Hlavní obsah

Chce se milovat jen v horké vodě? Využijte toho!

Foto: isifa

Vzrušuje ho horká voda? Mohou být horší věci!Foto: isifa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete se milovat, ale váš partner už zase míří do koupelny, protože dosahuje vyvrcholení jen v horké vodě? Pak vězte, že máte doma ablutofilika! Poradíme vám, jak si sex s ním zpříjemnit.

Článek

Kdo by to neznal. „Společná koupel s mužem se může stát vzrušující příležitostí k dovedení muže na pokraj orgasmu,“ říká Glenn Wilson, evoluční psycholog a autor mnoha knih o sexu, žijící v Londýně. Jsou ale i tací, kteří si na koupeli zakládají víc, než je zdrávo, říká se jim ablutofilici. Řekneme vám, jak takového člověka poznat a jak ho z koupelny občas dostat do ložnice.

Závislost na vodě? I to je možné!

„Kdybych si to párkrát za týden neudělal ve vaně, umřel bych,“ popisuje anonym na jednom diskusním fóru. „Miluju horkou vodu, jak mi stéká po těle, ten proud i tlak. Stačí namířit si sprchovou hlavici na varlata a jsem v sedmém nebi. Pak už jen dva tahy rukou, a není co řešit. Takový orgasmus mi nedá žádná žena na světě,“ vyznává se ze svých pocitů. Taky vás napadá, jaké by to asi bylo, kdyby byl váš partner ablutofilik?

Tak se totiž říká člověku, který dosáhne pohlavního vzrušení nebo orgasmu pouze tehdy, když se ponoří do vany s teplou vodou nebo se ukájí pod sprchou. V některých případech stačí i pouhé pomyšlení na mokré hrátky a jeho pohlaví doslova salutuje.

Foto: thinkstock

Říká se, že se má zkoušet všechno, co zajímá oba, a nic, o co jeden nestojíFoto: thinkstock

Kdy být ve střehu?

Většinou se ale ablutofilik není schopen bez horké lázně dostatečně vzrušit a mít orgasmus. Je to podmínka jeho uspokojení, čímž se liší od těch, kteří prostě jen milují ten rituál namydlení se s partnerem, jsou příznivci sexuálních poloh vestoje, mají rádi nevšední hrátky ve sprchovém koutě, mazlení a masáž pod proudem vody. „Je nutné odlišit fetišismus od pouhého sexuálního experimentování i v rámci masturbačních aktivit normálních mužů,“ upozorňuje sexuolog Petr Weiss. Ale i pak, když někdo vodu miluje až příliš, není všem dnům konec.

Zařadit fetiš do partnerských aktivit totiž lze, pokud to nikterak nenarušuje milenecké soužití a dohodnete se na kompromisu. „Ten můj to má taky rád. Pořád mě přemlouvá, ať si s ním lehnu do vany, přejíždím po sobě sprchou, masíruju ho hlavicí a tak. Někdy je to docela zábava a já proti tomu nic nemám,“ říká Vanda. Vždyť sex ve vodě má něco do sebe… Inspirujte se!

Tipy pro vodní hrátky

První orgasmus: Třeba Mary Jo Rapini, sexuální psychoterapeutka z Houstonu říká, že v horké koupeli nebo sprše je větší šance na orgasmus, neboť teplá voda uvolňuje svalstvo a odplavuje nervozitu. Proto pod vodu nahání všechny ženy, které na svůj první orgasmus teprve čekají.

Foto: isifa

Vana s horkou vodou přináší uvolnění a zbavuje stresuFoto: isifa

Mokrý orální sex: Střídáním teplot vody se docílí lepšího prokrvení pohlavních orgánů tedy i intenzivnějšího vyvrcholení. Temitayo Olatunde, sexuální poradce z Marylandu, má tip pro všechny, kteří si na dlouhé koupele moc nepotrpí, a přesto by chtěli vyzkoušet střídání teplot a silnější orgasmy. „Dejte si k posteli dva šálky s vodou, jedna bude naplněná teplou až horkou, druhá studenou,“ radí všem mužům. „Začněte lízat a sát vulvu vaší partnerky. Po několika minutách opakujte stejný postup s horkou vodou v ústech, střídejte to se studenou. Něco takového by vaše žena měla zažít,“ radí pánům tvorstva.

Očistný rituál: To Glenn Wilson hlásá směrem k ženám. „Ponořte se do vody. Namydlete partnera vpředu dole jemně, vyhněte se pohlavnímu údu, používejte dlouhá pohlazení. Pak jemně přetáhněte předkožku dozadu a pomalu začněte masturbaci,“ doporučuje s tím, že až bude prosit o vyvrcholení, ne aby vás napadlo mu vyhovět. „Osušte ho nahřátým ručníkem a odveďte jej do vedlejší místnosti k závěrečnému milování.“

Asi je v každém z nás kousek ablutofilika… Taky máte rádi hrátky v horké vodě?

Související témata:

Načítám