Hlavní obsah

Co čeká vaše znamení v listopadu? Přinášíme oblíbený měsíční tarotoskop!

Foto: Nina Buday, shutterstock.com

Jaký bude právě pro vás letošní listopad?Foto: Nina Buday, shutterstock.com

Reklama

Co přinese právě vám a vašemu znamení listopad? Vyhnou se vám tradiční podzimní chmury a deprese? To vám prozradí tarotové karty a náš výklad z nich. Jak tento podzimní měsíc prožijete?

Článek

Listopadového úplňku se dočkáte 14. 11. a ponese se ve znamení Býka. To znamená, že je listopad ideálním měsícem na to, abyste trochu zahýbali se svou materiální situací a třeba ji také pošťouchli směrem k lepšímu.

Býk materiálnu přeje, takže teď je ta správná chvíle. Kromě toho je taky ideální čas zrealizovat všemožné nákupy nábytku a další úpravy vnitřních obytných prostor. Býk a jeho estetické vibrace jsou vlastně zárukou, že to dopadne dobře.

Co dalšího může listopad nabídnout právě vašemu znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.) 4 meče – Mág – 10 pentaklů

S příchodem podzimu jste upadli do jakési letargie, ze které se ne a ne vytrhnout. Nemáte vůli k životu, nic se vám nechce a nejradši byste své dny trávili zalezlí doma pod peřinou – což se vám absolutně nepodobá. Je čas zase se nechat inspirovat a naskočit do rozjetého vlaku.

Koukejte se kolem sebe a hledejte to, co zase zažehne váš vnitřní oheň a promění vás zpět v kreativního a cílevědomého jedince. Díky tomu se zase dostanete zpět na vrchol, kde je ostatně místo všech Beranů.

Býk (21. 4.–21. 5.) král mečů – Milenci – eso holí

V nedávné době jste se setkali s někým, kdo vás naprosto okouzlil – je to chytrý a ambiciózní člověk, velmi intelektuálně založený a s obrovským charismatem. Ve vašem životě se zkrátka objevila nová autorita – a vaše pocity směrem k tomuto jedinci jsou nejasné.

Na jedné straně se cítíte hrozně malincí před jeho dokonalostí, na druhé vás neodolatelně přitahuje. Ujasněte si své priority a to, k čemu tohohle člověka potřebujete, jak s ním chcete fungovat – a pak prostě popadněte příležitost za pačesy a vydejte se tím správným směrem.

Foto: clownbusiness, shutterstock.com

Býci, nad protějškem, který vás zvláštním způsobem fascinuje, zkuste popřemýšlet s odstupemFoto: clownbusiness, shutterstock.com

Blíženci (22. 5.–21. 6) eso pentaklů – král holí – Spravedlnost

Dostalo se vám příležitosti něco změnit, pustit se do projektu, který opravdu zahýbá nejen vaším světem a dostane vás až tam, kam by se vám ani nesnilo. Problémem je však vaše hrdost – podmínkou tohoto projektu je to, že budete spolupracovat s někým, kdo vám tak úplně nesedí, koho si nevážíte a nerespektujete, ačkoli byste měli.

Je ale potřeba, abyste se na celou záležitost podívali jasnýma a spravedlivýma očima – nejde náhodou jen o osobní antipatie? Ten člověk si váš respekt zaslouží, tak sami sebe nebrzděte.

Rak (22. 6.–22. 7.) eso mečů – Milenci – král mečů

Nedávno jste dost zaskórovali a předvedli se v tom nejlepším světle, což k vám přitáhlo oči lidí ve vašem okolí. A mezi nimi je i nějaký ten potenciální protějšek – nebo snad dokonce vícero takových. Pravda je, že na vás čeká nepěkné dilema, kdy se ocitnete v jakémsi víceúhelníku a bude třeba si jasně vybrat, na kterou stranu se přiklonit.

Ačkoli se říká, že ve vztazích by se mělo vždy jednat podle toho, co říká srdce, tentokrát spíš poslouchejte rozum. Ten drží klíč k tomu „správnému“ řešení.

Lev (23. 7.–22. 8.) 6 pohárů – Velekněžka – páže pentaklů

V poslední době nějak příliš žijete minulostí – nostalgicky vzpomínáte na všecko pěkné a věnujete energii tomu, co už bylo. A kvůli tomu stojíte na místě. Nemějte z toho však výčitky, zkrátka přišel čas, kdy je potřeba, abyste se věnovali sobě samým a svému nitru. Poznejte se. Zjistěte, co opravdu chcete, jací opravdu jste.

Tohle poznání zlepší vaši intuici i schopnost naslouchat druhým a vcítit se do jejich situace. Již brzy budete mít možnost tyto schopnosti uplatnit v praxi, až k vám někdo přijde pro radu.

Foto: Rido, shutterstock.com

Lvi si udělají čas sami na sebe a své vzpomínky. A to je dobře!Foto: Rido, shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.) osm pentaklů – Kolo štěstěny – Spravedlnost

Ke svému životu přistupujete pečlivě, všechno plánujete, kroky podnikáte s rozvahou a přesně víte, kam kráčíte. A pak se vám najednou život obrátí na ruby. Máte pocit, že vás svět tak nějak zradil, že ačkoli jste dělali všechno správně, najednou je všechno vzhůru nohama a jedna maličká náhoda se postarala o to, že se vaše budoucnost rozpadla na kusy.

Je potřeba, abyste našli ztracenou rovnováhu, zase položili obě nohy na zem a zúčtovali – tenhle převrat rozhodně nebude mít jen špatné následky.

Váhy (23. 9.–23. 10.) páže pohárů - 3 pentakly – Vůz

Máte poslední dobou pocit, že váš život nějak ztratil smysl, že už nemáte žádný cíl, nemáte se za čím hnát, přepadají vás deprese? Není to ale proto, že přehlížíte všechny příležitosti a podané ruce proto, že vybočují z vaší zaběhnuté rutiny?

Jedna taková skvělá nabídka, která by vás mohla obohatit, je právě teď tady. Bude vyžadovat, abyste se naučili něco nového, abyste se pustili do něčeho, co pro vás nejspíš nebude vůbec lehké. Ale výsledek? Ten bude stát za to. Tak se na tu cestu vydejte! Na jejím konci čeká dobrý pocit a kdovíco ještě.

Štír (24. 10.–22. 11.) Velekněz – rytíř pohárů – Císař

Ponořili jste se sami do sebe a svůj čas věnujete tomu, že poznáváte vám podobné lidi, hledáte své spřízněné duše a ty, co vám rozumí. Chcete kolem sebe vystavět komunitu lidí, se kterými se budete navzájem obohacovat. A opravdu se vám to daří, poznali jste a ještě poznáte spoustu zajímavých lidí, na které byste třeba jindy nenarazili.

Pokračujte v tom, co děláte, otvírejte se druhým a přijímejte je do svého života. Díky tomu bude stabilnější a spokojenější a co víc byste si mohli přát?

Střelec (23. 11.–21. 12.) 2 pentakly – 6 pentaklů – Poustevník

Cítíte se nejistě a nejste tak úplně sami sebou. Zvažujete každé rozhodnutí několikrát, nevíte moc, co si se sebou počít. Jako kdyby vám zmizela pevná půda pod nohama. Pořád věříte tomu, že vás z toho někdo vytáhne, pomůže vám srovnat si priority a cíle.

Ale tak to není. Z tohohle stavu vás nemůže dostat nikdo jiný než vy sami. Protože jedině vy sami se znáte a jen vy sami se můžete naučit se znát. Zkuste se tedy na pár dní zavřít do vlastní hlavy a všechno si to urovnat. Uvidíte, jak vám to prospěje!

Foto: Nikodash, shutterstock.com

Střelcům pomůže vyjít z chaosu pouze vlastní vnitřní i vnější pořádekFoto: Nikodash, shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) rytíř pentaklů – 9 pohárů – 9 holí

V práci jste spojili síly s někým, kdo vám ukázal, že když se chce, všechno jde. Tenhle člověk je doslova ztělesněním ambicí a dobrých nápadů a vy jste si tak nějak zvykli kráčet po jeho boku k úspěchu. A opravdu se vám daří, protože vás jen pouhá jeho přítomnost motivuje k takovým věcem, na které jste si dřív ani netroufali pomyslet.

Teď je ale čas se postavit na své nohy. Možná se budete ze začátku cítit nejistě bez svého „průvodce“. Ale zahoďte opatrnost, zahoďte obavy, vždyť vy to zvládnete i sami, jen si začněte věřit.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) 7 pentaklů – 5 mečů – 6 pohárů

Právě teď se cítíte naprosto demotivovaně a na dně. Nějakou dobu se vám prostě nedaří nic, na co sáhnete, utržili jste pár ran v pracovním i osobním životě a máte zkrátka pocit, že štěstí došlo a teď na vás číhá jen temnota. Musíte se z toho dostat. Musíte si vzpomenout, že ne všechno na světě je černé a že takhle to v životě bývá: právě než věci naberou ten správný směr, bývají nejčernější.

Nevzdávejte to, soustřeďte se na budoucnost a uklidňujte se vzpomínkami. Tohle období překonáte!

Ryby (21. 2.–20. 3.) 10 pentaklů – eso pohárů – páže holí

Užíváte si teď dobré časy. Vaše práce byla odměněna, jste zdraví, cítíte se spokojeně a šťastně, kolem sebe máte spoustu zajímavých lidí. Jste zkrátka na dobrém místě a nic nenaznačuje, že by to mělo být v dohledné době jinak. Přesto z toho máte podivný pocit – jako kdyby to bylo špatné, mít se v životě dobře. Jako kdyby vám někdo mohl vyčítat, že jste až příliš šťastní.

Na tohle koukejte zapomenout a probuďte v sobě malé dítě, které se bude z úspěchů radovat. Protože jedině tak si je plně užijete a budete zcela šťastní.

Listopad přinese mnohé, jak ho prožijete právě vy?

Reklama

Načítám