Hlavní obsah

Charlieho andílci po 15 letech: Jak dnes vypadají?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Budily zdání roztomilých dívenek, které by neublížily ani mouše, když ale přišlo na lámání chleba, změnily se v urputné bojovnice, na které byla krátká i banda ozbrojených hromotluků. Jak se změnily hvězdy akční filmové komedie Charlieho andílci patnáct let po dotočení druhého dílu?

Článek

Charlieho andílci jsou jednou z filmových klasik. Sice nejde o snímek s hlubokou myšlenkou, ale kdo se čas od času rád nepobaví u oddechové komedie? A tou Charlieho andílci rozhodně jsou! První díl měl premiéru v roce 2000 a druhý s podtitulem „Na plný pecky“ v roce 2003. Představitelky hlavních rolí sexy agentek se od té doby přece jen trochu změnily. Která z nich prošla největší proměnou?

Z průšvihářky starostlivou matkou

Nejmladší z „nebezpečné trojice“ je Drew Barrymore, která ve filmu ztvárnila Dylan Sanders. Letos měla herečka na dortu 43 svíček. Za svůj život toho stihla opravdu hodně. Kromě účinkování v několika desítkách filmů a seriálů prošla závislostí na drogách a alkoholu, v sedmnácti si nechala zmenšit prsa, nafotila nahé fotky pro časopis Playboy, přiznala bisexuální orientaci, třikrát se vdala, porodila dvě děti a všechny své životní peripetie i radosti sepsala do dvou knih.

Foto: Profimedia.cz

Drew Barrymore (43) vypadá pořád velmi mladěFoto: Profimedia.cz

Vztahy se známými muži

Rozdělení na zrzku (Drew Barrymore), černovlásku (Lucy Liu) a blondýnu (Cameron Diaz), které platilo ve filmu, už není aktuální. Stejné barvě vlasů zůstala věrná pouze pětačtyřicetiletá herečka Cameron Diaz, která si v „Andílcích“ zahrála Natalii Cook. I ona má na svém kontě bohatou filmografii. Režiséři ji většinou obsazují do role sexy krásek.

Jako jediná ze slavné trojice se rozhodla pro život bez dětí. Kvůli kariéře by totiž nemohla být k dispozici čtyřiadvacet hodin denně. Po několika nevydařených partnerstvích, mezi kterými byl i vztah se zpěvákem Jaredem Letem (46) nebo s Justinem Timberlakem (37), se v roce 2015 provdala. Jejím manželem se stal o necelých sedm let mladší kytarista Benji Madden (39), který kdysi chodil s Paris Hilton (37), dědičkou hotelového impéria.

Foto: Profimedia.cz

O tom, jak si udržet bezchybnou postavu, napsala Cameron Diaz (45) knihy „The Body Book“ a „The Longevity Book“Foto: Profimedia.cz

Kráska s exotickými kořeny

Asi největší proměnou prošla poslední a také nejstarší špiónka Lucy Liu (49), v Charlieho andílcích jako Alex Munday. Nedávno se na veřejnosti objevila jako blondýnka. Asi to nebylo úplně špatné rozhodnutí, ale její havraní vlasy nám trochu chybějí. Lucy Liu vychovává tříletého syna Rockwella, kterého jí odnosila náhradní matka. Důvod si herečka, která úzkostlivě střeží svoje soukromí, nechává pro sebe. Není ani jasné, jestli jí s výchovou pomáhá nějaký „muž snů“.

Lucy Liu je skutečně všestrannou ženou. Nejen že hraje, ale také režíruje, ve volném čase trénuje bojová umění, ráda si vyrazí na lyže i na túru do hor. Ovládá také hru na akordeon, fotí a maluje.

Foto: Profimedia.cz

Myslíte, že se Lucy Liu (49) změna na blondýnu povedla?Foto: Profimedia.cz

Komu to dnes podle vás nejvíc sluší?

Reklama

Načítám