Hlavní obsah

Čtenářka Petra coby modelka: V jarních trendech jí to sekne!

Foto: Eva Malúšová

Roli modelky si vyzkoušela jednatřicetiletá PetraFoto: Eva Malúšová

Reklama

I tentokrát jsme vyšachovali ze hry modelky a dali šanci vám, čtenářkám! Do jarních trendů jsme oblékli jednatřicetiletou Petru, která nezahálí ani na mateřské a pečlivě sleduje, co se zrovna nosí.

Článek

Neklademe požadavky na věk, výšku ani váhu – do seriálu, ve kterém oblékáme vás, reálné ženy, se můžete přihlásit všechny. Stejně tak to postupovala čtenářka Petra, která je momentálně na mateřské (slovo dovolená záměrně vypouštíme :-)) s dvouapůlletým synem a s nadsázkou říká, že to přece nemusí zmanenat jen tepláky a zástěru.

Třásně coby efektní detail

Skloubit aktuální trendy s pohodlím může být jednodušší, než si myslíte. Volně střižený vršek zdobí třásně a módní jsou i úzké koženkové kalhoty, které perfektně vyváží horní díl. Sestavě sluší i placaté boty, takže podpatky můžete nechat s čistým svědomím doma. Chcete model dotáhnout k dokonalosti? Doplňte ho kloboukem.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: kalhoty (Zara, 399 Kč), top (Lindex, 1299 Kč), klobouk (Lindex, 599 Kč), kožené boty (Baťa, 1399 Kč), prsteny (Lindex, 199 Kč/set), náušnice (Dyrberg/Kern, info o ceně v obchodě), kabelka (Lindex, 599 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Klobouky mají jedinečnou schopnost vylepšit každý outfitFoto: archiv firem

Bílá s kapkou barvy

Méně praktickým trendem je sněhově bílá, se kterou se na jaře rozhodně šetřit nebude. Pokud jí ani vy nedokážete odolat, zkombinujte minimálně dva světlé kousky a okořeňte je trochou barvy. Třeba na botách!

Foto: Eva Malúšová

Na foto: kalhoty (Lindex, 799 Kč), košile (Tommy Hilfiger, 3499 Kč), kožené boty (Topshop, 1799 Kč), klobouk (Lindex, 599 Kč), pléd (Van Graaf, 999 Kč), náhrdelník (Orsay, 549 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Barevné lodičky jsou na jaro jako dělané! A nehodí se zdaleka jen k bíléFoto: archiv firem

Módní kontrasty

Jak nosit růžové šaty, aniž byste vypadaly jako z cukrkandlu? Přehoďte přes ně křivák! Samozřejmě nemusí jít jen o růžovou, kožená nebo jako v našem případě koženková bunda bude slušet všem šatům bez výjimky. Čeká vás celodenní pobíhání po městě? Podpatky klidně vyměňte za kecky!

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (Lindex, 999 Kč), bunda (New Yorker, info o ceně v obchodě), náušnice (Tally Weijl, 79 Kč), boty (Baťa, 1399 Kč), náramky (Dyrberg/Kern, info o ceně v obchodě)Foto: Eva Malúšová

O velikost větší

Stále oblíbený je také oversized trend, který se prolnul i do nabídky jarních kabátů. Co říkáte na ten světle zelený se zkrácenými rukávy? I v tomto případě se vyplatí doplnit volnější svršek úzkými kalhotami.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: kabát (Esprit, 3999 Kč), džíny (Tally Weijl, 799 Kč), top (Lindex, 499 Kč), kožené boty (Baťa, 1899 Kč), kabelka (Tally Weijl, 799 Kč), náhrdelník (Lindex, info o ceně v obchodě)Foto: Eva Malúšová

Mramorový kabát

Výrazný kabát vám na jaře přijde vhod. Pokud jste se nenechaly zlákat tím předchozím, zaměřte se na ten s mramorovým efektem. Nejlépe bude vypadat v kombinaci s jednoduššími kousky.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šortky (Lindex, 999 Kč), kabát (Lindex, 1999 Kč), boty (Michael Kors, info o ceně v obchodě), halenka (Tally Weijl, 699 Kč), náhrdelník (Orsay, 499 Kč)Foto: Eva Malúšová

Chcete se i vy stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Načítám