Hlavní obsah

Chcete mít větší oči? Zkuste bílou linku!

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trik s bílou linkou asi znáte. Kajalovou tužku nanesete do spodní vnitřní linky, aby se vám opticky zvětšily oči. Co ji ale zkusit na horní víčko? Letní líčení, které musíte vyzkoušet!

Článek

Černá linka je ikonická a nikdy nevyjde z módy. Na denní líčení se může zdát příliš tvrdá, a proto je její skvělou alternativou linka v bílé barvě. Bílá kajalová tužka do vnitřní linky je klasika a hodí se především, když si stínujete oči tmavšími barvami. Oko nevypadá tak zapadlé, ale naopak větší a svěžejší.

Foto: Profimedia.cz

Margot Robbie (30) si vyzkoušela bílou linku už na premiéře filmu v březnu 2018. Lady Gaga (34) v ní září ve svém novém klipu k písni Rain On MeFoto: Profimedia.cz

Oko můžete lehce vystínovat přirozeným hnědým odstínem, ale klidně nechce vyniknout jen linku samu o sobě. Důležité je nezapomenout pořádně zvýraznit řasy. V novém beauty tutoriálu vám vizážistka Soňa Šajdáková ukáže, jak na celé líčení, kterému dominuje tekutá oční linka v bílé barvě. Slušet bude všem barvám očí!

Bílé linky

Foto: Archiv firem

Zleva: Tekuté linky KVD Vegan Beauty, 269 Kč, prodává Sephora. Kajalové oční linky MAC, 315 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Tekuté oční linky Revolution PRO, 103 Kč. Tekuté oční linky NYX, 219 Kč, obojí prodává NotinoFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Krémová tužka na oči Fenty Beauty, 550 Kč, prodává Sephora. Linky ve fixu Dior, 779 Kč, prodává DouglasFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Linky ve fixu essence, 70 Kč. Tužka na oči Shiseido, 610 Kč, prodává NotinoFoto: Archiv firem

Zůstanete věrné raději černé? Otestovaly jsme dlouhotrvající linky ve fixu!

Související témata:

Načítám