Hlavní obsah

Boswellia: Účinná podpora pro klouby

Reklama

Začíná pro vás být běhání obtížnější? Práce s dětmi vám přijde namáhavější než dříve a vy cítíte, jak vaše klouby při každém pohybu dostávají více zabrat...

Článek

Pohybový aparát se opotřebovává mimo jiné s přibývajícím věkem. Klesající pružnost a ohebnost jsou jedním z prvních ukazatelů.Toto je přirozený, ale bohužel negativní vývoj, kterému podléhají ženy i muži stejně. Proto je velice důležité zvolit správnou a kvalitní péči pro podporu pohybového aparátu.

Norský doplněk stravy VitaePro s obsahem výtažku ze stromu Boswellia serrata vám pomůže zachovat přirozenou funkčnost a pohodlí vašich kloubů. Jeho pryskyřice je používána již po tisíce let ke zmírnění kloubních indispozic. Další látky ve VitaePro se postarají o udržení normální činnosti svalů. Důkazem, že VitaePro funguje, je i fakt, že je ve Skandinávii jedním z nejprodávanějších doplňků stravy vůbec. V Čechách užívá VitaePro již tisíce spokojených zákazníků, včetně světového rekordmana v hodu oštěpem Jana Železného.

Na vysokou kvalitu a účinnost látek ve VitaePro se spoléhá i světový rekordman Honza Železný

Oštěp byl vždycky ohromně náročnou disciplínou. Měl jsem to štěstí, že se mi celkem vyhýbala zranění. Nicméně, jak stárnu, cítím, že moje klouby a svaly potřebují větší péči, proto každý den užívám doplněk stravy .“

Vyvážené složení VitaePro podporuje funkčnost celého pohybového aparátu, činnost srdce a imunitní systém. VitaePro má také větší obsah vitaminu D, který odpovídá nejmodernějším výživovým doporučením. Dále obsahuje vitaminy C, E, minerál selen a nenasycené mastné kyseliny Omega-3. Více na VitaePro.cz.

.

Reklama

Související témata:

Načítám