Hlavní obsah

Slavné krásky tehdy a dnes: Komu čas (ne)svědčí?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Perfektní postava, bezchybný make-up, vlasy jako kdyby právě přišly od kadeřníka. Kdykoliv vidíme slavné krásky, máme pocit, že byly k tomu, být dokonalé, předurčeny. Jenže i ony vypadaly na začátku kariéry jinak. Víc jako my, prosté smrtelnice.

Článek

Některé dívky, když vidí jejich fotografie na sociálních sítích nebo v módních magazínech, začnou propadat depresím, že ony tak dokonalé nejsou a nikdy nebudou. Jenže než se dostaly do rukou vizážistů, stylistů, osobních trenérů a poradců, vypadaly hvězdy jako všechny ostatní ženy. Dnes jsou sice krásné, ale jejich přirozenost se trochu vytratila.

Kim Kardashian (37)

Možná jste také někdy přemýšleli nad tím, čím se vlastně Kim Kardashian proslavila. Podíl na tom má v Americe známý Robert Kardashian (†59), její otec a zakladatel firmy Movie Tunes, ale hlavně její sklony k exhibicionismu. Snažila se proslavit jako herečka, ale marně. Před zraky lidí se ale nakonec stejně dostala, a to když v roce 2007 natočila se svým tehdejším přítelem erotické video, které, prý bez jejího vědomí, proniklo na veřejnost. Americká televize E! Network jí potom nabídla, zda by společně se svojí početnou rodinou nechtěla účinkovat ve vlastním pořadu. Slávu pak vždy přiživovala vztahy se slavnými muži, až v roce 2012 začala randit s raperem Kanyem Westem (41), kterého si v roce 2014 vzala a se kterým má dnes tři děti.

Foto: Profimedia.cz

Před zhruba deseti lety nedávala Kim Kardashian ještě tolik na odiv své ženské proporce a zjevně chodila i méně do solária Foto: Profimedia.cz

Kristen Stewart (28)

Kristen Stewart vypadá trochu jako chlapec, ale vždycky tomu tak nebylo. Její hvězda začala stoupat v roce 2008, kdy měl premiéru první díl „Twilight ságy“, ve které hrála Bellu, dívku, jež se zamiluje do upíra, kterého hrál Robert Pattinson (32). Zamilovala se do něj i v reálu a hlavní hvězdy romance pro puberťáky spolu začaly chodit. Tehdy to byla spíš jemná holčička. V roce 2013 změnila styl a také se začalo hovořit o její sexualitě. V roce 2016 se poprvé objevila na veřejnosti se zpěvačkou SoKo (32) a už nebylo pochyb, že kromě mužů ji to táhne i k ženám. Dnes je její přítelkyní modelka Stella Maxwell (28).

Foto: Profimedia.cz

Kristen Stewart se svoji ženskost většinou snaží potlačit Foto: Profimedia.cz

Megan Fox (32)

Věděla od dětství, že chce být herečka. Vyrůstala sama s maminkou, a tak byla na pozornost, která bude upřena jen na ni, zvyklá. Na škole to bylo horší – Megan byla krásná, což jí dávaly závistivé holky dost sežrat. Od čtrnácti si přivydělávala jako modelka a v roce 2004 dostala první větší roli v teenagerské komedii „Zpověď královny střední školy“. Největší slávy a úspěchu se jí ale začalo dostávat až od roku 2007, kdy se objevila ve filmu „Transformers“. Od té doby točí průměrně jeden film ročně. S každým dalším rokem vypadá smyslněji.

Foto: Profimedia.cz

Uhrančivý pohled Megan Fox zůstal, jinak je to ale jiná žena! A rozdíl? Deset let! Foto: Profimedia.cz

Jessica Biel (36)

Herečka Jessica Biel se na televizních obrazovkách objevuje už od puberty, kdy hrála v seriálu „Sedmé nebe“ (1996–2006). Od té doby se jí daří čím dál líp a Jessica Biel se stala jednou z nejvyhledávanějších mladých hereček současnosti. Nutno říct, že za tu dobu se zas až tolik nezměnila. Působí stejně přirozeně jako na začátku své kariéry. Bez skandálů žije v manželství se zpěvákem Justinem Timberlakem (37), se kterým vychová tříletého syna Silase.

Foto: Profimedia.cz

Jessica Biel se za ta léta téměř nezměnila!Foto: Profimedia.cz

Miley Cyrus (25)

Asi nejvíce proměnami prošla zpěvačka a herečka Miley Cyrus. Začínala v seriálu „Hannah Montana“ (2006–2011), kde hrála mladou zpěvačku žijící dvojím životem, aby se okolí nedozvědělo, že jde o popstar. Jako kdyby se později chtěla vymanit ze škatulky poslušné tatínkovy holčičky, nechala se potetovat, ostříhala si dlouhé vlasy a začala vystupovat v provokativních lascivných kostýmech, které často nezakrývaly ani ty nejintimnější partie. Prostě rebelka tělem i duší. Poslední rok to ale vypadá, že se zklidnila a zase podobá holce, kterou byla na začátku kariéry. Po boku herce Liama Hemswortha (28), se kterým chodí od roku 2016, se z ní stává krásná mladá žena.

Foto: Profimedia.cz

Miley Cyrus si prošla mnoha změnami, poslední dobou se snaží být opět trochu více ženská Foto: Profimedia.cz

Líbili se vám víc předtím, nebo dnes? 

Reklama