Hlavní obsah

Buďte zdravě opálená a krásná - 5 tipů

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V letním období je nejdůležitější správná péče o vaši pokožku a vlasy. UV záření, mořská a chlórovaná voda, to vše škodí vaší pokožce a vlasům. Máme pro vás 5 tipů, jak o sebe v létě správně pečovat.

Článek

Chcete se v létě ukázkově opálit? Pomohou vám doplňky stravy! Ale jaké zvolit?

Betakaroten je nezbytná příprava na slunění

Jestliže chcete být krásně a dlouhodobě opálení, je nejvyšší čas začít užívat betakaroten. Betakaroten připraví vaši pokožku na slunění, pokožka bude snáze hnědnout a nespálí se. Cemio Betakaroten 6 mg je přirozeným zdrojem vitaminu A, který udržuje normální stav pokožky a pečuje o ni. Pomáhá získat a udržet krásnou barvu pokožky po pobytu na slunci. Kupte si akční balení 80 + 40 tobolek zdarma za 129 Kč nebo si vyberte z naší široké škály podobných výrobků.

Chraňte se před UV zářením kvalitními výrobky

Jelikož slunce je přirozeným zdrojem UV záření, je potřeba k ochraně pokožky silný ochranný faktor. Jedině tak se vaše pokožka nespálí, a tím se vyhnete předčasnému stárnutí kůže. Na výrobcích na opalování se nevyplatí šetřit. Ale my máme pro vás akční nabídku – kvalitní opalovací mléko Eucerin s SPF 30.

Toto mléko má vynikající texturu, která nezanechává mastný film a ihned se vstřebá, je voděodolné, a navíc je vhodné i pro lidi s atopickým ekzémem. Jako bonus je k němu navíc zdarma opalovací krém na obličej s SPF 30. Nebo si můžete vybrat z naší široké nabídky přípravků na opalování. Využijte této nabídky a chraňte se před sluncem s kvalitní péčí!

Panthenol zklidní vaši pokožku po slunění

Pokud se nepřiměřeně vystavujete slunečnímu záření a vaše pokožka se přece jen spálí nebo je podrážděná, účinnou úlevu vám může poskytnout Panthenol. Ten pokožku po slunění zklidní a urychluje její hojení. Altermed Panthenol Forte tělové mléko s jogurtem obsahuje 10 % D – Panthenolu, allantoin a komplex bioaktivních látek, které pokožku hydratují a vyhlazují, čímž snižují známky stárnutí. Má regenerační účinky na pokožku po slunění, pobytu ve vodě či jinak namáhanou pokožku. Je velmi důležité pečovat o pokožku i po slunění nejen během pobytu na slunci. Můžete vybírat také z další široké škály přípravků.

Čisté stříbro ochrání vaši pleť a také zbaví nedokonalostí

Stříbrné tonikum Silverin na tvář a dekolt je přírodní kosmetický přípravek s obsahem nejjakostnějšího stříbra, které čistí a regeneruje pleť. Tonikum zmenšuje rozšířené póry a uhříky, snižuje vylučování kožního mazu, který spoustu z nás v létě trápí. Navíc uklidňuje podráždění a červenání pokožky po slunění.

Pomůže vám také při vzniku plísní a jiných nepříjemných projevů na kůži včetně kožních projevů jiných vnitřních nemocí. Tento stříbrný zázrak jménem Silverinmůžete koupit za akční cenu 249 Kč.

Nezapomínejte v létě na péči o vlasy a pokožku

V létě byste také neměli zapomínat na péči o vlasy, jelikož slunečním zářením trpí. Dále má na ně vliv také mořská nebo chlorovaná voda. Ideální je výživa pomocí olejů. Vyzkoušejte naše pěsticí oleje, které jsou lisovány za studena, a tím je zachováno maximum živin. Tyto oleje vaše vlasy okamžitě zregenerují a mají stejné účinky i na pokožku celého těla.

Navíc k tomuto zázračnému oleji získáte Šampon Green Tea – Strom v lahvi, který také v letních dnech vaši pokožku hlavy osvěží a vaše vlasy po něm budou krásné hebké a lesklé. Tento šampon vychází přímo z přírody, je šetrný nejen k vlasům, ale i k životnímu prostředí. Enzymy v šamponu neustále pracují, a tím se jeho aktivní účinné látky zvyšují. Šampon má osvěžující vůni zeleného čaje, bambusu a citronové trávy. Využijte naši neuvěřitelnou nabídku za pouhých 399 Kč.

Reklama

Související témata:

Načítám