Hlavní obsah

Buďte připravené! Randicí guru radí mužům, jak sbalit ženu

Foto: Profimedia

Každá žena by měla znát fígle, které muži používají ve chvíli, kdy ji chtějí svéstFoto: Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je to australská odbornice na randění a vztahy. Tvrdí, že nikdo nemiluje lásku víc než ona. Jejími klienty jsou převážně muži, kteří jsou po dlouhé době opět single. Jak by podle ní měli balit ženy?

Článek

Posledních několik let strávili ve vážném vztahu, který z nějakých důvodů ztroskotal. Najednou jsou zase single, ale neumí se ve světě svobodných moc orientovat. Neví, co na současné ženy funguje, a co ne.

Karina Pamamull a její společnost Datelicious těmto mužům ale nabízí ženský pohled na věc. A tohle jim radí, prý to zaručeně zabírá.

1. Upřímnost

Žena je rovnocenný partner a zaslouží si především upřímnost. Pánové mají jasně říct, o co jim jde, žádné tahání za nos. Nemají chuť se vrhnout do vážného vztahu a hledají spíš kamarádku s výhodami? Řekněte to, radí jim Karina.

2. Umění prodat se

Podle Kariny má každý něco, díky čemu je zajímavý, originální a může zaujmout druhé pohlaví. Jen je potřeba tuto vlastnost objevit a umět ji prodat. Muži se nemají bát říct a ukázat, v čem jsou dobří.

3. Opravdovost

Nic nepředstírat, nedělat se lepšími. „Nejdůležitější je se nepřetvařovat. Pravda stejně vyjde jednou na povrch,“ říká Karina Pamamull.

4. Záliby jsou lepší než seznamka

Internetové seznamky, mobilní seznamovací aplikace. Proč ne? Mohou to být dobří pomocníci. Ale nejlepší je stejně dělat to, co milujete, protože právě při takových činnostech máte největší šanci, že potkáte někoho, kdo bude podobně naladěný. A tohle tedy platí pro ženy i muže!

Foto: Profimedia

Pokud se budete pravidelně věnovat svým koníčkům, je velká šance, že právě tam najdete svého budoucího partnera...Foto: Profimedia

5. Správné načasování

Podle Kariny je velmi důležité, jak muž načasuje svůj příchod na rande. Hlavní pravidlo zní, že nesmí nikdy přijít pozdě!

Nicméně je to ještě složitější. Pokud máte sraz někde venku, měl by tam prý být zhruba o pět minut dřív, aby se žena cítila očekávána a nepřipadala si trapně, že někde postává a vyhlíží muže svých snů.

Pokud vás ale vyzvedává doma, měl by přijít na vteřinu přesně, ne dřív. Tím vám totiž neukradne ani minutu, kterou potřebujete na to, abyste se na schůzku dobře připravila.

6. Kouzlo polibku

Je to takový ten rozpačitý začátek. Karina rezolutně tvrdí, že by muž měl ženě dát na přivítanou polibek. Ne na rty, to by bylo příliš. Zabírá prý přátelské objetí a něžný polibek na obě tváře. „Dotek nastartuje chemii, uvolní atmosféru,“ dodává Karina Pamamull.

7. Ženy se chtějí bavit

Konverzace na schůzce, to je velké téma a zdroj mnoha nepříjemností. Karina doslova zakazuje hovory o jakýchkoli problémech a nepříjemných věcech včetně politiky a podobně. „Na schůzce se chce žena bavit. Navíc dámy milují zábavné muže, tak by jí muž měl dopřát pocit, že vedle jednoho takového sedí,“ radí Karina Pamamull.

A také prý dokonale fungují projevy zájmu a pozornosti. „Pohledy do očí, občasné doteky, náklon směrem k ženě, když něco říká. Tím vším muž dává najevo, že ho daná žena zajímá," dodává Karina Pamamull.

Foto: Profimedia

Asi i vás by bavil muž, který je veselý a v komunikaci přirozený, co říkáte, dámy?Foto: Profimedia

8. Gentlemani jsou sexy

Pomoci ženě do kabátu, podržet jí dveře, nabídnout jí rámě není ostuda, ale zatraceně sexy záležitost. Díky tomu prý roztaje i ledová královna.

9. Platí muž!

V tomto směru Karina nepřipouští žádné kompromisy. Obzvlášť pokud jde o první schůzku. „Jednoznačně platí muž a ty feministické řeči o tom, že by se to mělo dělit a podobně, mě vytáčí. Nejde přece o to, že by se žena chtěla zadarmo najíst. Jde o to, že pokud muži žena nestojí za to, aby ji na něco pozval, nemá s ní vůbec randit,“ tvrdí Karina Pamamull.

10. Zapomeňte na pravidla

Poslední pravidlo podle Kariny zní „nenechat se svázat pravidly“, což souvisí s body 1 a 3. Uvolněnost, upřímnost a spontánnost nejsou chybou. „Jestli se muži žena líbí, chce ji zase vidět, ať to řekne třeba uprostřed večeře. Pokud se ženě muž nelíbí, je přece jedno, co řekne. Ale jestli se jí líbí, bude ráda, že má zájem,“ dodává Karina Pamamull.

Tak co myslíte, jsou to dobré rady? Zafungovalo by to na vás?

Načítám