Hlavní obsah

Boříme tabu: Sexy prádlo, které zažehná nudu v posteli!

Foto: thinkstock

Korzet se zapínáním vepředu? Skvělý tip pro domácí striptýz!Foto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedno rameno, druhé rameno, pohyb boků, šero, jeho dychtivé pohledy… Ano, o tom je partnerský striptýz. Že neseberete odvahu? Protože neznáte tyhle věci a postupy! Erotické divadlo si zamilujete!

Článek

Předvést partnerovi striptýz je pro ženy citlivá věc, ke které se většinou nikdy neodhodlají. Proč? Nepřipadají si dost sexy. Přitom stačí tak málo! Jak říká Anna Span, britská režisérka filmů pro dospělé: „Budete-li vypadat a cítit se sprostě, pomůže vám to pořádně se rozjet.“ Proces tedy začíná u silného líčení očí a rtů. „Víc to vzrušuje, zvlášť když se obvykle líčíte jen málo, a navíc to připomíná sprostý vzhled děvky,“ vysvětluje Span.

Ve druhé fázi je potřeba zamyslet se nad kostýmem. Čím tedy kromě klasických uniforem letušky či školačky vysílat erotické signály? Sedmý díl seriálu Boříme tabu o erotických pomůckách je opět nabitý skvělými tipy!

Tip redakce: Nestihli jste předcházející díly našeho sexy seriálu? Nevadí! Tady můžete nakouknout třeba do článku o letních vychytávkách, které s partnerem určitě využijete i na podzim, nebo do článku o tématu, jež jistě velmi zajímá muže (více v Boříme tabu: Jak zvětšit a prodloužit partnerovu chloubu?).

Tah dámou pro romantičky

Oblečená? Neoblečená? Košilka Flores (559 korun) je od každého něco. Vyniká průhledným dílem na ňadrech. Jelikož se rukávky dají spustit na ramena, může touto fintou pomalé svlékání začít. Nebo snad nejprve odhalíte pozadí? Spodní zadní část je kratší než přední, takže ukážete krajková string tanga. Heslo zní: Spustit, vyhrnout, oslnit…

Košilka ve stylu BDSM

Je-li pro vás krajka moc romantická, vsaďte třeba na luxusní košilku Brilliant od výrobce Obsessive (529 korun) s hlubokým dekoltem pospojovaným stužkami s kamínky. Zadní část není o nic méně atraktivní, je totiž na šněrování. Co ho napadne, až vás v ní uvidí? Kůže, řemínky a přezky významově souvisejí se spoutáváním. Černá barva už jen podtrhne dramatičnost situace. Ten jeho natěšený výraz vás bude bavit už jen proto, že dáte průchod svojí „temnější stránce“. Vezměte to vážně a nejprve mu ukažte kalhotky, které jsou součástí balení.

Spoutání korzetem

A co takhle pod župánkem, který se po pár pohybech v bocích sesune k zemi, schovávat jednoduchý korzet? Ostatně, s jeho sundáváním přece může pomoci... Třeba takový Blasco korzet (755 korun) působí velmi žensky, ale taky vás díky spojení červené barvy a podvazkového pásu katapultuje do pozice erotické nymfy, která ví, co chce. A na tom nic nezmění ani jemná krajka, jíž je ozdoben dekolt. Akorát si pro dokonalost outfitu přikupte punčochy a už konečně vyzkoušejte to jejich svůdné rolování od shora dolů, které tak obdivujete ve filmech.

Sukně je prostě sukně

Máte radši sukně, které odráží pohyb boků? Pořiďte si sexy set Obsydian (640 korun) složený z podprsenky, bokové minisukně a tang string: vše vyrobené z lesklého a pružného materiálu metallic lycra. Jednotlivé kusy kompletu se vám budou dobře odkládat, a jelikož je sukně neprůhledná, jako první si můžete rajcovně sundat kalhotky a věnovat mu je jako suvenýr.

Saténové rukavice Julia

Ať už je vám sympatický jakýkoli kostým, vždy se dá něčím vylepšit. Máme na mysli lesklé saténové rukavice až nad lokty (399 korun). Dodávají punc luxusu a výjimečnosti a nabízí mnoho možností využití. Dotek hebké a chladné látky na jeho odhaleném těle mu zamotá hlavu, rukavice mohou posloužit ke spoutání. Uf, taky je vám takové horko? Nebo snad pořád máte obavy, jaký kousek se pro vás hodí?

Jak pro sebe vybrat to nejlepší?

Jestli váháte, co je zrovna pro vás vhodné, když nemáte postavu supermodelky, svěřte se do rukou odborníků. „Nejčastěji se ve své dlouholeté praxi setkávám u zákaznic se studem za vlastní nedostatky a touhou po dokonalém těle. Ženy tady v Čechách pořád bojují s nízkým sebevědomím a přitom zbytečně,“ říká Lucie Petříčková, vedoucí pražské prodejny s erotickými pomůckami, podle které si dámy neuvědomují, že muži je při sváděcím rituálu vnímají jako velmi žádoucí sexuální objekt a soustředí se na to, co na nich zbožňují.

„Pokud žena vysloveně nezvolí nepadnoucí oblečení, nemůže šlápnout vedle. Proto doporučuji, nechte si ve specializovaném obchodě poradit vhodný typ oblečení právě pro vaši postavu, abyste zakryly nedostatky a zdůraznily přednosti, a ukažte se v celé kráse,“ radí Petříčková.

Zboží zakoupené přes internet lze vrátit

A když už je velikost prádélka přece jen mimo? „Častou obavou při nákupu prádla je volba nesprávné velikosti. Výhoda internetových nákupů ale spočívá kromě jejich diskrétnosti také v možnosti vrátit zboží bez uvádění důvodu do 14 dnů,“ vysvětluje Andrea Bartošová, výkonná ředitelka www.sexshop.cz. „V našem obchodě dobře víme, jak velký může být strach z dalších komplikací, a proto u nás můžete zboží vrátit do 30 dnů po zakoupení,“ uzavírá Bartošová.

Takže, bude u vás dnes večer vášnivá noc?

Reklama

Načítám