Hlavní obsah

Co dělat, když penis vyklouzává?

Foto: Thinkstock

I s malým... prostě vždycky neplatí a je třeba tomu druhému (a sobě) pomociFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Víte, kdy se čtyři ruce sejdou nejrychleji? Když vyklouzne! Řeč je samozřejmě o penisu, který ne a ne při milování zůstat v ženském klíně. Je to opravdu neřešitelný problém? Není! S pomůckami a vhodnými polohami dosáhnete spokojenosti na obou stranách!

Článek

„Můj předchozí partner byl obdařenější, což mi naprosto vyhovovalo. Teď mám ale problém zvyknout si na nového přítele, který má penis menší,“ stěžuje si čtenářka Adriana, která v tom vidí opravdovou katastrofu. „Při milování to docela obtěžuje, protože já se skoro nemůžu ani pohnout, aby penis nevyklouzl ven. Pořád se na to soustředím, snažím se ho v sobě udržet a jsem z toho nervózní. Nebaví mě totiž ležet bez hnutí nebo se hýbat jen opravdu opatrně a pomalu, to pak z toho sexu nic nemám,“ dodává s povzdechem. A my ostatní jí vážně rozumíme…

Sexuolog radí: Objevujte vhodné polohy!

„Vypadávající penis dovede opravdu pěkně potrápit. Doporučoval bych zkoušet různé polohy a zůstat u té, která bude nejvíce vyhovovat,“ nechává se slyšet sexuolog Luděk Daneš, a doporučuje polohu, kdy leží žena na zádech a má nohy u sebe - muž má nohy přes její. „Pochva je těsnější a penis tak lépe zůstává tam, kde má být. Poloha zezadu má také šanci na úspěch,“ vyjmenovává sexuolog další možnost. Ano, ženiny nohy u sebe jsou všeobecným „lékem“ na neduhy neposedného penisu, který nechce zůstat v místech, kde je žádaný. Stisk ženiných stehen totiž eliminuje jeho pohyb a pochva ho tak více „obejme“.

Foto: Thinkstock

Hlavně nepoměřovat s ostatnímiFoto: Thinkstock

Pozor na výrazy tváře!

Kámen úrazu je ale někdy hlavně v přístupu než v samotné technice. Ono se to nezdá, nicméně… Hlavně u toho, milé dámy, nudou nevzdychejte. Milenec s menším penisem má kolikrát už tak co dělat, aby se necítil méněcenný, takže není třeba mu jeho situaci připomínat zíváním nebo zíráním do stropu. To radši buďte vynalézavá a šikovná, připravte si polštáře pro vypodložení pánve, kolena semkněte k sobě a přiviňte si je na hrudník. Ať to váš milý zkusí shora. Je tak menší šance, že by to jeho nerozměrné nádobíčko vyskočilo ven. A kdybyste se chtěly inspirovat, pročtěte si náš článek 7 tipů, jak si užít s malým penisem!

Vibrátor na pomoc? A proč ne?

Možností je i přejít k jiným technikám než jen k samotnému pohlavnímu styku. Vždyť ústa nebo stimulace rukou dokážou divy! Genitální masáž klína, orální sání jeho pokladu… Anebo se pro vaše potěšení se domluvte, že si obstaráte nějakou tu vrnící hračku, která v případě potřeby bude pracovat za partnera.

Aby se hned neurazil, že vám jeho vybavení nestačí, zkuste to nejdřív s vibrátorem pro dva (není to tak nápadné). We-Vibe je věcičkou, se kterou jsou spokojeny tisíce a tisíce párů. Po jeho zasunutí do pochvy se k němu přidá partner, čímž se prostor vašeho klína rázem vyplní k nepoznání. Vy budete mít lepší pocit, on si užije stimulaci penisu, který mu tahle šikovná podkovička nabídne.

Kroužky a nástavce penis zvětší

Super pomůckou je i elastomerový návlek s názvem Extras, který penis prodlouží zhruba o 2,5 centimetru. Špička tohoto návleku je totiž vyrobena z plného materiálu, takže v místech, kde milencův penis svou cestu skončí, dojde k nastavení „uměle“. Pořídit se dá za 350 korun.

Prodloužit a zesílit? Žádný problém!

Partnerovi pomůžete cvičením

Připadá vám takové navýšení rozměrů penisu absurdní? Myslíte, že by to plastická chirurgie vyřešila lépe? Pak věřte, že trvalých výsledků se dá dosáhnout opravdu jen skalpelem, nicméně do takových zákroků se pouští jen málo odvážných. Nehledě na to, že prodloužení penisu chirurgicky je pro vás jako ženu bezvýznamné. Při erekci se totiž rozdíl před zásahem odborníka a po něm nepozná. (Více o tomto tématu ZDE. V tomto článku se mimo jiné dozvíte, jaký význam pro sex mají vakuové pumpy).

Váš osobní trenér za necelých 600 korun

Každopádně svádět vinu pouze na druhého je liché. Možná, že problém nestojí vyloženě na straně vašeho partnera. Je třeba se zamyslet i nad šířkou vaší pochvy. Zvlášť během porodu puboprostatické svaly spojující stydkou kost s pánví ztratí svůj tvar. Vy pak máte pocit, že vaše vagina není tak těsná jako dřív. Řešením jsou cviky pánevního dna, které napomáhají vaše proporce vrátit do původních rozměrů. Jak začít cvičit, se dozvíte ZDE. Jestliže si tu námahu chcete ušetřit, kupte si Come Compact GB, trenéra pro posílení pánevních svalů, kterého můžete mít při sobě kdykoli a kdekoli. Již za pouhých 6 minut denně se stav vašich pánevních svalů zlepší!

A vůbec. Jestli vám to klape v partnerství, nějaký kompromis si najdete vždycky. Jenom na rozměrech penisu totiž milostné štěstí nestojí. Nebo snad ano?

Reklama

Související témata:

Načítám