Hlavní obsah

Co čeká v říjnu vaše znamení? Přinášíme tarotový horoskop!

Foto: lithian, Shutterstock.com

Říjen podle tarotu. Jaký bude ten váš? Řekneme vám toFoto: lithian, Shutterstock.com

Reklama

Co přinese právě vám a vašemu znamení říjen? Bude úspěšný, nebo spíš těžko k přežití? To vám prozradí tarotové karty a náš výklad z nich. Jak tento podzimní měsíc prožijete?

Článek

Říjnového úplňku se dočkáte 16. 10. a ponese se ve znamení Berana. Co to znamená? Že byste se po hlavě měli pustit do nových projektů a věcí, které jste dlouho odkládali. Právě Beran s sebou přináší tu potřebnou „nakopávací" energii, díky které je pravděpodobné, že se vám vybraný projekt skutečně povede rozjet. Úplněk v Beranu vybízí ke zkoušení nových věcí, je odvážný i trochu lehkomyslný, tak toho využijte a nechte se unášet na vlně zábavy.

Co dalšího může říjen nabídnout právě vašemu znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.) Rytíř holí – 2 pohárů – 7 holí

Beranům říjen vyloženě přeje, hlavně těm nezadaným. Na obzoru se totiž objeví někdo, kdo by rozhodně stál za hřích, protějšek vašich snů. Pokud by to náhodou neklaplo a nebyla z toho láska na věky věků – což se ale zdá alespoň pro tuto chvíli pravděpodobné – určitě získáte po vášnivém románku alespoň dobrého přítele. A těch není nikdy dost. I zadaní si užijí měsíc překvapivého souznění a harmonie. Pozor však na pracovním poli, bude nutno zabojovat a obhájit se před závistivci.

Býk (21. 4.–21. 5.) Císař – 9 holí – Eso mečů

Je před vámi důležité pracovní rozhodnutí, příležitost, kterou byste neměli zmeškat. Odložte emoce někam do pozadí, tady je zapotřebí chladné logiky a rozumu. Dejte si pozor, abyste se opravdu rozhodli podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, nejrůznější našeptávači mohou radit špatně. Snad i kvůli velkému soustředění na práci přijdou vaše vztahy trochu zkrátka, napravte to příští měsíc, protože pokud budete své blízké zanedbávat dlouhodobě, nedopadne to s vámi vůbec dobře.

Foto: YURALAITS ALBERT, Shutterstock.com

Před Býky stojí pracovní rozhodnutí, které by neměli propásnoutFoto: YURALAITS ALBERT, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5.–21. 6.) 7 mečů – 6 holí – Eso pentaklů

Vypadá to, že na vás někdo nastražil boudu – v slibném pracovním projektu je nějaký háček, který vám má zůstat skryt, mějte tedy oči na stopkách, abyste ho včas odhalili a nezůstali viset na něčem, čemu je možné se vyhnout. Když se vám však povede zádrhel odhalit a odstranit, budete za hrdinu, a navíc si i finančně přilepšíte. Také ve vztahu stojíte na začátku nové, velmi obohacující fáze, která vás posune na zcela jinou úroveň. Vrhněte se do ní po hlavě a zapomeňte na nějaká zadní kolečka, na ta se nehraje.

Rak (22. 6.–22. 7.) Velekněz – 9 pohárů – Milenci

Říjen s sebou pro vás nese dobré zprávy, hlavně ve vztahové rovině. Nepůjde sice o nezkrotnou vášeň, ale o hluboké porozumění a souznění duší, což se do života hodí poněkud více. Nezadaní se tedy mohou těšit na zajímavou známost, zadaní zase na velmi příjemný měsíc soužití, který posune vztah o kus dál. Bude čas plnit si sny, protože štěstí stojí na vaší straně. Pusťte se tedy i do riskantnějších podniků, které jste delší dobu odkládali. Štěstěna stojí při vás, tak toho využijte.

Lev (23. 7.–22. 8.) Síla – Spravedlnost – 6 pentaklů

Říjen pro vás vypadá dosti pozitivně, všechno se nějak „vyčasí“ a věci dopadnou tak, jak by měly. Konečně se vyřeší to, co vás dlouhodobě trápilo, najdete v sobě sílu udělat rozhodující krok. Buďte velkorysí a pomáhejte svému okolí, vrátí se vám to, až budete potřebovat. Počítejte s tím, že si budete muset oběhnout úřadové kolečko, ať už řešíte cokoli. I když to bude na delší dobu, nakonec vyřídíte vše, co je třeba, což se počítá – alespoň si to zase nějaký čas nebudete muset zopakovat.

Foto: Rido, Shutterstock.com

Pokud máte před sebou nějaká jednání na úřadech, zkuste si je připravit dopředu...Foto: Rido, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.) 8 pentaklů – 10 pentaklů – Velekněžka

Možná máte trochu pochybnosti o tom, jestli váš vztah směřuje tam, kam by měl, cítíte se trochu osaměle a odstrčeně. Je čas na tom zapracovat a věnovat v říjnu vztahu více energie než obvykle, protože se vám všechna zase vrátí zpět. Zapracujte na pohodlí a klidu ve svém domově. A to platí i pro ty, kteří jsou single, potenciální partner se pak o něco pravděpodobněji objeví na obzoru. Říjen mimo jiné také svědčí práci, kde bude všechno šlapat. Což by se mělo následně projevit i na finanční situaci.

Váhy (23. 9.–23. 10.) Eso pohárů – Kolo štěstí – 6 mečů

Osud vám přinese něco, co jste sice nečekali, ale velmi vás to potěší – může to být nečekané povýšení, nové atraktivnější místo nebo třeba miminko, každopádně se věci ve vašem životě obrátí jiným směrem. Na druhé straně se ale pro své štěstí budete muset i něčeho vzdát – někdo z vašich přátel se od vás odvrátí a ukáže, že takovým přítelem zase není. Zrada bolí, ale překonáte ji. Během října vás také čekají výlety a nové zážitky, užijte si je, zima se pak ponese spíše v klidnějším duchu.

Štír (24. 10.–22. 11.) 10 holí – Páže holí – 9 pentaklů

V říjnu budete hodně pracovat a ve stresu. I když budete mít pocit, že toho na vás bylo naloženo příliš a že to nikdy nemůžete zvládnout, vydržte! Po krvi a potu na vás čeká více než zasloužená odměna a rozhodně si materiálně přilepšíte. Ani doma to nebude pohádka – vaše ratolest vám uchystá nepříjemné překvapení, snažte se to zvládnout s klidem. Mějte na paměti, že s horkou hlavou nevyřešíte nic k vaší spokojenosti, tak zhluboka dýchejte a všechno řešte s grácií.

Střelec (23. 11.–21. 12.) Ďábel – Páže pentaklů – 3 pohárů

Pro vás bude říjen plný pokušení hodit všechny povinnosti za hlavu a chovat se lehkomyslně, užívat si nicnedělání a zábavy. Bohužel by vám to nic dobrého nepřineslo, snažte se tedy nic zásadního nezanedbat, ať je vaše nutkání sebevětší. Může vám to dát dost zabrat. V oblasti lásky a vztahů je všechno naprosto skvělé, užijete si zábavu s přáteli i vášnivé noci s partnerem. Příliš pozitivní to však nebude v otázce materiálních záležitostí, takže se snažte šetřit a hlídat si výdaje, ať nejste nepříjemně překvapeni na konci měsíce.

Foto: Yeko Photo Studio, Shutterstock.com

Na Střelce čekají vášnivé noci s partnerem. Tak si je užijteFoto: Yeko Photo Studio, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) Věž – 8 pohárů – Královna pohárů

Tento podzim vám zatím moc nepřeje. Budete platit za svoje předchozí chyby a ztráta pro vás bude bolestná. Neúspěch na poli pracovním a po materiální stránce je nutno akceptovat a trest pokorně přijmout, jen tak se vše rychle vrátí do normálu, i když některé věci už napravit nelze. Pochopení a podporu hledejte u partnera, milující náruč pro vás bude připravena a plná pochopení. Ukažte svým drahým, že jejich lásku opětujete, udělejte pro ně něco hezkého.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) 9 mečů – 6 pohárů – Královna holí

Říjen se hlásí s depresí, která se vám usadí za krkem a nebude chtít zmizet. Problémy v práci i v soukromí jsou asi nevyhnutelné. Z nejhoršího vás vytáhne přítelkyně či známá z minulosti, někdo, s kým jste se vůbec setkat neměli. Nový příliv energie a inspirace, který tato spasitelka přináší, využijte beze zbytku, jen tak se zbavíte pocitu marnosti a bezmoci. Čas od času si dopřejte nějakou radost, která vás udrží v dobré náladě i navzdory počasí a menším nezdarům.

Ryby (21. 2.–20. 3.) 5 mečů – Luna – 3 mečů

Hádky s partnerem působí ve vaší mysli zmatek. I když jste vlastně vítěznou stranou, nepřináší vám to žádnou radost, spíše naopak. Naučte se omlouvat i odpouštět, než bude pozdě a o partnera definitivně přijdete. Z melancholie a nepříjemností tohoto měsíce mohou vznikat zajímavá díla, občas smutek přináší neobvyklé nápady. Zkuste své rozjitřené emoce nějak umělecky využít. A vyplačte se, to někdy pomáhá. Jen si v tom smutku nelibujte přespříliš.

Co myslíte, jak prožijete říjen právě vy?

Reklama

Načítám