Hlavní obsah

Chlupatý prázdninový deník i kniha? Vyrobte dětem cool obal

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete děti o prázdninách lépe motivovat, aby si psaly prázdninový deník nebo četly knihy? Vyrobte jim na ně vtipný obal, který je trendy. Ve videu vám ukážeme, jak na to.

Článek

Plyšové či flitrové sešity jdou v poslední době v papírnictvích či hračkářstvích na dračku. Kluci i holky je přímo zbožňují. Některé jsou dokonce ozdobené vtipným obličejem, ušima nebo výšivkou. A my vám ukážeme, jak si takový chlupatý obal snadno vyrobíte podle vlastní fantazie a přání. Dětem poslouží jako ochrana na prázdninový deník i oblíbenou knihu.

Stačí v textilní galanterii pořídit kousek plyšové či chlupaté látky anebo použít levný povlak na polštářek o rozměru 40 × 40 cm, jako jsme to udělali my. (Kdyby vám pak měl snad chybět, vyrobte si povlak na polštář z trička – a bez šití.) K tomu rovnou pořiďte lepidlo na textil, čtvrtky, kousek dekorativního filcu, pohyblivé oči a bambulku na nos. Ostatní už sledujte v našem video návodu.

Dětem se budou líbit i další letní tipy. Jistě ocení čokoládové mističky z balonků a zalíbí se jim návod, jak vyrobit vtipnou dózu ze sklenice.

Reklama

Související témata:

Načítám