Hlavní obsah

Bondáž - vzrušující svazování 1

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nebojte se, bondáž není pro sadistyFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

1. díl - Máte chuť partnerovi nestoudně naplácat? Můžete! Nejdříve ho ale zbavte námitek spoutáním. Použijte všechno od starých punčoch a šál až po pouta a lana!

Článek

Přece nejsem nějaký úchyl, řeknete si možná, když narazíte na téma bondáže. Ono samotné slovo zní sice příšerně, ale představuje jinou dimenzi sexuální rozkoše a v žádném případě ve své jemné formě nepropaguje žádnou formu násilí. Termín „svazování" už moc hrůzy nepouští, že?

Sexuální chvění s důvěrou

Taková milostná pouta umožňují vědomé přenechání nadvlády, kterou si - v pro něj nezvyklé chvíli - zase vychutná partner. Kontrast mezi podmanivostí a nadřazeností bývá pro mnohé páry vzrušující. Všimněte si, že o žádném strachu tu není ani zmínky. Aby ne, „přátelské" svázání má přinášet - a taky přináší - jiskrnou aktivaci všech smyslů. Ale je naprosto jasné, že se tahle praktika musí postavit na vzájemné důvěře, neboť někomu se plně oddat není jen tak. Takže co by mohlo vyvážit vaše eventuální pochyby? Saténový šátek, punčošky, vaše šerpa z maturitního plesu? Hezky ho přivázat k posteli a ovládnout svým vrnivým tancem s penisem v lůně... Už koketujete s chlípnými myšlenkami? Vidíte sebe samu v jedné z pozic vychutnávající si svou roli na nekompromisní dominu nebo oddanou otrokyni ve službách svého pána? Pakliže máte chuť to vyzkoušet, věnujte pozornost následujícím radám.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Hrátky doplňte třeba páskou přes očiFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Svazovací tipy

  • Uzly neutahujte, ale važte pouze napůl. Kdykoliv tak máte možnost se ze situace „vyvlíknout".
  • Jestliže máte v úmyslu přivázat partnera k čelu postele, použijte dlouhý provaz vypraný ve změkčovači látek (po lanu ze stoprocentní bavlny se poptejte v domácích potřebách). Vázání započněte od prostřední části vaší milostné šňůry, omotejte mu ji kolem zápěstí a zauzlujte. Poté ho zbavte svéprávnosti přivázáním k posteli. Co si s ním budete dělat potom, záleží na vás...
  • Jako prevenci otlačenin můžete zvolit ponožky či rukavice, které zamezí poranění pokožky.
  • Při svazování rukou za zády křižte horní končetiny v oblasti beder, neboť ležení tak bude pohodlnější.

Hra na jako

Bondáž lze napodobit zafixováním těla tak, aby mělo omezenou možnost pohybu. Je to i jakési testování v případě, že stále váháte, zda do toho jít nebo ne. Stačí partnerovy ruce nebo nohy nastavit do takové polohy, aby se na ně dalo pokleknout, či je bylo možno zafixovat třeba svými horními končetinami. (Nebo požádat protějšek, aby se toho naopak sám ujmul.) Z tohoto gesta se dá usoudit, zda by vás bondáž mohla chytnout. Jemné škrábání po těle tomu dodá grády, a pokud svoji „oběť" ještě opatříte šátkem či maskou přes oči, vzbudí to v ní pocit „erotického nebezpečí".

Jak ještě spoutat partnera, co si k tomu obstarat, a proč využít kontrast nevinné lolitky a sladké bezmocnosti? Již zítra na ProŽeny.cz! Mezitím si sežeňte pouta...

Reklama

Načítám