší radost! Oblečte se a vyběhněte s námi. Zveme vás ven… Ale ještě než vyběhnete, zkoukněte naše video!

Běh jako zábava? Jasně!

Jít si zaběhat totiž nemusí být nuda. Naopak, když budete vědět, co a jak, začne vás běh bavit mnohem víc. A nebojte se s ním začínat postupně, třeba ho i prokládat chůzí! Proč byste měli hned napoprvé uběhnout spousty kilometrů, a pak už se kvůli bolavému tělu k běhu nikdy nevrátit?! Vždyť běh je nám přirozený, skvěle se díky němu shazují kila, dokonce víc, a hlavně levněji než třeba při Hubnutí ve vzduchu nebo v horku a tlaku.

Nám se běželo skvěle, určitě vyrazíme zase. A vy?

Reklama

Související témata:

Načítám