Hlavní obsah

Čím více kil, tím méně sexu aneb Jak to mají obézní lidé s milováním?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak to mají tlouštíci v posteli? Téma, které mnohé zajímá, ale bojí se zeptat. Ke zdravému životu sex patří. Většina lidí ho bere jako přirozenou součást života. Napadlo vás ale někdy, že obézní lidé ho mít nechtějí, nebo dokonce ani nemohou?

Článek

Další díl seriálu „Skvěle v těle“ internetové televize Stream.cz vám přiblíží, jak to mají obézní lidé s intimním životem. Výrazná nadváha totiž ovlivňuje nejen vzhled a psychický stav, ale také chuť na sex. A to, jak asi tušíte, dost negativně. Obézní lidé jsou často unavení, více podráždění, nebo mají dokonce psychický blok.

Nedostatek pohybu a ohromné porce jídla zhoršují nejen fyzickou zdatnost člověka, ale navíc se tělu nedostává vyplavení těch správných hormonů, což ovlivňuje mimo jiné i sexuální život. Co se vlastně děje v těle při velkém přísunu cukrů a tuků, a jaké problémy lidem hrozí? To vše vám ve videu prozradí výživová koučka Kristýna Báčová.

A co vy? Dopřejete si raději spoustu jídla, nebo spoustu sexu?

Reklama

Načítám